2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
merhaba kızlar nasılsınız?ya bugün eşimin işyerine gittim oradaki bi kadın bana yeniden hamile misin dedi. dedim.sizin karınlar ne durumda bu boza beni mahvetti daha yemiycem yeminle.
Aynı durumdayım canım beni gören ne oldu sana diyor. Diyetisyene başlıyorum haftaya... Bozayıda bıraktım bu incir uyutmasına şeker atmıyorum iyi olıyor

Gecmiş olsun esracım
Kısa surede toparlıycaktır Sünnet sonrası
Sagdıgın sut varsa onu da ver ıstersen daha uzun sure tok kalır

Aynı durumdayım canım beni gören ne oldu sana diyor. Diyetisyene başlıyorum haftaya... Bozayıda bıraktım bu incir uyutmasına şeker atmıyorum iyi olıyor
Kıloyu da gectım gazdan bende oğlanda mahvolduk

kimya87 canım bebişin nasıl benim oğlan hala aynı burnu dolu dolu.başka birşeyi yok ama bugün biraz huzursuzdu anlamadım ki.öyle korkuyorum ki rahatsızlığı ilerleyecek diye
Burun hırıltısı devam ediyor. Çok artmadı ama var. Hapşırıyorda. Ama öksürük devamlı olmadı. Keyfi de iyı idi sesler falan çıkarıp oyalanma gülmeler olunca ben de herhalde iyi dedim hiç bilemiyorum ki. Aspiratör ile çekemedim hiç zorla serum fizyolojik damlatabiliyorum. Daha küçükken yapabiliyordum şimdi uykuda bile olsa kafayı çevirip zorluyor. Insallah ciddi bir şey yoktur Keremde de. bununla atlatır geçer inşallah.

Esra canım aklımdayken söyliyim sonra unutabilirim.sen beneğine mama veriyormuydun hatırlamıyorum ama yinede söyliyim.kerem fıtık ameliyatı olacağı zaman dr en son 8 de besle bende yavrum saatlerce aç kalacak iyice doysun diye 8 de ilk önce emzirdim üzerine de 45 cc mama yapıp verdim.mama geç sindirildiği için ameliyatını 1.30 saat ertelediler.sende sütünü sağ önceden mama verme emzirdilten sonra sağdığın sütünü ver.

ben keremin burnunu günde 4-5 kere aspiratörle temizliyorum valla ağlıyor kafasını kaçırıyor ama yinede yapıyorum onun iyiliği için.epey rahatlamış olarak gördüm bu akşam.inş yarına da dahada rahatlar.bence sende ihmal etme.temizle burnunu.birde uykudan uyanınca hemen ilk üstünü değiştiriyorum çok terliyor.

kızlar sizler bebekleriniz ıyandığında emzirirken üzerlerine battaniye örtüyor musunuz bebeklerinizin.ben evim sıcak diye örtmüyordum da hafta sonu ablam evin sıcakta olsa çocuğun sırtını yataktan sıcak yerden alıyorsun boşluğa veriyorsun mutlaka bi battaniye at üzerine emzirirken dedi.artık öyle yapıyorum.acaba şimdiye kadar örtmüyordum da yavrum o yüzden mi sürekli hasta oldu diyorum.tavsiyem sizlerde örtün

Sagol canim. Mama vermiyorum ama dr soyledi.
Anne sutuyle 4 saat mamayla 6 saat aclik istiyoruz dedi.

Gecmiş olsun esracım
Kısa surede toparlıycaktır Sünnet sonrası
Sagdıgın sut varsa onu da ver ıstersen daha uzun sure tok kalır
Sagol canim, ama sunnet ertelendi :)
Sagdigim sutu falan istemiyor sipa sadece memeden iciyor. Ekstra biberon,kasik vs veremiyorum malesef yoksa iyi olurdu dedigin gibi.

Kızımda da giriyordum kadınlar kulübüne çok güzel dostluklar edindim. Hatta ailecek görüşmelerimiz oldu şimdi burdan değil ama whatsapp ve faceden gruplarımız var 9 yıldır hiç kopmadık.

Aynen benim de burdan tanisip Istanbul a gidip evinde kaldigim arkadaşim var. Ailemden biri gibi ayni su an.
Vay be kızlar hem şaşırdım hem sevindim

merhaba kızlar nasılsınız?ya bugün eşimin işyerine gittim oradaki bi kadın bana yeniden hamile misin dedi. dedim.sizin karınlar ne durumda bu boza beni mahvetti daha yemiycem yeminle.
Bizim 3 ay doldu artık bu aydan sonra ayda 2 kilo verebilirsiniz diyor uzmanlar tabi sütü etkilememek şartıyla
Ben tatlıya acayip düşkünüm yemesem vereceğim ama dayanamıyorum :))
Burda bi spor merkezi var orayla görüştüm ağır spor yaptırmıyorlar zaten emzirme dönemi diye ama yüzmeye mi gitsem bunlar sütü etkiler mi acaba sadece yürüyüş mü yapsam diye düşünüyorum bu aralar hala icraate geçemedim :))

Yok örtmüyorum canım ama zaten sarılarak emziriyoruz sırtı çok boşlukta kalmıyor gibi
Sen yatırırken ne giydiriyorsun çok terliyorsa etkiler. ben tek kat pijama giydiriyorum Zaten battaniye örtüyorum çok terlemesin diye

Ben ne sebepten kilo aldigimi hala anlayamiyorum. Abur cubur tatli vs pek tukettigim soylenemez. Yani kilo aldıracak kadar degil kirk yılın basi.
Geriye bir tek boza kaliyor malesef. Ama o da bu derece etkili midir bilemiyorum. Yemekte ekmegi fazla yiyorum sanirim.
Bir diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum ben de

Herkese günaydın

Kıloyu da gectım gazdan bende oğlanda mahvolduk
Benim oğlan 2 gündür feci valla

Ben örtüyorum canım haliyle yataktan daha sıcak kalkıyor.

Bende en azından sütüm etkilenmesin diye diyetisyene gidecem. O güzwl bir yol gösterir. Değilse kilolar yerleşecekler bide ilkten sonra çabuk gidiyorda 2. Dığum sonrası daha zorluyor

Ben ekmeğide çok abartıyorum galiba canım sürekli hamurişi istiyor

canım ya bende yatım kollu çıtçıtlı badi üzerine pijamasını giydiriyorum.üzerinede penyeden biraz daha kalın peluş battaniye.

gerçekten boza inanılmaz kilo aldırıyor hemde göbekten göbekten... bize bozayı sabirsiz mi önermişti süt için .yaktın bizi Sabirsiz61

gerçekten boza inanılmaz kilo aldırıyor hemde göbekten göbekten... bize bozayı sabirsiz mi önermişti süt için .yaktın bizi Sabirsiz61
Gunah kecisi su an boza gorunuyor :)))
Ona göre diyet versin doktor napiyim gunde 2 bardak iciyorum , bazen 3. Onu kesemem hemen belli oluyor çünkü.
Su an resmi olarak ac karna 69 kiloyum. Hedef 62 :))) bakalim ulasabilecek miyim bir gün bu kiloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…