Yanlis yapiyorsun canim. Ilk gunden beri sut sagiyorum elektrikli pompa ile. Hangi gogsumden az cikiyorsa o gun o gogsumu aksine daha cok emziriyorum. Pompayla cekemesende cocuk doyuyor doymasa bile diger gogsumu sonra veriyorum. Ve ertesi gun az olan gogsumden daha fazla sut cikiyor hergun buna dikkat ederek emziriyorum. Az olani daha az emzirirsen asil sutun gider. Manuel pompalarin cekimi zor acitiyor ve zsman kaybettiriyor o yuzden tavsiye etmem senin pompanin cekiminde sorun olabilir mi markasi ne?
Senınkı kaç haftalık oldu canım?Tilki uykusu diyoruz ona :) bizde oyleydik gaz gecince rahatladik az daha sabret gazdan sonra uyanmiyor dersin
Azalan göğsünü daha çok emzirirsen oradaki sütün artacaktır tam tersini yaparsan yani vermezsen daha da azalır.pompanın çekemediğini bebişler çekiyor sen ordan gelene bakma. az olan göğsündeki sütü ver baktın doymadı sonra digerini verirsin
El pompası bence hiç olmaz elektrikliler daha iyi çekiyor çünkü
Indırım canım :) şimdi inceliycemCok begenecegine eminim :)
Hem sureyi istedigin gibi ayarliyorsun, hem reklam yok hem de ses pat diye bitmiyor azalarak kesiliyor sure doldugunda.
Bana cok kullanisli geldi tamamen sans eseri buldum gazete haberlerinden :))))
Simdi baktim da ayni isimle bir suru uygulama var. Benim kullandigim ilk sirada cikan, ayin uzerinde uyuyan bir bebek var resminde.
Hem sureyi istedigin gibi ayarliyorsun, hem reklam yok hem de ses pat diye bitmiyor azalarak kesiliyor sure doldugunda.
Simdi baktim da ayni isimle bir suru uygulama var. Benim kullandigim ilk sirada cikan, ayin uzerinde uyuyan bir bebek var resminde.
Yanlis yapiyorsun canim. Ilk gunden beri sut sagiyorum elektrikli pompa ile. Hangi gogsumden az cikiyorsa o gun o gogsumu aksine daha cok emziriyorum. Pompayla cekemesende cocuk doyuyor doymasa bile diger gogsumu sonra veriyorum. Ve ertesi gun az olan gogsumden daha fazla sut cikiyor hergun buna dikkat ederek emziriyorum. Az olani daha az emzirirsen asil sutun gider. Manuel pompalarin cekimi zor acitiyor ve zsman kaybettiriyor o yuzden tavsiye etmem senin pompanin cekiminde sorun olabilir mi markasi ne?
Sorma Aysel son çare kendı sesımı kaydetmıştım :)Of evet ya o reklamlar ne öyle bi de reklamsız yazıyorlar tam uyuyacak derken yüksek sesli bi reklam geliyor sinir ediyor :)
aaayyy benimki de gelecekte bakalım ne zamana amaaaaannnnn ben yeri geliyo kendi annemden bile rahatsız oluyorum kv ile napcam bilmiyorum vallaIndırım canım :) şimdi inceliycem
Bugunde kv ler turkıyede gelıyo
Söyle ayaklarımı uzatıp keyıf yaptıgım son sanatlarım zaten :/
Dogru yapiyorsun aslinda biraz huysuzluguna katlan bu sekilde devam et once az olani emzir sonra digerini ver vazgecme hatta once imkan varsa az olani sag sonra iki uc kez bile cekse bebege onu verip diger gogsunu emzirBen artık sağmıyorum emzirerek arttırmaya çalışıyordum önce az olan göğsümü emziriyordum. Ama çabuk boşalınca benim oğlum huysuzlanmaya başlıyor, hırslanıyor. Hani emzirdikten sonra sağarak devam ederim diye düşünmüştüm ama pek yararı olmayacak anladığıma göre, benim pompam phılıps aventin canım
Benım oglumunda ıdrarında krıstal vardıCanım ilk hafta Deniz'in çişinde kristal vardı, ama dehidre ya da sarılık değildi, ebemizin yanlış yönlendirmesiyle de 9. güne kadar mama vermedim. Sonrasında ne kadar büyük bir yanlış yaptığımızı anladık ve her öğün vermeye başladık, çişi düzeldi, ama ben hala günde 3 kez 90 ml veriyorum. İki doktora götürdük hala karar veremedik, biri ver, biri artık verme diyor. 4150 doğdu, 5 kiloyu daha yeni buldu. Tek göğsümden de 50 ml kadar çıkıyor. Deniz sürekli emip memede uyumak istiyor, çok sakin bir çocuk, acaba o dönem yeterince sıvı almadığı için epidurali vücudundan geç attı da Allah korusun bir sorun mu oluştu diye endişelenip bu işin normalini bulmaya çalışıyorum.
