İnşallah cnm hyrlsyla atlatlm ağlamarı kötü ama bianlık işteİnşaAllah hepimizin ki hafif geçer tüm aşılarımız inşaAllah. Umarım sizinde birdahaki asınız hafif gecer.
Ben bir aglamasına dayanamıyorum, 3 aşıda kendimi kaybederim sanırım
Lillitown dıye bırıne yaptırmıştık içi elyaf alt kısmı torba gıbı olan tulumlarHangi tulumlar olduğunu anlamadım ama ben uyku tulumu kullanmıyorum şimdilik
Lillitown dıye bırıne yaptırmıştık içi elyaf alt kısmı torba gıbı olan tulumlar
Hamıleyken dıktırmıştım
Gelınce bı kenara koydum
Sımdı kullanmak ıçın yıkadım
Dıkışlerı sökük düğmeler üstün körü dıkılmış
Butun gun tadılat ettım onu
Eğer uyku tulumu alma planlarınız varsa keskinlikle dugmelı almayın
Fermuarlı yaptırın kızlar
Haklısın canım bende o yüzden bu şekilde yıkıyorum aslında. Bu tür sabunlar suda erimiyor ve hem yıkamıyor hemde makine de birikiyor. Camaşır makinesindeki bir kaç programda deneme yaptım. Örneğin yünlü programında çorapta deterjan kaldı. Dediğim gibi sağlıklı değil.Bebek programında yıkama sonrası çorapta hiç deterjan kalmıyor baktım. Program yıkamanın üstüne cift durulama yapıyor. Üstüne hassas durulama olarak ek durulama yaptırıyorum.
Aman arada biz de ergen takılalım :))
Sana mi guleyim kendime mi bilemedim
Biz de Murat Boz la carsi pazar gezip meyve suyu ariyorduk, kiran girmis adeta cok zor bulduk. Gözlemecide varmis
Ama sen soylemesen ben de anlatmazdim ergen gibi ne o oyle
Ha tamam biliyorum onlarıLillitown dıye bırıne yaptırmıştık içi elyaf alt kısmı torba gıbı olan tulumlar
Hamıleyken dıktırmıştım
Gelınce bı kenara koydum
Sımdı kullanmak ıçın yıkadım
Dıkışlerı sökük düğmeler üstün körü dıkılmış
Butun gun tadılat ettım onu
Eğer uyku tulumu alma planlarınız varsa keskinlikle dugmelı almayın
Fermuarlı yaptırın kızlar
Kizlar merhaba uzun suredir yazamiyorum bebisim bronsit oldu 4 gun hastanede yattik simdi iyilesti cok sukur 2. ay asilarini da 1 hafta sonra yaptirin canli asi oldugu icin bronsiti gecmez dedi ve bu saliya sarkti asilar...bisey soracagim sizlere emzirirken ayaklari titriyor kizimin tutunca geciyor ama her emzirmede oluyor mutlaka dr a sordum 3. ay sonunda gecmesi lazim dedi gecmezse eeg cekilecek insallah sadece reflekstir cok korkuyorum beyinden kaynakli bisey olmasindan dua edin nolur...hepinizi opuyorum saglicakla kalin.
Cok gecmis olsun hastalik cok zor miniklerde. Sen yazinca aklima geldi bizimkide ilk 1 ay urpermis gibi ayaklarini kasip titriyordu emerken ama artik olmuyor gececektir kotuyu dusunme normal bunlar
benim oğlumda da oluyor bazen her emzirmede değil ama arada bir oluyor açıkçası ben doktora bile sormadım.reflex olduğunu düşünüyorum.
canım gündüzleri hiç uyumuyor benim oğlum..tuvalete gidemiyorum diyorum kimse inanmıyor ama öyle yere bırakınca basıyor yaygarayı..gece de 4-5 saat arası sıçraya sıçraya inleyerek uyuyor..artık sancıdan öyle kıvranıyorki ağlamadan dayanamayıp ben oluyorum yataktan..yani düşün toplasan günlük uykumuz 4-5 saat..öncesinde 7-8 saat uyurdu toplamda ama son 2 haftadır iyice kötüleşti..inşallah geçicek bu günler canım yalnız değilsin..başta çok ağladım sızladım bebeğim niye böyle diye..ama sağlıklılar ya buna şükür inşallah uyku ve gazları da düzelir..
Elleri sıkıca kapatıyor bazenSizden ricam şu .Bebeğinizde benzer davranışlar var mı nedir hangi sıklıkla olur?Ben daha önce bir bebeğin yaninda bulunmadım hiç. Doğrusu ne normaldir ne değildir pek fikrim yok.Daha önce bazı konularda burda denk gelip a demek her bebek yapıyormuş normalmiş dediğim şeyler oldu.
