2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Oy maşallah biz bu cuma 2.ayı bitiricez daha :)

Dikkat et kendine aman gelenlerde yardım etsin

emziğe alıştırabildin mi esracım?eğer alıştıysa o açlık süresi daha kolay geçiyor.ben fıtık ameliyatından tecrübeliyim kucağında pışpışlıyorsun filan geçiyor zaman
Yok Aslicim ya emzigi en fazla 15 sn emiyor,eger vermeye zorlarsam kusuyor.

Sunnet yarin olmuyor arkadaslar,esim is icin sehir disina gidecek erteleyemedi. Ben de tek basima cesaret edemedim.
Geldikten sonra bakacagiz artik.

Biz de 3 ile 6 ay arasında dusunuyoruz. Doktorumuz öyle önermişti. Lokal yapılıyormuş gittiğimiz hastanede. Ben de öyle yaptırmak istiyordum.senin yazdıklarını okuyunca tereddüt etmedim desem yalan olur. Doktor gözlemlerine dayanarak diyordur bunları. Anestezinin etkisi mi acı mi? Lokal yapririp sorun yaşamayan çok ağlamadı diyenler de var. Internette çeşitli doktor haberlerinde son dönemlerde daha çok genel anestezi öne cikarilmis..

Sunnet yarin olmuyor arkadaslar,esim is icin sehir disina gidecek erteleyemedi. Ben de tek basima cesaret edemedim.
Geldikten sonra bakacagiz artik.
Geç olsun güç olmasın
Kesinlikle tek başına zor olurdu çünkü insanın içi gidiyor zaten alt değiştirirken bile
Bizimki lokal oldu doktorunun anlattığı gibi 5 yerden iğne olarak çok mu ağladı dersen iğneleri olurken ağladı evet kesinlikle canı yandı ama aşı olurken de ağlıyorlar onun gibiydi iğne bitince sustu sonra bekleme süresi oluyor zaten emzirdim hemen sünnet olurken de önce bakındı sessizce sonra uyudu
Ama gözün korkmasın çok çabuk iyileşiyorlar inş siz de sorunsuz kolayca atlatırsınız

Şimdi kolları bacakları durmamaya başladı işlem sırasında ve sonrasında sıkıntı olur mu? Aşıdaki gibi mi agladi? Daha erken yaptırsaydim diyorum şimdide. Insallah tüm oğluşlar kolay atlatır sünneti.

Evet iğne olurken kolları ve bacakları tutmak lazım aynı aşıdaki gibi tutmadan olmuyor malesef O bölge uyuştuğu için kesilirken hiç hissetmiyor Zaten bebekler ama gene de oynatmasın diye tutturdu doktor bizimkini. yalnız iğneden sonra mutlaka bekletilmeli en az yarım saat yoksa uyuşmaz bazı doktorlar bekletmeden yapıyormuş :/ sonrasında sorun olmadı
Keşke iğnenin acısı da olmasa ama birini tercih etmek gerekiyor sanırım ya genel anestezi ya iğne ben iğneden yana oldum 45 günlüktü ama o zaman bile çok kıpırdaktı bizimki :))

Hafif bir sarhoşluk hali oluyor dedi dr. Yetiskinlerdeki gibi bir anestezi dusunmeyin dedi.
Yalniz bu tamamen doktorun kendi tercihi,ben yapmiyorum dedi israrla. Baska bir hastaneye gotursem anestezisiz yapan dr da vardi.
Ben kucuk bir sehirde yasiyorum ve cok fazla secenegim yok. Bu doktorla ilgili hep cok iyi seyler duydugum icin secimim o yonde oldu.
Kendi ogullarimi da bu sekilde yaptım dedi.
Bakalim artik bir 15 gun gecer su an yaptiramayacagiz.
Insallah kolay atlatir butun bidiklar.

Sağol canim insallah. 3 aylık sureyi doldurmak uzereyiz zaten esimi zor ikna etmistim. Yoksa istemiyordu.
Tam bugun gittik is durumu sıkıntı yaratinca kaldi. Kismet boyleymis demek ki.

Kızımda da giriyordum kadınlar kulübüne çok güzel dostluklar edindim. Hatta ailecek görüşmelerimiz oldu şimdi burdan değil ama whatsapp ve faceden gruplarımız var 9 yıldır hiç kopmadık.
Aynen benim de burdan tanisip Istanbul a gidip evinde kaldigim arkadaşim var. Ailemden biri gibi ayni su an.

merhaba kızlar nasılsınız?ya bugün eşimin işyerine gittim oradaki bi kadın bana yeniden hamile misin dedi. dedim.sizin karınlar ne durumda bu boza beni mahvetti daha yemiycem yeminle.

kimya87 canım bebişin nasıl benim oğlan hala aynı burnu dolu dolu.başka birşeyi yok ama bugün biraz huzursuzdu anlamadım ki.öyle korkuyorum ki rahatsızlığı ilerleyecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…