Emzirme araliginin suresi ne yani 2 saatte bir emiyorsa sagdigin sutun az olmasi cok normal bu senin moralini bozmasin ben her emzirme degilde 2 emzirmede bir sagiyorum ve once en son emzirdigim gogsu veriyorum yagli kismini alsin diye. Birde sagarken sut gelmesi bittiginde pompayi gogusten ayirip tekrar takiyorum ve yine belli bir sure sut tazyikli sekilde geliyor. Emzirme araligin az ve her emzirme sonrasi sagiyorsan dedigim gibi hem az cikar hemde viraz goguslerinde aciya agriya sebep olabilir.
Genellikle 2 saatte bir, mesela sol göğsümü az emmişti oğlum uyuduğu için boşaltamamıştj da bir bakayım ne kadar çıkıcak dedim 80cc çıktı. Sağ göğsüme geçtim (süt az olan) bir taraftan da kendim elimle göğsümü sıkarak ancak 40cc çıktı ki onu emzirmemiştim. İşte ben hep az olan göğüsten başlıyorum ya o zaman sütün yağlı kısmını almıyor demek ki bundan sonra ona da dikkat ederek emzireyim.
Evet canım benimde öyle ara vermezsem hiç faydası olmuyor. Geçen hafta ısırgan çok iyi gelmişti baktım sonlarına doğru faydası azaldı bende bu haftalık bıraktım.
Evet canım benimde öyle ara vermezsem hiç faydası olmuyor. Geçen hafta ısırgan çok iyi gelmişti baktım sonlarına doğru faydası azaldı bende bu haftalık bıraktım.
Kızlar Bu arada bı tarif denedım ama oğlumla havaya uçtuk Göze alan denesın fayda edıyo
Önce kısırlık bulguru ısınmış sütle ıslatın ( kısır gıbı) sısınce uzerıne kuru sıyah üzüm ekleyıp yıyın
herşeyi geçtim de hijyen konusunu napıcan? ooff ya ben onun elinin değdiği birşeyi yememeye özen gösteriyorum ama bazen mecbur kalıyorum yerken tiksiniyorum.o pis elleriyle çocuğumu sevecek birde ağzını sıka sıka seviyo oooofff ooofff napcam yaaa
Benım kp de gelıyo o daha da vahım
Adamın pacalarındakı çamuru el bezıyle sılmıslıgı var
Eşim iş ıcın yıne gıdınce bunlarda evlerıne gıder
Ikı gun kadın ayarladım ıkı de gun yetmez ama
Sorma hamıle halımle 40 gun kaldım orda nasıl yedım bılmıyorum
Benım kp de gelıyo o daha da vahım
Adamın pacalarındakı çamuru el bezıyle sılmıslıgı var
Eşim iş ıcın yıne gıdınce bunlarda evlerıne gıder
Ikı gun kadın ayarladım ıkı de gun yetmez ama
Sorma hamıle halımle 40 gun kaldım orda nasıl yedım bılmıyorum
Masallah kizlar herkes büyütmeye baslamis bebisini.benim kizim da 50gunluk cok gazi var ilac kullanmiyoruz simdilik direniyorz bakalim cogu seyi yemiyorum rezene içiyorum inşallah uzun surmez gaz, bir de cok kucakci benim kiz hep kucagimda ya kucagimda ya da slingde dans ederken ya da emerken memede uyuyor,tinylove da hic uyumadi hatta ışıklarına bile bakmiyo en cok 5dk ,anakucaginda uyutanlar nasi yapiyo bana da akil verin
Canım slingi nasıl kullanıyorsun? Bende neko wrap sling var. Yenidoğan için bacaklar içerde olan pozisyonda yerlestiriyorum. O sekilde bebek çok sıkısıyor ve durmuyor. Bebeğim bugün 58 günlük ve cok kilolu bir bebek olmamasına rağmen sığamıyor içine sanki.
Genellikle 2 saatte bir, mesela sol göğsümü az emmişti oğlum uyuduğu için boşaltamamıştj da bir bakayım ne kadar çıkıcak dedim 80cc çıktı. Sağ göğsüme geçtim (süt az olan) bir taraftan da kendim elimle göğsümü sıkarak ancak 40cc çıktı ki onu emzirmemiştim. İşte ben hep az olan göğüsten başlıyorum ya o zaman sütün yağlı kısmını almıyor demek ki bundan sonra ona da dikkat ederek emzireyim.
Benım oglumunda ıdrarında krıstal vardı
Ayrıca ben 2epıdural 1 genel anestezı aldım,epıdural tutmadıgından.
yanı bebek içerdeyken 1 saat ugrastular
Senın hemen tutup aldılarsa bebeğe gecmemıştır bıle cok fazla
Doğumdan sonra kılo kaybı ne kadar oldu?
Aslında sütun bence cok ıyı
Emzırdıgınde dahada fazla cıkıyodur
Yanı başta yasadıgınız sıkıntı için bışey dıyemem tabıkı ama kılo takıbını bıraz sık yaptırarak mamayı kademelı bırakırdım senın yerınde olsam
2 epidural bir anestezi mi? Epidurali enjekte ettiler mi? O kadar şeyi nasıl kaldırdın? Benim işlem kısa sürdü ama bir gün boyunca kateterle epidural vermeye devam ettiler. Doktor sütten geçebilir demişti sonradan. Deniz ilk haftada 600 gr'a yakın verdi. Moral verdin, sağol canım.
Canım slingi nasıl kullanıyorsun? Bende neko wrap sling var. Yenidoğan için bacaklar içerde olan pozisyonda yerlestiriyorum. O sekilde bebek çok sıkısıyor ve durmuyor. Bebeğim bugün 58 günlük ve cok kilolu bir bebek olmamasına rağmen sığamıyor içine sanki.
Ben de nekoda aynı şeyi yaşadım. İlk seferde kakasını yapıp ağlamaya başladı. Sonrakilerde direk ağladı. Hamileyken pek bir heveslenmiştim. Neko biraz kısa mı acaba? Bebek iri değil ama ben iriceyim biraz :)
Kızlar Bu arada bı tarif denedım ama oğlumla havaya uçtuk Göze alan denesın fayda edıyo
Önce kısırlık bulguru ısınmış sütle ıslatın ( kısır gıbı) sısınce uzerıne kuru sıyah üzüm ekleyıp yıyın