2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet canım Kaldıramadım zaten amelıyathanede başladım kusmaya doğumdan önce
Hastaneden çıktıktan 2 gun sonra yıne hastaneye yattım
12 gun ıgrwnç basagrısı yaşadım
Zaten sut problemi de öyle başladı :/
Deniz Ilk etapta yüzde 10 danda fazla kılo vermış ıyı toparlamış yıne
Bu kadar kılo verme sebebı sarılık degılse neymiş?
Onu ogrenebıldınmı

HEMEn aldırıp deniyorum. Süt için yapmadığım kalmadı valla... Annem kızım böcek ye deseler yiyecen diyor.

Gaz mı yaptı canım... süt artırmak için duymuştum artış oldu mu
Sut ve bulgur bırlesınce yaptı nurcum
Ikısıde ışe yaradı canım ama dedıgım gıbı 2-3 gun
Aynen denemedıgım kalmadı
Eve farklı bı yıyıcek gırınce eşım artık dırek budamı sut yapıyomuş dıyo

Ben de neko wrap sling kullanıyorum 1 aydır. Kızım 11 haftalık oldu ve kullanmaya başladığımdan beri ayakları dışarıda kullanıyorum. Zaten açıklama sı var 3kg üstüyse ve bir ayı da geçtiyse ayaklar dışarıda olmalı diye. Benim kurtarıcım oldu valla, şu anda bile kızım slingde uyuyor ben yemek hazırlıyorum :) facebook kullanıyorsanız babywearing Türkiye grubuna üye olun faydası olur kullanım açısından

Ayyy kızlar uçak ınmış gelıyolar
Benim için adlarını duymak yetiyor bi heyecan bi stres karışık duygular basıyor beni Allah kolaylık versin sana . inş çok kalmazlar :)
niye bilmiyorum hiç bi zararları yok ama sevmiyorum anlaşamıyorum hiç görmek istemiyorum nolcak bu halim
ben babaannemi halamı çok çok severdim
ama oğlum benim yüzümden babaannesine halasına uzak durur mu bilemiyorum

İyi akşamlar hanımlar. . Oglumu sünnet ettirmek istiyoruz. . Napmamiz lazim hastanenin hangi bölümüne gitmeliyim ?

Biz bugün oğlanı sünnet ettirdik lokal uyuşturduk çok şükür iyi geçti çok sakindi şimdi mışıl mışıl uyuyor korktuğumuz gibi olmadı
oğlanın altını 2-3 gün sık sık kontrol et.benim başıma sünnet yerinde kanama geldi ya korkuyorum herkesi uyarıyorum

Off basladi mi o dönemler.
Baris 15 gun kadar aglaya zirlaya emdi cok zor oluyor.
Simdi de yapiyor ama gazi olunca reddetmek değil tam olarak ama tepkiler ayni. Cok yoruyor insani ama gececek insallah .

Kizlar benmki de 2.ata girdi .1 haftadir sol memeyi kucagimda emmiyor ben de sool tarafa yataga yatirip sol kolumun altindan tutup emzieiyorum ta da yatarak emziriyorum aliyor .gece uyandiginda emiyor ama gunduz ayrim yapiyor .
Insallah d3diginiz gıbı gecici bir durumdur. Digerini de reddetmesinden korkuyorum

Başka türlüsü de mümkün değil zaten. Umarım kolayca atlatırız.

Rabbim sabır versin canım...
Sakin olmaya çalış sütünü düşün
Eşim bıle sonunda mendıl getırdı,sol çocuğun yuzunu dıye
Burnunun dıbınde duruyolar ya
Çocuk delırdı aglamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…