2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bebek arabası olarak ne tavsiye edersiniz kullanımı kolay ve uygun fiyatlı olması gerwkiyo marka model verirmisiniz bi bakıyım

Canim bir de bioderma abcderm ato+ kremden birde avenoo diye bir markanın kremini kullanıp çok memnun olanlar var ben babe den sonra onları deneyecegim sırayla, banyo suyuna karbonat koyanlarda var bilemiyorum denemedim. Biraz daha büyüsün belki yaparım şimdi çok minik kiyamiyorum

Ha tamam biliyorum onları
Lillitown da çok güzel gözüküyor her şey Aslında ama demekki işçilik yok
Yok canım ne alsam elınde patladı kazak ordurdum
Bın defa bebe yünü dıye teyıd ettım
Baska şey kullanmıyorum zaten dedı
Bıldıgın naylon ıple örülmüş kazak geldı
Tulum yaptıracaksınız mutlaka Fermuarlı
Fermuarda yukarıdan Aşağıya olsunkı zip yeri bogazına gelmesın

tamam canim bakacagim cok tesekkurler. minigin de bir an once gecer umarim..

Canım ben bebeklerın uykuda sıçramalarının yenıdogan refleksı oldugunu bılıyorum ve benım bebegımde uykusunda sıçrıyor
Bebeklerın ellerı ılk 1 ay sıkı yumruktur sonra daha acar ama yıne de yumruk yaparlar
Bacaklarını ne yaptığını anlayamadım açıkcası onun için ona bı yorum yapamıycam
Ama yınede senı tedırgın eden seyler varsa en ıyı gözlemleyen sensın ıhmal etme

@d
Denas14__ Benim de bebeğim 2 aylık. Daha yeni geçiyor o sivilceler, hala yan yanaklarında var. Dr, hiç bişey sürme, elleme geçicek, cildi yağlı o yüzden, normal, demişti. Sadece suyla yukadım, yıkamadığım gün de su ve pamukla sildim, geçiyo yavaş yavaş.

ya o egzmayla bizde cebelleşiyoruz . ama coresatin iyi geldi bize bide mustelanın alerjik serisinden aldık günlük nemlendiriyorum . dogduğundan beri birsürü döküntü çıkarttı. konakla 2 kez mücadele ettik hergün yeni birşeyle uyanıyoruz. alerjik olabiliyormuş bu egzama. Umarım değildir . 2kez tekrarlı bizde egzama gördüğümde hemen coresatini sürüyorum . çok iyi bi krem bence sürmeye devam edin

tamam canim bakacagim cok tesekkurler. minigin de bir an once gecer umarim..

Has zeytinyağı da kullanabilirsin. Hatta bence ilk onu kullan doğal sonuçta ve hiç bir zararı yok. Benim oğlumun cildi hassas baya hemen kızarıveriyor. zeytinyağıyla masaj yapıyorum yüzüne de sürüyorum. İyi geliyor.

kızlar sizin çocuklarında uykuda sırtları ve omuz başları terliyor mu?ben geceleri iki kere üst değiştiriyorum çok terliyor

Denas14__ canım bebeğinin yüzüne coresatinde kullanabilirsin ama birde bepanten dene.benim oğlanın da çok küçükken yüzünde sivilce gibi minik şeyler olmuştu bepanten sürmüştüm birkaç kere geçti

aslinda benimkide oyle dedi ama 2 aydir var uzuluyorum artik kipkirmizi gormekten.. bakalim geçer insallah.
buyuk kızımda da yasadim onunkide kendi sondu birdaha da sorun yasamadik. ama cildi hassas tabi, bacaklari bembeyaz oluyor kuruluktan krem surmezsek. alerjik oldugunu sanmiyorum hassas ciltli bizimkiler..corasatin bi bize iyi gelmedi sanirim..
tamam zeytinyagi deneyecegim tesekkur ederim..

denerim canim ama bu bildigin kipkirmizi yanaklari alni. sivilce olmayan yer yok. gozleri zor gozukuyor.

kızlar sizin çocuklarında uykuda sırtları ve omuz başları terliyor mu?ben geceleri iki kere üst değiştiriyorum çok terliyor
Canım ensesı ve Kafası daha cok emerken terlıyo
Gazı varken bı de cok terlıyo
Acaba sıcakmı gelıyo odası yatağı
Gündüz terlemıyosa yada baska odada gündüz uyuduğunda ter yoksa oda sıcaklığına yada gece uyku kıyafetlerıne bak ıstersen

Merhaba herkese

Evet terliyor çok muzdaribim bu konuda. Sırtına ter için bez koyuyorum emmek için uyandığında onu çıkarıyorum. Bir daha sabah kontrol ediyorum terlemiş ise çıkarıyorum üzerini mecburen. Ama çok sıkıntılı bir sey. Oda 24 derece oluyor. Battaniye de Polar ama.. sık sık dağa sola da ceviremiyorum uyanıyor. Zaten artık kendisi de harekat edip sırtüstü oluyor.

Hanımlar bebeğim bugün birkaç kez oksürdü, hapşirdı burnundan hiriltili nefes alıyor. Öksürük çok olmadı hemen nemi artırdık belki kuruluktandir diye. Burnuna serum fizyolojik damlattim o da hapşırtti gerci. Atesi yok. Grip olmuş mudur annem hastaydı bir de ev ararken astronot unda uzun kaldı terledi. Bu sebeple korkuyorum. Ama herşeyde doktora koşuyorum bıktı bizden artık. Gereksiz ilaç da vermek istemiyorum.

evet topiğin hastalık konusunda en tecrübeli annesi benim bana sorucan böyle şeyleri şuan için öksürüğü ve hırıltısı çok yok ise sık sık serum fizyolojik +otribebe ile burnunu temizle ki aşağılara yani ciğerlere inmesin.ama öksürük veya hırıltı artar ise veya buna ateş eşlik eder ise doktora git.ortalıkta virüsler kol geziyor.dünden beri benim kerem yine hapşırmaya ve burun akıntısına başladı.şuan için sık sık burnunu temizliyor ve dua ediyorum ilerlememesi için.ne zormuş kardeşli ortamda kış bebeği büyütmek.ablaları biraz toparlanıyor kerem başlıyor kerem toparlanıyor ablaları başlıyor.görev devri gibi valla.psikolojim bozulmak üzere hastalıklarla uğraşmaktan

Oyyy kıyamam ben ona ya. Güçlü bir erkek olacak inşallah sürekli savaş veriyor. Allah yardımcın olsun prensesler de minik erkekte hep sağlıklı olsun annelerinin yüzü gülsün. Ufacık birşey bile üzülmeme yetiyor. Sonra daha dur yolun başı diyorum. Soğukkanlı ve çözüm odaklı ol diyorum kendime ama tecrubelendikce olacak sanırım bu da. Cevap için çok teşekkür ederim. Serum fizyolojik kullanımının bir sınırı var mı? İhtiyaca göre sıklaştirsam sorun olur mu? Kerem de benim Metem de yarin hiçbir şey olmadan uyanır inşallah.

inşallah canım ya yarın çok sağlıklı bir gün olsun.ben doktora sordum serum fizyolojikte sınır yok otribebe ise günde 4-5 kere yapabilrsin

Topığın bu gecekı nobetçisı benım herhalde,herkes uyuyomu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…