2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
benim oğlumda da oluyor bazen her emzirmede değil ama arada bir oluyor açıkçası ben doktora bile sormadım.reflex olduğunu düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun canım
Bir problem yoktur inş kötü düşünme
ben dikkat etmedim benimkinde olsa dikkatimi çekerdi sanırım

B

Bağırsaklardaki dugumlenme etkisi ne zaman görülüyormus birşey dedi mi? Biz yaptırdık gerçi. İnşallah sorun olmaz.
inşallah canım yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert..bu hastalığa yakalanırsa da en az bir hafta hastanede yatıyormuş bebek..baya zayıflıyor kötü oluyormuş..ama işte bu hastalığı geçirme olasığı %30 hangisi daha mantıklı hala karar veremedim..

çok haklısın canım..ben yaptırmayı düşünüyordum ama doktorum kafamı karıştırdı biraz..pek fikrim yok siz ne önerirsiniz dedim..uzmanlar ikiye bölünmüş durumda dedi..şöyle şöyle ona göre sen karar ver dedi..bende 3. ayda karar veririrz dedim..2. ay aşılarını yaptırırken önümdeki 2 kişi de yaptırdı bu aşıyı..benim tek kafamı karıştıran şuan bebeğim zaten gaz, bağırsak ve mide yönünden sıkıntılı..bunları iyice kötü etkilerse diye korktum..hayırlısı bakalım..yaptırcm büyük ihtimal..

Peki sen ne düşünüyorsun bu konuda? Yani ter kokusu olayına nasıl bir çözüm buldun? Kullandığın bir ürün var mı?

Hiç bir çözüm bulamadım tabiki
Ama doğal yazanlarda çok güvenilir değildir diye düşünüyorum. Şimdi moda herseyde doğal yazıyor ama sadece yazıyor ne yazıkki

Hayir bu kadar gozunde buyutme en agir kismi onlarin asi olurken aglamalari sonrasi zor degil 2.ay asisindan sonra o gun hic sikinti yasamadik ertesi gun azicik huysuzdu sadece ama ates aglama uyku problemi olmadi bizde.

MaşaAllah MaşaAllah darısı bize olması umuduyla. Çünkü bu çarşamba aşımız var gün ve sırayla yapılıyormuş bu aşı. Asi yaptırmadan önce ağrı kesici vs. Verdin mi?

MaşaAllah MaşaAllah darısı bize olması umuduyla. Çünkü bu çarşamba aşımız var gün ve sırayla yapılıyormuş bu aşı. Asi yaptırmadan önce ağrı kesici vs. Verdin mi?
Hayir vermdim verilmeside dogru degil asinin bir anlami kalmiyorki birak vucut savassin. Eger ates olursa verirsin. 2.gun huzursuzlugu arttigi icin yarim fitil verdim sadece onu verdigime bile oisman oldum acikcasi.

Eki Görüntüle 1969235 E ecrinny canım senşn için biraz netten baktım da bak şu yoruna rastladım
evet canım araştırırken bende gördüm bunu..artık eksisini artısını düşünüp karar vermek lazım..amcam da bağırsak hastalığı vardı sürekli bağırsakları düğümlenip ameliyat oluyordu..en sonki ameliyatında tamamen kurtuldu..küçüklüğümden bu kaldı aklımda..açıkçası bu düşünce bile beni korkutuyor bebeğimde böyle bişey olursa diye..ama araştırdığıma göre böyle bir durum yaşayan biri de görmedim..çok kararsızım canım..bebeğim için yanlış karar verirsem diye üzülüyorum..napsam bilemedim..sırf benim kuruntularım yüzümden bu hastalığı geçirip hastanelerde helak olursa o zaman da çok üzülürüm..

canım gündüzleri hiç uyumuyor benim oğlum..tuvalete gidemiyorum diyorum kimse inanmıyor ama öyle yere bırakınca basıyor yaygarayı..gece de 4-5 saat arası sıçraya sıçraya inleyerek uyuyor..artık sancıdan öyle kıvranıyorki ağlamadan dayanamayıp ben oluyorum yataktan..yani düşün toplasan günlük uykumuz 4-5 saat..öncesinde 7-8 saat uyurdu toplamda ama son 2 haftadır iyice kötüleşti..inşallah geçicek bu günler canım yalnız değilsin..başta çok ağladım sızladım bebeğim niye böyle diye..ama sağlıklılar ya buna şükür inşallah uyku ve gazları da düzelir..

canım bende de oldu 2-3 kez..sıcak duş alıp masaj yap ve sonra sağ ben o şekilde azalttım biraz..ben de mastit sanıp doktora gitmiştim o da henüz mastit yok bu şekilde yap bide günde 3 kez parol iç dedi..onun enfeksiyon azaltıcı özelliği var gibi bişey dedi..

Eki Görüntüle 1969361

Ben geceleri 2 saatte bir uyanıyor demiştim ya
kızlar iyi halt ettim bu gece saat başı uyandı :))

Bu resim de Bebeği uyumayan annelere gelsin :)
Ben de gece emmek icin bir kez kalkiyor diyerek halt ettim. Su an 2 saatte bir kalkiyor 3 gun oldu :)) umarım bunu soyledikten sonra sast basina falan dusmez kalkislari:)))

Canım ben kırkım çıktıktan sonra doktora kontrole gittiğimde yumurtalıklar uykuda şu an prolaktin östrojen hormonu dengesizliğinden dedi. Bu sebeple birkaç ay hamile kalmazsın ama sonrasında korunmalısın dedi. Zaman olarak da mayıs a kadar korunmana gerek yok demişti. Ama herkeste durum aynı mıdır bilemiyorum. Bu süreden sonra adet olsan da olmasan da emzirsen de farketmez hamile kalma ihtimalin var dedi.

Kaç haftalık canım?ve kılo alımı ne durumda?

B
ben petekte beklettım bı işe yaramadı yanı kısa surelı yüksek Isı gereklı

Bende yptrcam aşılarının hepsini de bide sonradan içime kurt düştü böyle ağır geçince naplm ilerde pişman olmaktansa yptrmak daha mantıklı Rabbim bütün evlatlarınmizı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…