Öncelikle çok geçmiş olsun içini ferah tut annesi inşallah bişey çıkmayacak .bazen benim kızda uykudan ağlayarak uyanıyor bende bişry mı var acaba diye düşünüyorum gelişmeleri haberdar ederdinMaalesef her sayfayı okuyamıyorum. Bu mesajlar konuyla ilgili olduğu için alintiladim.Ben kimse tedirgin olmasın diye açıkça dile getirmek istememiştim ama o ki bahşedilmiş bu konudan...7.5 haftalık oğlum .yaklaşık iki haftadır uykuda ikiliyi sıçriyor. Uyanıkken bacağını sık sık dizinden büküp ileti uzatıyor. Bisiklete biner gibi düşünün ama yuvarlak değil. Elleri bazen sıkı bir yumruk oluyor.
Farkettigimde sabah doktorda aldım soluğu net birşey demedi. Aynı gün bir çocuk noroluguna götürdüm.Eşimin tüm itirazlarına rağmen. Biraz gözlemleyelim gerekirse eeg çekeceğiz dedi ve beyin ultrasonu istedi.
İlk bebeğim. Yıllarca bekledik. Korkusu bile nefessiz bırakıyor. Günlerdir hiç gün aydınanmamis gibi..
Canim arkadaslarda destekleyecektir diye dusunuyorum bu yazdigim seyler cok normal hareketler bu kadar endise etme uykuda sicrayip uyandiriyorsa kendini bir sure yari kundak yap bebegini. Elleri bosa dustugu icin sicriyordu hep yasadik bunlari. Artik hareketlenmeye basliyirlar istemsiz kas hareketleri bunlar kasilma gözlerde kayma farkli bakma olmadigi surece kendini vesveseye sokma.Maalesef her sayfayı okuyamıyorum. Bu mesajlar konuyla ilgili olduğu için alintiladim.Ben kimse tedirgin olmasın diye açıkça dile getirmek istememiştim ama o ki bahşedilmiş bu konudan...7.5 haftalık oğlum .yaklaşık iki haftadır uykuda ikiliyi sıçriyor. Uyanıkken bacağını sık sık dizinden büküp ileti uzatıyor. Bisiklete biner gibi düşünün ama yuvarlak değil. Elleri bazen sıkı bir yumruk oluyor.
Farkettigimde sabah doktorda aldım soluğu net birşey demedi. Aynı gün bir çocuk noroluguna götürdüm.Eşimin tüm itirazlarına rağmen. Biraz gözlemleyelim gerekirse eeg çekeceğiz dedi ve beyin ultrasonu istedi.
İlk bebeğim. Yıllarca bekledik. Korkusu bile nefessiz bırakıyor. Günlerdir hiç gün aydınanmamis gibi..
Yenidoğanda uyku halinde sıçrama olağan bi refleks canım. Ama senin bebeğin ilk bir ay değil de son iki hafta sıçramaya başladıysa yüksek ihtimal sebebi büyüyor olması. Yani artık çevresini farkediyor ve dışarıdan gelen uyaranlara karşı tepki veriyor. Uyanıkken aşırı uyaranlara maruz bırakmamaya çalış bi süre bakalım sıçramalarında azalma olacak mı.Maalesef her sayfayı okuyamıyorum. Bu mesajlar konuyla ilgili olduğu için alintiladim.Ben kimse tedirgin olmasın diye açıkça dile getirmek istememiştim ama o ki bahşedilmiş bu konudan...7.5 haftalık oğlum .yaklaşık iki haftadır uykuda ikiliyi sıçriyor. Uyanıkken bacağını sık sık dizinden büküp ileti uzatıyor. Bisiklete biner gibi düşünün ama yuvarlak değil. Elleri bazen sıkı bir yumruk oluyor.
Uykudan ağlayarak uyanma sürekli değil de bazen oluyorsa eğer gazdandır cnm.Öncelikle çok geçmiş olsun içini ferah tut annesi inşallah bişey çıkmayacak .bazen benim kızda uykudan ağlayarak uyanıyor bende bişry mı var acaba diye düşünüyorum gelişmeleri haberdar ederdin
Kızım dünden beri huysuz sanki diş çıkarıyoruz daha erken ama onun içki içki ağlaması mahvediyor bizi
doktor değilim kesin birşey söyleyemem ama bunlar sanki dünyaya adapte olma gibi hissediyorum.Allahın izniyle içini gerah tutSizden ricam şu .Bebeğinizde benzer davranışlar var mı nedir hangi sıklıkla olur?Ben daha önce bir bebeğin yaninda bulunmadım hiç. Doğrusu ne normaldir ne değildir pek fikrim yok.Daha önce bazı konularda burda denk gelip a demek her bebek yapıyormuş normalmiş dediğim şeyler oldu.
Kucağımda emerken veya hiç hareket ettirilmemisken de sıçrarlar mı? İki kolunu yanlara açarak bazen gözünü de açıyor bazen açmıyor. Ve bu günde 10 15 civarında oluyor.
