2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de gece emmek icin bir kez kalkiyor diyerek halt ettim. Su an 2 saatte bir kalkiyor 3 gun oldu :)) umarım bunu soyledikten sonra sast basina falan dusmez kalkislari:)))
Artık agızımı açmaya korkuyorum
Iyı dedıgımız gece sabahlıyoruz sanırım hepımız
En cok annenın nazarı değermiş derler ya

Ben de gece emmek icin bir kez kalkiyor diyerek halt ettim. Su an 2 saatte bir kalkiyor 3 gun oldu :)) umarım bunu soyledikten sonra sast basina falan dusmez kalkislari:)))
Artık agızımı açmaya korkuyorum
Iyı dedıgımız gece sabahlıyoruz sanırım hepımız
En cok annenın nazarı değermiş derler ya

Ucu mu dıbımı canım?

Icını ferah tut bızede ıyı haberler ver canım

Hiç bir çözüm bulamadım tabiki
Ama doğal yazanlarda çok güvenilir değildir diye düşünüyorum. Şimdi moda herseyde doğal yazıyor ama sadece yazıyor ne yazıkki
Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki, maalesef ağaçta yetişenin doğal olduğunu düşünmek bile fazla iyimserce kalıyor.. Yediğimiz içtiğimiz çoğu şey hormonlu genetiği değiştirilmiş, Allah yardımcımız olsun.
Ama en azından ille de bir kozmetik ürünü kullanacaksak içindekiler kısmında bariz şekilde ağır kimyasallar içerdiği yazanları değil de, doğal olduğunu en azından iddia eden ürünleri kullanmak daha mantıklıca geliyor bana. Artık gerisini de Sağlık Bakanlığı düşünsün.
Ama şu karbonatla temizleme işi içlerinden en doğalı sanki.

Eki Görüntüle 1969361

Ben geceleri 2 saatte bir uyanıyor demiştim ya
kızlar iyi halt ettim bu gece saat başı uyandı :))

Bu resim de Bebeği uyumayan annelere gelsin :)
Çok güldüm yaaa tablo aynen bu :)))
Hele o yataktan kalkarken ayaklarımın bacaklarımın çıtırtısı ile parke çıtırtısı beni benden alıyor :)

Evet annem deodorantlardan pek hoşlanmaz. karbonatı suyla karıştırdığı olabildiğince kıvama getirdiği bir kutusu var. Onu kullanıyor memnun halinden. Ama cildi hassas olanları uyarayım tanecikleri çok hızlı sürmemek gerek. Biraz irrite edebilir.

Çok güldüm yaaa tablo aynen bu :)))
Hele o yataktan kalkarken ayaklarımın bacaklarımın çıtırtısı ile parke çıtırtısı beni benden alıyor :)

Benim yatak bi gıcırdıyo çocugu yatagına yatırıp tam yataga uzanıyorum gacırtt direk gözlerini acıyo tekrar baştan sinir oluyorum
kac gündürde sırtım agrıyarak uyanıyorum tavsiye edebileceginiz bi yatak varmı kızlar almayı düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar benim oğlum da 64 günlük oldu.
Yazdığınız sıkıntıların çoğunu bizde yaşıyoruz.
Yazılanlar bazen moral oluyor bazen çok faydalı oluyor ki burada okuduktan sonra erken sünnet planı yaptık , gece uykumuzu düzene soktuk , anormal mi dediğim durumlarin normal olduğunu anladım vs .. daha çok da yalnız olmadığımı gordum.
Sizleri tanımadan sosyal bi destek oldunuz.
Vakit ayırıp da paylaşan arkadaşlar çok sağolsunlar.
İnşallah bende tecrübelerimi sizinle paylaşmak isterim.
Herkese sağlıklı günler olsun

Keskinlikle işbir yatak
9 sene oldu canım hala yenı ve ne sırt ağrısı ne de yorgunluk kalmıyo

Kizlar kaka lekelerine karsi bir oneriniz var mi?
Kizimda da Dalan roxy kullandim. Onun kiyafetlerinde de leke var, citcitli badileri oglana giydiriyorum. Ama oğlumun kakali kiyafetleri hic yikanmamis gibi cikiyor giydiremiyorim. Erkegin kakasi daha mi farkli ne :)
Yepyeni badiler kaldi oyle cok kotu cunku rengi bile acilmamis lekelerin.
Var mi doğal bir leke cikarici sizin kullandiginiz?

yatak gıcırtısı muhabbeti geçmiş evde halimizi görseniz gülmekten ölürsünüz:) sessiz sinema oynar gibi hareketlerle evde anlaşıyoruz..kapı gıcırtısı,yatak gıcırtısı çay bardağı tabağı sesine aşırı duyarlı..yürürken yatarken ayağımdaki çıtırtı sesi ise sadece bende oluyor sanıyordum..tabloda görünce şaşırdımm:) yani çıt olsa uyanıyor bizimki..zaten uyuduğu dakikalar sayılı o anlarda da nefes almadan duruyoruz nerdeyse:)

Çok geçmiş olsunn titreme duymadım ama gecer inşallah bebeklerde değişik değişik refleksler oluyor

Yaa aynen bizimki de altını değiştirirken altına koyduğum örtülere yaptı bir kaç kez. Bir çıktı sapsarı hala Havluları da banyodan çıkınca pırtlatırken batırdı :/ onları 60ta bizimkilerle yıkadım temizlenmiş. Ama diğer örtüyü üç kere yıkadım duruyor

Bizim biraz ağır geçti cnm blmyrm çocukdan çocuğa degisiyomuş bu durum inş sizin hafif geçer.

İnşaAllah hepimizin ki hafif geçer tüm aşılarımız inşaAllah. Umarım sizinde birdahaki asınız hafif gecer.
Ben bir aglamasına dayanamıyorum, 3 aşıda kendimi kaybederim sanırım

Bebek deterjanları sanırım ağır kimyasallar içermediği için leke çıkarma konusunda yetersizler. Geçenlerde internette "kaka lekesi olunca ilk yıkama sonrası çamaşırı güneşe asıp kurutun, mutlaka leke çıkmış olacak" diye yazıyordu. Birkaç kişi de deneyip teyit eder cevaplar yazmışlar. Hoş güneşi bulmakta zor bu aralar ama bi denemek lazım.

Hayir vermdim verilmeside dogru degil asinin bir anlami kalmiyorki birak vucut savassin. Eger ates olursa verirsin. 2.gun huzursuzlugu arttigi icin yarim fitil verdim sadece onu verdigime bile oisman oldum acikcasi.

Bizim manyak ebe yine içirin demisti. Bu kadın tüm çocukları yakacak. Eşimde içermeyelim gerek yok bence dedi bende olurmu öyle şey şöyle böyle bayağı bi konuştum demekki dediği doğruymuş onunda çok sağol canim bende içirip götürmeyeyim asiya söylediğin iyi oldu.

Tabi canım o parça tesirli kaka lekelerinden bizdede var ohoooo o Ben bir derilik yaptim normal bizim deterjanla yıkadım 40 derecede önce 30 do yıkama sonra karışıkta ayrı ayrı ustune ayrıca 3 kere durulattim leke hafifledi ohaaa dedim nasıl birşeymiş bu geçmiyor yani sendenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…