2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Allah yardımcın olsun gideceklerini düşün sakinleş ama dikkat et bebeği güzel sevsinler pis elleriyle değil
Çocuğu sevme şekiline bak zıplatıp zıplatıp tamam tamam dövücem ben onları dıyıp duruyo
Bana laf mı sokuyo aklınca napıyosa
Insan onca saat ucakta gıydıgı kıyafetle yatar mı yaa

Bana bugune kadar cok zararları dokundu
Onlar yuzunden dugune 2 gun kala ayrılıp 1.5 yıl sonra evlendık bız
Nefret az kalır
Kıııııız benım gorumce topıgı bıle karıştırdı ya

Bana bugune kadar cok zararları dokundu
Onlar yuzunden dugune 2 gun kala ayrılıp 1.5 yıl sonra evlendık bız
Nefret az kalır
Kıııııız benım gorumce topıgı bıle karıştırdı ya
Yaaa inanmıyorum :)) daha ne yüzle geliyorlar bi de alma kız evine :))
Valla tüm topik gene birbirine girdi hep onun başının altından çıktı :)))

Yaaa inanmıyorum :)) daha ne yüzle geliyorlar bi de alma kız evine :))
Valla tüm topik gene birbirine girdi hep onun başının altından çıktı :)))
Ya ne laf söylüyorum,konuşmuyorum yıllardır fayda etmıyo
Kadının adı bıle yettı duşun kendını

Çocuğu sevme şekiline bak zıplatıp zıplatıp tamam tamam dövücem ben onları dıyıp duruyo
Bana laf mı sokuyo aklınca napıyosa
Insan onca saat ucakta gıydıgı kıyafetle yatar mı yaa
ay ay Allah kolaylık versin şimdi daha iyi anlıyorum temizlik anlayışlarını.dışarının kıyafetiyle yatağa mı giriyorlar

Hosaftan kiz hosaftan hosaf ishal gibi sulu kaka yaptiriyor:)

Hoşaf mi yapsam bende. 3 gündür kakasını yapmıyor. Şimdiye kadar bol bol yapıyordu. Ben bu aralar az su tüketiyorum onun da etkisi var mıdır? Hamilelikte kabızlık problemim oldu ameliyat oldum o nedenle bebeğimin kabız olmasından o kadar korkuyorum ki

Hoşaf çok işe yarıyor bence
günlük olarak kuru kayısı tüketebilirsin aç karnına ılık su iç kayısıları da ye üstüne :)) bide hoşafını yap iç inş iyi gelir

Göğüs uçlarım sızlıyor kızlar içten bi sızı bu meme yarası gibi degil özellikle emdikten sonra
Bazen de emdikten sonra kaşınıyor
Var mı böyle şeyler yaşayan neden olabilir ??

Sanki o günleri unutmuş gibiyim ya ne çabuk geçiyor zaman su gibi
unutmamak istiyorum her şeyi kazıyayım hafızama
Hem büyüsün istiyorum hem de hep böyle minnak kalsın :)
Aynen hamilelikte ha bugun ha yarın doğcak diye gün sayıyordum. Şimdi günler o kadar hızlı geciyorki takip edemiyorum. Her halini fotoğraflamak not almak istiyorum. İnşallah büyüdüklerinide görücez

Sever canım benim annemde babannemi çok sevmezdi ama ben çok severdim. Çünkü büyük bişi yoksa kaynana gelini çok sevmesede torununu sever. Çocukta bunu bilir hisseder :)

Göğüs uçlarım sızlıyor kızlar içten bi sızı bu meme yarası gibi degil özellikle emdikten sonra
Bazen de emdikten sonra kaşınıyor
Var mı böyle şeyler yaşayan neden olabilir ??
Ben beeen yenı başladı
Bende bugun evde sütyen takmam gerektı o mu yaptı demıştım

biz çok defa yattık em önce sünnet yeri kanadı sonra ateşi çıktı en son geçen hafta ise rsv virüsü ciğerlere inmişti çok şükür şimdi iyiyiz yarın kontrolümüz var
Iyı haberlerını beklıyoruz

Kızlar bışey sorucam sık sık bez degıstırıyorum
Çok Şükür pişikte olmadı
Benım oğlan bazen gecelerı uyanınca emıp uyuyo
Eğer altını degıstırırsem uyanıyo ve bı daha uyuması ıkı saatı buluyo
Bu sefer sutum yetmıyo mama fılan derken sabahlıyoruz
Sızler en fazla kaç saat sadece çiş varken bezı tutuyosunuz?

biz çok defa yattık em önce sünnet yeri kanadı sonra ateşi çıktı en son geçen hafta ise rsv virüsü ciğerlere inmişti çok şükür şimdi iyiyiz yarın kontrolümüz var
gecmis olsun. bizimde akcigerimize inmis ablasi hastaydi. oksuruyor, hava makinasi verdi bide antibiotik iciyor. sizde yan etki oldumu ilacta? daha 6 haftalik ama mecburuz antibiotik e dedi. cigerine inmis.

evet, neko kısa. Bende var. Çok memnunum. Ama videoda gösterildiği gibi, arkadan öne dolayamıyorsun. En azından benim göbeğim var, yetişmiyo. Arkadan bağlayıp öyle bırakıyorum. Ama kızım çok seviyo. Hemen uyuyakalıyo. Demek ki bebekten bebeğe değişiyo, her konuda olduğu gibi. calimero17 S sadegazoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…