2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bebeğini takip etmeye devam et mutlaka ama diğer yazındakiler (yumruk yapma, bacak hareketi vs) ayrı ayrı bakıldığında normal. Yumruğunu 10. hafta civarı açacak mesela ya da o irkilmeler yenidoğan refleksi, azalarak geçiyor. Bunların hepsi birleşince neye işaret ediyor bilmiyorum ama ayrı ayrı bakılınca normal geldi bana.

Bizim bu saydıklarına ilaveten biraz da öksürüğümüz vardı dün. Gece geniz akıntısı başladı ve bugün biraz daha halsiz görünüyor.
Sanırım hafif grip olmuşuz..
Bebekler anneden aldıkları antikorlar sayesinde ilk 1 yık bakteriyel hastalığa yakalanmazlar(risk düşüktür yani)

Burnuna düzenli serum fiz.damlatıyorum ben. Buhar banyosu da çok rahatlatıyor.

Gecmis olsun size de. Insallah toparlanir neşesine kavusur. Buhar makinesi almamıştım dikkatli kullanılmazsa bakteri vb yayabileceğini okumuştum. Şu ısıtıcısı odaya getirip buharından faydalandik biraz, nemi de artırdık. Bu durumlar tekrar ettikçe yeterli olur mu bu yöntemler bilemiyorum. Emzirerek atlatiriz umarim. Serum fizyolojik sıktım arkadaş çok kıpırdak zorla damlatiyorum :)

Yok canım ben de buhar makinası almadım.
Dün babamız banyoya girip bol sıcak suyla yıkandı. Yoğun bi buhar oluştu böylece banyoda. Sonra da o buharda oğluşu bir güzel yıkadım ve sıcacık yatırdım. Çok rahatladı kuzum.
Su ısıtıcıyla odayı nemlendirmekte güzel fikir miş.
Serumu benim oğlan da hiç sevmedi. Çok kızıyor ama burnunu açık tutmak için mecburuz.
Size de çok geçmiş olsun

nur_84 biz aştık sukur kocamin deyimi ile reddi memeyi :) darisi basina insallah tez zamanda. Hastaligin biraz sekte vuracaktir esinin biberonla beslemesi yuzunden ama toparlatacagina inaniyorum bozma moralini.
Ay inş canım valla çok yoruldum. Emzirmeye çalışırken şu iki gündür biraz daha iyiyiz. Ama tam anlamıyla yenemedik.
Sizin adınıza sevindim darısı bize artık
kızlar nasılsını çz bugün pek giremedim kiçük kızımın doğum günü bugün.doğum gününü kutladık.başım kalabalık.umarım sizlerde herşey yolundadır
İyi ki doğmuş küçük prenses nice güzel yılları olsun inş.

arkadaşlar merhabalar ,
hangi hastaneye gidiyosunuz ..Faika Ceylan Çiftçi hakkında bilgisi olan var mı Sincan Koru hastanesnde..

Kızlar sizler nasılsınız bakalım 2-3 gündür giremedim. Hafta sonları hiç vaktim olmuyor misafirim vardı aralarda da kızıma vakit ayırdım. Bugünde bitik şekildeyim

Kızlar sizler nasılsınız bakalım 2-3 gündür giremedim. Hafta sonları hiç vaktim olmuyor misafirim vardı aralarda da kızıma vakit ayırdım. Bugünde bitik şekildeyim

İyileştim mi geçmiş olsun. Bir de üstüne misafir ha? İki çocuk.. Allah kolaylıklar versin. Ben tirtmişim ya tek çocukla her yer darma duman. Yemek yapmak ise bir lüks. Üstün körü toplayabiliyorum ancak

Kızlar gecen gün doğal rol on konusu vardı. İnternetten arastırırken karbonat mucizesi diye bişey okudum. Duştan sonra koltuk altı nemliyken karbonat sürdüm kokuyu yendim diye. Olur mu ole şey dedim. Ama çok olumlu yorum olunca denemeye karar verdim. Vee bir gündür terlememe ragmen hiiiiç koku yok. Deneyin bence. Leke de bırakmıyor

İyiyiz biz aynen devam :)
Zaten hastaydın bi de misafir iyice yormuştur seni

Karbonatlı öyle toz halinde mi sürdün ?

Kızlar bugünlerde ne kadar sessiz buralar :)
Benim bebiş gerçekten gece lambasından etkileniyordu sanırım , bide gece uyandığında daha uzun emzirmeye çalıştım sanki biraz daha iyi gibi ama hala tam düzenli degil bakalım yarın 3. Ayımız bitiyor 4 e giriyoruz ne kadar çabuk geçiyor günler

Urologa gittik arkadaslar sunnet icin görüşmeye. 3 ayi dolmasa da ben hafif bir anestezi veriyorum diger turlu kesinlikle yapmiyorum cok aci cekiyor bebekler cok zor oluyor dedi. Pipinik etrafina 5 tane igne vuruyorlarmis ve bu ciddi izdirap veren bir islem,o igneleri hissetmemesi icin biraz anestezi veriyorum dedi.1 aylik da olsa bir sey degismiyor benim için dedi.
Baska doktor dusunmuyorum cok iyi yorumlar var bu gittiğimiz doktorla alakali.
Barışın pipisinde hafif darlik varmis,6 ayi beklerim ben normalde ama sizinki yapsak iyi olur dedi.
Simdi ufak bir pürüz var esimin isiyle alakali,onu halledebilirse yarin yaptiracagiz sanirim. Eger olmazsa bir 15 gun sonraya falan kalacak.
Sabah 4 gibi emsin 8 de yaparim operasyonu 3 gunde de iyilesir dedi.
Ama bu aclik süresini nasil hallederiz bilmiyorum. Gecen hafta olsaydi hic sıkıntı yok zaten sabah 4 gibi emip onunla duruyordu 7-8 e kadar. Ama su sira nerdeyse saat basi kalkiyor

Bızımde pazar doluyo 3 ayımız
3 aylık hamıleyıx doguma 3 ay kaldı derken büyüyorlar bıle :))
Evet ya hsonu dıye belkı sessızlestı

Bızımde pazar doluyo 3 ayımız
3 aylık hamıleyıx doguma 3 ay kaldı derken büyüyorlar bıle :))
Evet ya hsonu dıye belkı sessızlestı

emziğe alıştırabildin mi esracım?eğer alıştıysa o açlık süresi daha kolay geçiyor.ben fıtık ameliyatından tecrübeliyim kucağında pışpışlıyorsun filan geçiyor zaman

İyileştim mi geçmiş olsun. Bir de üstüne misafir ha? İki çocuk.. Allah kolaylıklar versin. Ben tirtmişim ya tek çocukla her yer darma duman. Yemek yapmak ise bir lüks. Üstün körü toplayabiliyorum ancak
Şükür daha iyiym canım ama tansiyonum 8-5 o yüzden halsizlik var. Ama mecburen sabah kalkıp evi topla süpür sil. Misafiride mecburen kabul ettim geçen hafta kabul edememiştim.

İyiyiz biz aynen devam :)
Zaten hastaydın bi de misafir iyice yormuştur seni
Hemde nasıl birde misafirlerin toplam 4 çocuğu varsı en büyüğü 6 en küçük 2 yaşında daha misafirin yoğunu yeni başlıyor benim.

Ayy canım Allah kolaylık versin erkek çocuğunun birde bu sıkıntısı var. Bizim babamız büyüyünce yaptırmak istiyor şimdi karşı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…