2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok sagol canım bakıyorum hemen
Yataş kullanan varmı peki
Benimki yataş canım çok memnunum.
İşbir ve Yataş'ın yatakları gerçekten çok iyi oluyor. İnternetten ya da mağazasından gidip ürünlere bakabilirsen daha iyi olur. Senin ve eşinin bedenine en uygun yatağı seçersin.

Evet gerçekten iyi ki var burası :)

Bi gidip bakmam gerwkiyo 3 4 gündür yataktan dogrulamıyorum sırtımın agrısından bebegim agladıgında kalkacagım diye canım cıkıyo ben bakıyım ikisinede canım çok sagolun :)

Slm kizlar rota asisina neden bu kadar korkuyorsunuz ki yurt disinda butun bebekler vuruluyo zaten devletin listesinde olan bir asi
1 ay kontrolünde oluyoruz biz ve ben bu asiyi yaptırdıktan 1 hafta sonra bu viruse yakalandim salgin vardi ve 5 gun hastanede serum yedim benimle birlikte kizimda kaldi hastanede ve ona gecmedi emzirdim halde temasimiz oldugi halde yada hafif atlatti bilmiyorum cunku o zamanlar hep civik yapiyordu kakayi doktor emmesse halsizlik kusma olursa bakariz dediler oylede bi sikayet olmadi ama ben bittim öldum resmen bizi bu sekilde etkileyen bebekleri nasıl etkiler herkezin kendi secimi tabi ki karar sizin ama bu kadar korkulacak tehlikeli birsey olsa duyardik cevremizde..

Kakalı olanları 15dk kısa programda 40 derecede yıkıyorum. Hemen sonra uzun bebek programında 30 derecede tüm kirlileriyle yıkıyorum. Tertemiz çıkıyo şimdilik :) deterjan hacışakir sabunu ince kadın çorabına koyup makinenin içine atarak kullanıyorum

KızlAr hanı hamıleyken su dıktırdıgımız yorgan gıbı olan uyku tulumlarından kullananınız var mı?

Ama sabunu o sekilde kullaninca hicbir zaman tam durulama yapilmis olmaz ki oyle değil mi?
Ben deterjan kalintisindan korkarim hep cift durulama yaptiririm.

Giydiremiyorum onlari ya cok kotu görünüyorlar. Rengi biraz acik olsa tamak, ama yok sanki kakasiyla duruyor gibi

Ilk yikamayi coktan gectik Derin kac defa yikadim ciksin diye yine de gunese denkngelirsek bir denerim sağol

Bi gidip bakmam gerwkiyo 3 4 gündür yataktan dogrulamıyorum sırtımın agrısından bebegim agladıgında kalkacagım diye canım cıkıyo ben bakıyım ikisinede canım çok sagolun :)
Sezeryan dogummu yapmistin yataktan olmayabilir bendede o agri arada oluyor 1 2 gun surup geciyor sadece yataktan kalkarken zorlaniyorum belim ve sirtimdan sonrasinda bir sikinti yok bilhassa sirt ustu yattiysam daha cok zorluyor spinalin hediyesi sanirim bu bana :)

Ama sabunu o sekilde kullaninca hicbir zaman tam durulama yapilmis olmaz ki oyle değil mi?
Ben deterjan kalintisindan korkarim hep cift durulama yaptiririm.
Haklısın canım bende o yüzden bu şekilde yıkıyorum aslında. Bu tür sabunlar suda erimiyor ve hem yıkamıyor hemde makine de birikiyor. Camaşır makinesindeki bir kaç programda deneme yaptım. Örneğin yünlü programında çorapta deterjan kaldı. Dediğim gibi sağlıklı değil.Bebek programında yıkama sonrası çorapta hiç deterjan kalmıyor baktım. Program yıkamanın üstüne cift durulama yapıyor. Üstüne hassas durulama olarak ek durulama yaptırıyorum.

Ilk yikamayi coktan gectik Derin kac defa yikadim ciksin diye yine de gunese denkngelirsek bir denerim sağol
Canım ben teyzemden baya kıyafet aldım hamileyken onun kızının küçüklerini bazıları sararmıştı o zaman hem migrosun leke çıkarıcısını,hem frosch ve friendlynin leke çıkarıcısını aldım ne kadar doğal bilmiyorum ama o sararmaları da diğer lekeleri de hep çıkardım özellikle froschla

Bıraz zahmetli gelebilir ama ben kaka bulaşınca hemen hacisakir sabunla o bölgeyi yıkıyorum. Zaten el kadar bir bakıyorum hepsini yıkamışim :) iki dk da iz bile kalmıyor. O kadar uğrasamayacaksam birazcık citileyip makineye atıyorum. Hepsi bembeyaz. Diğer türlü ne denediysem olmadi.

Ben de arindiriyorum kakasini. Sonra kucuk kovam var ona deterjanla isliyorum, bir gun bekliyor hatta onsekilde. Yikamadan da elimde citiliyorum ama yok cikmiyor.
Kaka mi sorunlu acaba :))

Evet sezeryandı canım sanki kemigim etime batıyo nefes almakta zorlanıyorum zor kalkıyorum yataktan ama yataktan oldugunu düşünüyorum çökme yaptı yayın sesini duyuyorum o derece yani bi gün kanepede uyuyup deneyim hala aynı gecmiyosa spinalin etkisidir

dalan roxy elde var. kucuk legen de cikmayan lekeli olan seyi sicsk suya basiyorsunuz ustune deterjani koyun geceden sabaha bekletin cikmis olacaktir. benim kızımda kurtaricimdi. inanilmaz deterjan cikarmadigi leke gormedim. kakali bisi olursa once elde akitiyorum sonra dalan a basiyorum hop yok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…