Cevap için sana ve herkese çok teşekkürler :)
71 gunluguz dun 10 haftamiz bitti. Ben her yedigime ictigime kimyon katiyorum ayrica cayini iciyorum surekli rezene ile birlikte. Kiz artik kendi pirtlatmasindan korkup uyanmaya bile basladi asagisi hic durmuyor icmiyorsan ic fayda gorursunSenınkı kaç haftalık oldu canım?
Bızım bugun 11 bıttı
Kolık hafıfledı aslında ama bızde mamada olunca daha cok oluyo
Ayy canım bizde aynıyız uyuklarken emziriyorum. Şarkılar söylüyorum falan ama çok ağlıyor.Dunden beri meme reddi yasiyoruz. Memeye geldiginde ciglik cigliga krize griyor sakinlestirip hoplatip ziplatip emzirmeye calisiyorum. Bekliyordum ama 3.ayda 3 haftacik erken basladik ama atlaticaz Allahin izniyle.
Aynen ya uykusuzda kalsam kafamı dınlıyorumaaayyy benimki de gelecekte bakalım ne zamana amaaaaannnnn ben yeri geliyo kendi annemden bile rahatsız oluyorum kv ile napcam bilmiyorum valla
Emzirme araliginin suresi ne yani 2 saatte bir emiyorsa sagdigin sutun az olmasi cok normal bu senin moralini bozmasin ben her emzirme degilde 2 emzirmede bir sagiyorum ve once en son emzirdigim gogsu veriyorum yagli kismini alsin diye. Birde sagarken sut gelmesi bittiginde pompayi gogusten ayirip tekrar takiyorum ve yine belli bir sure sut tazyikli sekilde geliyor. Emzirme araligin az ve her emzirme sonrasi sagiyorsan dedigim gibi hem az cikar hemde viraz goguslerinde aciya agriya sebep olabilir.Bebeği her emzirme sonrası en az 15 dk sağın diye okumuştum bir sitede o yüzden bir de öyle deneyeyim dedim. Çünkü ben önce az olan göğsümü sonra dolu olan göğsümü emziriyorum. Ama bir değişme olduğunu görmedim açıkçası.
Duzenlı ıcmıyodum aslında ama yemeklere kımyon katıyorum mutlaka71 gunluguz dun 10 haftamiz bitti. Ben her yedigime ictigime kimyon katiyorum ayrica cayini iciyorum surekli rezene ile birlikte. Kiz artik kendi pirtlatmasindan korkup uyanmaya bile basladi asagisi hic durmuyor icmiyorsan ic fayda gorursun
Gececek canim pes etme eger alternatif sunarsan bilhassa suanda cok zorlanir ve donduremezsin. Biberon ve emzik veriyorsan bu surecte bunlardan uzak tut baglaninca tekrar ihtiyac duyarsan verirsinAyy canım bizde aynıyız uyuklarken emziriyorum. Şarkılar söylüyorum falan ama çok ağlıyor.
Mahvetsin boza candir:)Duzenlı ıcmıyodum aslında ama yemeklere kımyon katıyorum mutlaka
Benı boza da mahvettı
Emzik alıyorsa eğer doyduğuna emin olunca emzirmeyi bırakıp emziğini ver ve ana kucağına koy bi süre sonra dalabilir.Masallah kizlar herkes büyütmeye baslamis bebisini.benim kizim da 50gunluk cok gazi var ilac kullanmiyoruz simdilik direniyorz bakalim cogu seyi yemiyorum rezene içiyorum inşallah uzun surmez gaz, bir de cok kucakci benim kiz hep kucagimda ya kucagimda ya da slingde dans ederken ya da emerken memede uyuyor,tinylove da hic uyumadi hatta ışıklarına bile bakmiyo en cok 5dk ,anakucaginda uyutanlar nasi yapiyo bana da akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?