herşeyi geçtim de hijyen konusunu napıcan? ooff ya ben onun elinin değdiği birşeyi yememeye özen gösteriyorum ama bazen mecbur kalıyorum yerken tiksiniyorum.o pis elleriyle çocuğumu sevecek birde ağzını sıka sıka seviyo oooofff ooofff napcam yaaa
herşeyi geçtim de hijyen konusunu napıcan? ooff ya ben onun elinin değdiği birşeyi yememeye özen gösteriyorum ama bazen mecbur kalıyorum yerken tiksiniyorum.o pis elleriyle çocuğumu sevecek birde ağzını sıka sıka seviyo oooofff ooofff napcam yaaa
Sen kızına söyler gibi söylesen o üstüne almaz mı ?
Kızım kardeşini sevmeden ona dokunmadan önce elimizi yıkacağız desen mesela bu tarz cümleler kursan onun yanında bilerek anlamaz mı ?
Gececek canim pes etme eger alternatif sunarsan bilhassa suanda cok zorlanir ve donduremezsin. Biberon ve emzik veriyorsan bu surecte bunlardan uzak tut baglaninca tekrar ihtiyac duyarsan verirsin
Sen kızına söyler gibi söylesen o üstüne almaz mı ?
Kızım kardeşini sevmeden ona dokunmadan önce elimizi yıkacağız desen mesela bu tarz cümleler kursan onun yanında bilerek anlamaz mı ?
öyle yapıcam ama açıkçası çok umutlu değilim.direk kendim söylemeyi planlıyorum aslında.artık hasta olmayı göze alamıyorum.kerem 15 günde 1 gram kilo almadı bir kere daha hasta olmaması lazım
öyle yapıcam ama açıkçası çok umutlu değilim.direk kendim söylemeyi planlıyorum aslında.artık hasta olmayı göze alamıyorum.kerem 15 günde 1 gram kilo almadı bir kere daha hasta olmaması lazım
mrs_aysel
ben bu ara ve bir süre kendi ablamla nil'e görüşmiycem sırf kerem bir daha hasta olmadın diye.bende hatrı olmayan birininde kalbi kırılacak diye susamam açıkçası.ben onu şimdiye kadar fazlasıyla insan muamelesi yaptım geldi tepeme s.çtı.yemişim onun kalbini.canı isterse zoruna giderse gitsin nerde kalıyorsa kalsın
Kızlar sıze bışey sorucam sadece bende mı bu şekılde merak edıyorum
Mesela sut arttıcı bışey tuketıyorum bıkac gun etkısı cok ıyı sonra etkısız oluyo
Sonra baska bışeye ağırlık verıyorum oda başta ıyı oluyo sonra o da etkısızlesıyo
Dondure dondure denıyorum sızde de bu sekılde mi?
Kızlar sıze bışey sorucam sadece bende mı bu şekılde merak edıyorum
Mesela sut arttıcı bışey tuketıyorum bıkac gun etkısı cok ıyı sonra etkısız oluyo
Sonra baska bışeye ağırlık verıyorum oda başta ıyı oluyo sonra o da etkısızlesıyo
Dondure dondure denıyorum sızde de bu sekılde mi?
Evet canım benimde öyle ara vermezsem hiç faydası olmuyor. Geçen hafta ısırgan çok iyi gelmişti baktım sonlarına doğru faydası azaldı bende bu haftalık bıraktım.