Bir de uyuduğu zaman da cook huzursuz. Ikiniyor mu anlamıyorum kıpır kıpır. Öyle huzurla bir derin uyuyamıyor. Geriniyor dönmek istiyor gibi el kol durmuyor. Yarım kundak yapmayı denedim ama ellerini yüzüne yakın tutmayı seviyor bu yüzden şiddetle itiraz etti ve çığlık çığlığa ağladı
Canim benim kızım 50 günlük ve bizde de atopik dermatit var. Ben su an babe nin emolient yikama yagi ve vücut kremi ile bella b nin yüz kremini kullanıyorum. Coresatin de aldim netten ama daha elime ulaşmadı. Benim kızın gozkapagindan ayağına kadar bütün vücudunda var. Özellikle bacak ve kollarında çok fazla. Ama şimdi o kizarik kötü görüntü gitti sadece elimde dokundugumda biraz pütürlu hissediyorum. Ama dirsek ve bacaklarda biraz daha fazla. Ben her sabah ve akşam babe vücut kremi ile baştan aşağı kremliyorum. Yüzünü günde 3 kez kremliyorum. Kakasini yaptığında belden asagisini yikiyorum ve her yikamadan sonra belden asagisini sudocrem yada vücut kremi ile nemlendiriyorum. Pisik kremi olarak sudocrem kullanıyorum çünkü içinde en yüksek çinko içeren pisik kremi o. Ve her atletini değiştirirken vücudunu kontrol ediyorum kuruyup pullanmaya başlayan yerlerine krem sürüyorum. Aayyy yazarken bile yoruldum yani bütün günüm kızı kremlemekle geçiyor. Atopik dermatit hastalık değil hassasiyet o yüzden ilacı yokki verelim geçsin. Surekli dikkat ve ilgi istiyor. Corabina kadar herseyini utuluyorum. Kiyafetlerini 1 tur fazla durulatiyorum ve yunusatici kullanmiyorum.Ben böyle böyle Bebeğimi baya Akça pakca hale getirdim. Ama her gün bunları yapıyorum. Büyüdükçe geçecek umarım hepsi çabuk atlatır. Bir de bunun kaşıntı yapan türü var inşallah hicbirimizin bebeği kaşınmaz. Beni en çok o korkutuyor.yüzünde egzama gibi sivilce olan bebek anneleri vardi ne ile gecirdiniz?
biz Babe, Linola, Corasatin kullandik gecmedi. hatta artti gibi kremlerin etkisi olmadi
2 aylik olacak nerdeyse dogumdan beri var. kipkirmizi yuz, yanak ve alindan birsuru küçük sivilce.. :/
Allah kolaylik versin canim daha fazla hassasiyet istiyor elbette kolayliklar dilerim. bizim sadece yanak alin ce sac derimizde var vucudumuzda susnlik yok. corasatin buyuk kizimda iyi gelmisti bunda etki etmedi.. babe nin losyonu var oda gecirmedi. ayni buyuk kizimda bu kadarlikken sadece yuzunde vardi linola surmustum iki uc gunde gecmisti. bebise gene etki etmedi. gulsuyuyla silin diye yorumlar okudum ama cesaret edemedim daha.Canim benim kızım 50 günlük ve bizde de atopik dermatit var. Ben su an babe nin emolient yikama yagi ve vücut kremi ile bella b nin yüz kremini kullanıyorum. Coresatin de aldim netten ama daha elime ulaşmadı. Benim kızın gozkapagindan ayağına kadar bütün vücudunda var. Özellikle bacak ve kollarında çok fazla. Ama şimdi o kizarik kötü görüntü gitti sadece elimde dokundugumda biraz pütürlu hissediyorum. Ama dirsek ve bacaklarda biraz daha fazla. Ben her sabah ve akşam babe vücut kremi ile baştan aşağı kremliyorum. Yüzünü günde 3 kez kremliyorum. Kakasini yaptığında belden asagisini yikiyorum ve her yikamadan sonra belden asagisini sudocrem yada vücut kremi ile nemlendiriyorum. Pisik kremi olarak sudocrem kullanıyorum çünkü içinde en yüksek çinko içeren pisik kremi o. Ve her atletini değiştirirken vücudunu kontrol ediyorum kuruyup pullanmaya başlayan yerlerine krem sürüyorum. Aayyy yazarken bile yoruldum yani bütün günüm kızı kremlemekle geçiyor. Atopik dermatit hastalık değil hassasiyet o yüzden ilacı yokki verelim geçsin. Surekli dikkat ve ilgi istiyor. Corabina kadar herseyini utuluyorum. Kiyafetlerini 1 tur fazla durulatiyorum ve yunusatici kullanmiyorum.Ben böyle böyle Bebeğimi baya Akça pakca hale getirdim. Ama her gün bunları yapıyorum. Büyüdükçe geçecek umarım hepsi çabuk atlatır. Bir de bunun kaşıntı yapan türü var inşallah hicbirimizin bebeği kaşınmaz. Beni en çok o korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?