2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Genellikle 2 saatte bir, mesela sol göğsümü az emmişti oğlum uyuduğu için boşaltamamıştj da bir bakayım ne kadar çıkıcak dedim 80cc çıktı. Sağ göğsüme geçtim (süt az olan) bir taraftan da kendim elimle göğsümü sıkarak ancak 40cc çıktı ki onu emzirmemiştim. İşte ben hep az olan göğüsten başlıyorum ya o zaman sütün yağlı kısmını almıyor demek ki bundan sonra ona da dikkat ederek emzireyim.

Evet canım benimde öyle ara vermezsem hiç faydası olmuyor. Geçen hafta ısırgan çok iyi gelmişti baktım sonlarına doğru faydası azaldı bende bu haftalık bıraktım.
Lactamılın toz olanını ıctım cok ıyı geldı sonra etkısız olunca ara verdım
Denemek ısteyenler kullansın

Evet canım benimde öyle ara vermezsem hiç faydası olmuyor. Geçen hafta ısırgan çok iyi gelmişti baktım sonlarına doğru faydası azaldı bende bu haftalık bıraktım.
Kızlar Bu arada bı tarif denedım ama oğlumla havaya uçtuk Göze alan denesın fayda edıyo
Önce kısırlık bulguru ısınmış sütle ıslatın ( kısır gıbı) sısınce uzerıne kuru sıyah üzüm ekleyıp yıyın

Benım kp de gelıyo o daha da vahım
Adamın pacalarındakı çamuru el bezıyle sılmıslıgı var
Eşim iş ıcın yıne gıdınce bunlarda evlerıne gıder
Ikı gun kadın ayarladım ıkı de gun yetmez ama
Sorma hamıle halımle 40 gun kaldım orda nasıl yedım bılmıyorum

aaaayy benim görümcem gibi bir gün onlardaydım el beziyle ayakkabılarını sildi ben aynen şöyle kaldım tabiri caizse mala bağladım

aaaayy benim görümcem gibi bir gün onlardaydım el beziyle ayakkabılarını sildi ben aynen şöyle kaldım tabiri caizse mala bağladım
Senınkılerle benımkıler yarışır demek bu konuda
Sözde yurt dışında yaşıyorlar ekıme kadar burdalar :/

Canım slingi nasıl kullanıyorsun? Bende neko wrap sling var. Yenidoğan için bacaklar içerde olan pozisyonda yerlestiriyorum. O sekilde bebek çok sıkısıyor ve durmuyor. Bebeğim bugün 58 günlük ve cok kilolu bir bebek olmamasına rağmen sığamıyor içine sanki.

Son düzenleme:
Tabiki az olani en son emzirdigini once ver birde oyle yap bakalim degisecek mi

2 epidural bir anestezi mi? Epidurali enjekte ettiler mi? O kadar şeyi nasıl kaldırdın? Benim işlem kısa sürdü ama bir gün boyunca kateterle epidural vermeye devam ettiler. Doktor sütten geçebilir demişti sonradan. Deniz ilk haftada 600 gr'a yakın verdi. Moral verdin, sağol canım.

Ben de nekoda aynı şeyi yaşadım. İlk seferde kakasını yapıp ağlamaya başladı. Sonrakilerde direk ağladı. Hamileyken pek bir heveslenmiştim. Neko biraz kısa mı acaba? Bebek iri değil ama ben iriceyim biraz :)

Lactamılın toz olanını ıctım cok ıyı geldı sonra etkısız olunca ara verdım
Denemek ısteyenler kullansın
HEMEn aldırıp deniyorum. Süt için yapmadığım kalmadı valla... Annem kızım böcek ye deseler yiyecen diyor.

Gaz mı yaptı canım... süt artırmak için duymuştum artış oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…