2 epidural bir anestezi mi? Epidurali enjekte ettiler mi? O kadar şeyi nasıl kaldırdın? Benim işlem kısa sürdü ama bir gün boyunca kateterle epidural vermeye devam ettiler. Doktor sütten geçebilir demişti sonradan. Deniz ilk haftada 600 gr'a yakın verdi. Moral verdin, sağol canım.
Evet canım Kaldıramadım zaten amelıyathanede başladım kusmaya doğumdan önce
Hastaneden çıktıktan 2 gun sonra yıne hastaneye yattım
12 gun ıgrwnç basagrısı yaşadım
Zaten sut problemi de öyle başladı :/
Deniz Ilk etapta yüzde 10 danda fazla kılo vermış ıyı toparlamış yıne
Bu kadar kılo verme sebebı sarılık degılse neymiş?
Onu ogrenebıldınmı
Sut ve bulgur bırlesınce yaptı nurcum
Ikısıde ışe yaradı canım ama dedıgım gıbı 2-3 gun
Aynen denemedıgım kalmadı
Eve farklı bı yıyıcek gırınce eşım artık dırek budamı sut yapıyomuş dıyo
Canım slingi nasıl kullanıyorsun? Bende neko wrap sling var. Yenidoğan için bacaklar içerde olan pozisyonda yerlestiriyorum. O sekilde bebek çok sıkısıyor ve durmuyor. Bebeğim bugün 58 günlük ve cok kilolu bir bebek olmamasına rağmen sığamıyor içine sanki.
Ben de neko wrap sling kullanıyorum 1 aydır. Kızım 11 haftalık oldu ve kullanmaya başladığımdan beri ayakları dışarıda kullanıyorum. Zaten açıklama sı var 3kg üstüyse ve bir ayı da geçtiyse ayaklar dışarıda olmalı diye. Benim kurtarıcım oldu valla, şu anda bile kızım slingde uyuyor ben yemek hazırlıyorum :) facebook kullanıyorsanız babywearing Türkiye grubuna üye olun faydası olur kullanım açısından
Benim için adlarını duymak yetiyor bi heyecan bi stres karışık duygular basıyor beni Allah kolaylık versin sana . inş çok kalmazlar :)
niye bilmiyorum hiç bi zararları yok ama sevmiyorum anlaşamıyorum hiç görmek istemiyorum nolcak bu halim
ben babaannemi halamı çok çok severdim
ama oğlum benim yüzümden babaannesine halasına uzak durur mu bilemiyorum
Sanki o günleri unutmuş gibiyim ya ne çabuk geçiyor zaman su gibi
unutmamak istiyorum her şeyi kazıyayım hafızama
Hem büyüsün istiyorum hem de hep böyle minnak kalsın :)
Off basladi mi o dönemler.
Baris 15 gun kadar aglaya zirlaya emdi cok zor oluyor.
Simdi de yapiyor ama gazi olunca reddetmek değil tam olarak ama tepkiler ayni. Cok yoruyor insani ama gececek insallah .
Kizlar benmki de 2.ata girdi .1 haftadir sol memeyi kucagimda emmiyor ben de sool tarafa yataga yatirip sol kolumun altindan tutup emzieiyorum ta da yatarak emziriyorum aliyor .gece uyandiginda emiyor ama gunduz ayrim yapiyor .
Insallah d3diginiz gıbı gecici bir durumdur. Digerini de reddetmesinden korkuyorum
Mülk sahibinin yaptığı büyük terbiyesizlik olmuş bence. Oğlu zor durumdaysa şayet sizden aldığı kira bedelini ona transfer edebilir. Kontratınız devam ediyorsa hiç acele etmeyin bence. Ev sahibi yenilemese bile 1 yıl otomatik olarak yenilenmiş gibi devam edebiliyor. Onun oğlu başının çaresine bakabilecek yaşta nitekim. Rahat etsin diye kendinizi telaşa sokmayın.