Artık agızımı açmaya korkuyorumBen de gece emmek icin bir kez kalkiyor diyerek halt ettim. Su an 2 saatte bir kalkiyor 3 gun oldu :)) umarım bunu soyledikten sonra sast basina falan dusmez kalkislari:)))
Artık agızımı açmaya korkuyorumBen de gece emmek icin bir kez kalkiyor diyerek halt ettim. Su an 2 saatte bir kalkiyor 3 gun oldu :)) umarım bunu soyledikten sonra sast basina falan dusmez kalkislari:)))
Ucu mu dıbımı canım?Kızlar bugün fark ettim minnagimin altını değiştirirken,pipisinin ucunda hafif beyaz bir katman var ıslak mendille sildim bi kackez geçmedi , kireçlenme dedikleri bu mudur yada başka birşey mi bu.... Bir bilginiz varmı bu konu ile alkali
Icını ferah tut bızede ıyı haberler ver canımKizlar merhaba uzun suredir yazamiyorum bebisim bronsit oldu 4 gun hastanede yattik simdi iyilesti cok sukur 2. ay asilarini da 1 hafta sonra yaptirin canli asi oldugu icin bronsiti gecmez dedi ve bu saliya sarkti asilar...bisey soracagim sizlere emzirirken ayaklari titriyor kizimin tutunca geciyor ama her emzirmede oluyor mutlaka dr a sordum 3. ay sonunda gecmesi lazim dedi gecmezse eeg cekilecek insallah sadece reflekstir cok korkuyorum beyinden kaynakli bisey olmasindan dua edin nolur...hepinizi opuyorum saglicakla kalin.
Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki, maalesef ağaçta yetişenin doğal olduğunu düşünmek bile fazla iyimserce kalıyor.. Yediğimiz içtiğimiz çoğu şey hormonlu genetiği değiştirilmiş, Allah yardımcımız olsun.Hiç bir çözüm bulamadım tabiki
Ama doğal yazanlarda çok güvenilir değildir diye düşünüyorum. Şimdi moda herseyde doğal yazıyor ama sadece yazıyor ne yazıkki
Çok güldüm yaaa tablo aynen bu :)))Eki Görüntüle 1969361
Ben geceleri 2 saatte bir uyanıyor demiştim ya
kızlar iyi halt ettim bu gece saat başı uyandı :))
Bu resim de Bebeği uyumayan annelere gelsin :)
bizimkide dün oldu aşısını gece hiç uyumadı ateşi çıktı şurup verdik..inşallah bugün de devam etmez..Bizim biraz ağır geçti cnm blmyrm çocukdan çocuğa degisiyomuş bu durum inş sizin hafif geçer.
Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki, maalesef ağaçta yetişenin doğal olduğunu düşünmek bile fazla iyimserce kalıyor.. Yediğimiz içtiğimiz çoğu şey hormonlu genetiği değiştirilmiş, Allah yardımcımız olsun.
Ama en azından ille de bir kozmetik ürünü kullanacaksak içindekiler kısmında bariz şekilde ağır kimyasallar içerdiği yazanları değil de, doğal olduğunu en azından iddia eden ürünleri kullanmak daha mantıklıca geliyor bana. Artık gerisini de Sağlık Bakanlığı düşünsün.
Ama şu karbonatla temizleme işi içlerinden en doğalı sanki.
Çok güldüm yaaa tablo aynen bu :)))
Hele o yataktan kalkarken ayaklarımın bacaklarımın çıtırtısı ile parke çıtırtısı beni benden alıyor :)
Keskinlikle işbir yatakBenim yatak bi gıcırdıyo çocugu yatagına yatırıp tam yataga uzanıyorum gacırtt direk gözlerini acıyo tekrar baştan sinir oluyorum
kac gündürde sırtım agrıyarak uyanıyorum tavsiye edebileceginiz bi yatak varmı kızlar almayı düşünüyorum
Çok geçmiş olsunnKizlar merhaba uzun suredir yazamiyorum bebisim bronsit oldu 4 gun hastanede yattik simdi iyilesti cok sukur 2. ay asilarini da 1 hafta sonra yaptirin canli asi oldugu icin bronsiti gecmez dedi ve bu saliya sarkti asilar...bisey soracagim sizlere emzirirken ayaklari titriyor kizimin tutunca geciyor ama her emzirmede oluyor mutlaka dr a sordum 3. ay sonunda gecmesi lazim dedi gecmezse eeg cekilecek insallah sadece reflekstir cok korkuyorum beyinden kaynakli bisey olmasindan dua edin nolur...hepinizi opuyorum saglicakla kalin.
Kizlar kaka lekelerine karsi bir oneriniz var mi?
Kizimda da Dalan roxy kullandim. Onun kiyafetlerinde de leke var, citcitli badileri oglana giydiriyorum. Ama oğlumun kakali kiyafetleri hic yikanmamis gibi cikiyor giydiremiyorim. Erkegin kakasi daha mi farkli ne :)
Yepyeni badiler kaldi oyle cok kotu cunku rengi bile acilmamis lekelerin.
Var mi doğal bir leke cikarici sizin kullandiginiz?
Ucunda, ucunu tutup birazcık geri itekleyince beyazlık varUcu mu dıbımı canım?
Bizim biraz ağır geçti cnm blmyrm çocukdan çocuğa degisiyomuş bu durum inş sizin hafif geçer.
Bebek deterjanları sanırım ağır kimyasallar içermediği için leke çıkarma konusunda yetersizler. Geçenlerde internette "kaka lekesi olunca ilk yıkama sonrası çamaşırı güneşe asıp kurutun, mutlaka leke çıkmış olacak" diye yazıyordu. Birkaç kişi de deneyip teyit eder cevaplar yazmışlar. Hoş güneşi bulmakta zor bu aralar ama bi denemek lazım.Kizlar kaka lekelerine karsi bir oneriniz var mi?
Kizimda da Dalan roxy kullandim. Onun kiyafetlerinde de leke var, citcitli badileri oglana giydiriyorum. Ama oğlumun kakali kiyafetleri hic yikanmamis gibi cikiyor giydiremiyorim. Erkegin kakasi daha mi farkli ne :)
Hayir vermdim verilmeside dogru degil asinin bir anlami kalmiyorki birak vucut savassin. Eger ates olursa verirsin. 2.gun huzursuzlugu arttigi icin yarim fitil verdim sadece onu verdigime bile oisman oldum acikcasi.
Kizlar kaka lekelerine karsi bir oneriniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?