2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yenidogana uygun standart ölçüde mi acaba. Bu kundak gibi ya şimdi büyüdükçe bunda durmak isterler mi ki? İkinci çocukta inşallah :)
Amerıkada yenıdogan 0-3 3-6 dıye satıyolardı
Yanı aynı kıyafetler gıbı
Burdada oyledır sanırım
Alırsan 0-3 alma
Benım oğlan bıraz uzun 0-3 kundagı nerdeyse 2 aydan sonra kullanamadı

Ben de arindiriyorum kakasini. Sonra kucuk kovam var ona deterjanla isliyorum, bir gun bekliyor hatta onsekilde. Yikamadan da elimde citiliyorum ama yok cikmiyor.
Kaka mi sorunlu acaba :))
Sağlam yapıyormuş ufaklik :))

yüzünde egzama gibi sivilce olan bebek anneleri vardi ne ile gecirdiniz?

biz Babe, Linola, Corasatin kullandik gecmedi. hatta artti gibi kremlerin etkisi olmadi
2 aylik olacak nerdeyse dogumdan beri var. kipkirmizi yuz, yanak ve alindan birsuru küçük sivilce.. :/

Ben sütümden sürdüm ve coresatin sürdüm soyuluyodu da bizimki ayrıca geçti şimdilik arada oluyo ama yine kendiliğinden geçiyo

Ben de gece emmek icin bir kez kalkiyor diyerek halt ettim. Su an 2 saatte bir kalkiyor 3 gun oldu :)) umarım bunu soyledikten sonra sast basina falan dusmez kalkislari:)))
Evet ben de 1 saat dedim iyice düşmesin :)))
Tam uykuya dalacakken o uyanıyordu rüyalarım hep yarım kaldı :)))
Rüyamda Demet Akalın'la Bebek alışverişine çıkmıştık ağız tadiyla gezdirmedi benim oğlan :))) bak bunu aldım ama küçük mü gelir falan diyordum sağolsun o da baya gezdi benle ilgilendi aldıklarıma bayıldı hatta

Çok güldüm yaaa tablo aynen bu :)))
Hele o yataktan kalkarken ayaklarımın bacaklarımın çıtırtısı ile parke çıtırtısı beni benden alıyor :)
Beni de hapşırık sesi ay emerken uyusa bile gözlerini açıyor artık hapşırık öksürük tutmaya çalışıyorum :)) bi de emzik yatakta kaybıldu var bizde :))

Çok sagol canım bakıyorum hemen
Yataş kullanan varmı peki
Canım yatağın yeniyse ama memnun değilsen yatak üstüne takılan kalın koruyucular var daha uyguna halledersin ama ses de çıkarıyormuş gerçi komple değiştirsen daha iyi gibi :)
yataş a bak ben de çok memnunum

Ilk yikamayi coktan gectik Derin kac defa yikadim ciksin diye yine de gunese denkngelirsek bir denerim sağol
Esra sana tavsiye bulunacaktım sonra bi baktım ki sen her şeyi yapmışsın :))
Ne diyim şimdi bi şey kalmamış :))

Sana mi guleyim kendime mi bilemedim
Biz de Murat Boz la carsi pazar gezip meyve suyu ariyorduk, kiran girmis adeta cok zor bulduk. Gözlemecide varmis
Ama sen soylemesen ben de anlatmazdim ergen gibi ne o oyle

Benm de saclarim cok yaglidir nedense gebelikte birden bire az yaglanmaya baslamisti gun asiri yikamaya baslamistim hic yaglanmiyordu. Dogumdan sonra eskisine dondu ve cok da terlemeye baaladim .ben cyristal alumnyum icermeyen roll on kullaniyorum kokusu cok hafif yesil cay ve papatyali bir de cyristal roll on tuz var islatip suruluyor kokusuz ama pratik degil gratisten aldim

Aspirin bütün lekelere bire bir cnm ykamdn önce lekenin üstüne sık citile biraz snra at makinaya biseycik klmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…