2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Azalan göğsünü daha çok emzirirsen oradaki sütün artacaktır tam tersini yaparsan yani vermezsen daha da azalır.pompanın çekemediğini bebişler çekiyor sen ordan gelene bakma. az olan göğsündeki sütü ver baktın doymadı sonra digerini verirsin
El pompası bence hiç olmaz elektrikliler daha iyi çekiyor çünkü

Supermiş hemen ındırıyorum. Bende you tube dan tek tek açıyodum bu seslerı,bi kere tam dalarken araya reklam bı gırdı son, ses uyuyacağı varsa o korkuyla o da gıttı
Of evet ya o reklamlar ne öyle bi de reklamsız yazıyorlar tam uyuyacak derken yüksek sesli bi reklam geliyor sinir ediyor :)

Arkadaslar yediğimiz ictigimiz bir seyin sute gecme ve etki suresi nedir bileniniz var mi?
Mesela 1 bardak süt ictim denemek istiyorum gaz yapacak mi diye, kac saat sureyle bunu gozlemleyebilirim?

Kızlar bir sorum olacak sizlere tabiki biraz özel. Sezaryen li doğumdan 53 54 gün sonra İlişkiden sonra kanama normal mi ?
Sezaryen demi oluyor bu doktora hemen gidilmeli mi ?
Kanama dediğimde sarıl sürül değil tabiki ama adet kanaması gibi degisik

Canım ilk hafta Deniz'in çişinde kristal vardı, ama dehidre ya da sarılık değildi, ebemizin yanlış yönlendirmesiyle de 9. güne kadar mama vermedim. Sonrasında ne kadar büyük bir yanlış yaptığımızı anladık ve her öğün vermeye başladık, çişi düzeldi, ama ben hala günde 3 kez 90 ml veriyorum. İki doktora götürdük hala karar veremedik, biri ver, biri artık verme diyor. 4150 doğdu, 5 kiloyu daha yeni buldu. Tek göğsümden de 50 ml kadar çıkıyor. Deniz sürekli emip memede uyumak istiyor, çok sakin bir çocuk, acaba o dönem yeterince sıvı almadığı için epidurali vücudundan geç attı da Allah korusun bir sorun mu oluştu diye endişelenip bu işin normalini bulmaya çalışıyorum.
Cevap için sana ve herkese çok teşekkürler :)

Arkadaslar yediğimiz ictigimiz bir seyin sute gecme ve etki suresi nedir bileniniz var mi?
Mesela 1 bardak süt ictim denemek istiyorum gaz yapacak mi diye, kac saat sureyle bunu gozlemleyebilirim?

Benim bizde denediğim kadarıyla ortalama 18-20 saat Esra'cım. Tabii bu süreye onun sindirime geçmesi de dahil. Yani ne zaman gaz yaratma potansiyeli olan ya da sindirimi kolay bi' şey tüketsem, bu zaman diliminde sonuç verdi. Ortalama bi' zaman dilimi vardır muhakkak ama metabolik hız, süte geçiş, bebeğin sindirimi derken kişiden kişiye ufak sapmalarla da olsa değişiyor olabilir.

Benim de ertesi gün etki ediyor sanki
Soğuk süt mü içtin
Ilık içiyorum ben
doktorum günde bir litre iç demişti tabi ben bi bardak anca ama gaz yapmıyor canım

Adet olmuş olabilir misin
Bilemedim
ya da tahriş olmuş olabilir
Sezeryan sonrası doktorum 55-60 gün sonra gel demişti.
kontrol için sen gitmiş miydin ?

Eline sağlık aslıcım. Peki sen bunca işi yaparken kerem uyuyor mu ya da kim bakıyor. Ben yemeğimi zor yiyorum. Kucağımdan ayrılmıyor. Tüm gün kucakta uyuyor yerine yatırsam 5 dk ya kalmadan ağlıyor. Yaklasık 20 gündür bu haldeyiz. Bırak iş yapmayı yemeğimi yiyemiyorum. Bi kolumda bebeyi tutup tek elle yemek yiyorum

can'ım içerde kalanda gelmiş olabilir ama devam ederse doktoruna bi git bence

Canım benim soruma burda cevap vermişsin zaten :) Kerem'e de sana da maşallah diyorum :)

Adet olmuş olabilir misin
Bilemedim
ya da tahriş olmuş olabilir
Sezeryan sonrası doktorum 55-60 gün sonra gel demişti.
kontrol için sen gitmiş miydin ?

40. Gunu kanamam bitti . 41 gün tekrar başladı adet o zaman oldum 4 5 gün sürdü bitti hafif sarı sarı geliyordu doktora gittim herşey normal vs vs. Ben daha kötü düşündüm kani görünce
Aynen tepkim bu
- ohaAa iç dikisim mi patladı lannnn

can'ım kerem çok şükür sıkıntılı bir bebek değil.e birde hafta sonu okul yoktu ablamız da evdeydi sağolsun kızım çok yardımcı oluyor bana

Sagol canim, bu kadar uzun olabilecegini dusunmemistim. Ben bir seyi yedim 5-6 saate is biter saniyordum kendimce:)

Benim de ertesi gün etki ediyor sanki
Soğuk süt mü içtin
Ilık içiyorum ben
doktorum günde bir litre iç demişti tabi ben bi bardak anca ama gaz yapmıyor canım
Ertesi güne kadar uzayacagi hic aklima gelmezdi.
Sut icemiyorum ben laktozu sindiremiyorum. Laktozsuz alayim dedim , 1-2 bardak onu ictim bir de erik hosafi yapmistim biraz da ondan ictim son birkac gun icinde.
Sanki gazi artti ve biraz ishal gibi kakasi. Hangisinden oldugunu kestiremedim.
Kizim da sindiremiyor laktozu acaba oglumda da var midir bu sorun bilemiyorum. Hos sut laktozsuzdu zaten ama bilemiyorum ne dusunecegimi su an sanirim ic konuşmalarımi karmakarisik bir şekilde buraya yazdim :)))

Esraaa denedim başarılı sonuç verdi suan bebişim uyuyo :)

Hosaftan kiz hosaftan hosaf ishal gibi sulu kaka yaptiriyor:)

Yok ya iç dikişin patlaması o kadar kolay değildir heralde :))

Hahaha Esra :)))))
Hoşaftandır ya hem sana hem bebişe güzel kaka yaptırır gaz çıkarttırır bol bol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…