- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Evet karbonata parmagımı batırıp toz olarak sürdüm. Zaten koltukaltı ıslak olduğu için çözünüyor.Karbonatlı öyle toz halinde mi sürdün ?
Oy maşallah biz bu cuma 2.ayı bitiricez daha :)Kızlar bugünlerde ne kadar sessiz buralar :)
Benim bebiş gerçekten gece lambasından etkileniyordu sanırım , bide gece uyandığında daha uzun emzirmeye çalıştım sanki biraz daha iyi gibi ama hala tam düzenli degil bakalım yarın 3. Ayımız bitiyor 4 e giriyoruz ne kadar çabuk geçiyor günler
Dikkat et kendine aman gelenlerde yardım etsinŞükür daha iyiym canım ama tansiyonum 8-5 o yüzden halsizlik var. Ama mecburen sabah kalkıp evi topla süpür sil. Misafiride mecburen kabul ettim geçen hafta kabul edememiştim.
Hemde nasıl birde misafirlerin toplam 4 çocuğu varsı en büyüğü 6 en küçük 2 yaşında daha misafirin yoğunu yeni başlıyor benim.
Ayy canım Allah kolaylık versin erkek çocuğunun birde bu sıkıntısı var. Bizim babamız büyüyünce yaptırmak istiyor şimdi karşı çıkıyor.
İnş valla kimse yerinden kalkmıyor. Hem çocuğa hem misafire hem kıza koştur.Dikkat et kendine aman gelenlerde yardım etsin
Yok Aslicim ya emzigi en fazla 15 sn emiyor,eger vermeye zorlarsam kusuyor.emziğe alıştırabildin mi esracım?eğer alıştıysa o açlık süresi daha kolay geçiyor.ben fıtık ameliyatından tecrübeliyim kucağında pışpışlıyorsun filan geçiyor zaman
İyi olmuş canım tek başına zor olur.Sunnet yarin olmuyor arkadaslar,esim is icin sehir disina gidecek erteleyemedi. Ben de tek basima cesaret edemedim.
Geldikten sonra bakacagiz artik.
Sunnet yarin olmuyor arkadaslar,esim is icin sehir disina gidecek erteleyemedi. Ben de tek basima cesaret edemedim.
Ay evet ya 3 yaşındayken de burda yazar mıyız acaba :))Bızımde pazar doluyo 3 ayımız
3 aylık hamıleyıx doguma 3 ay kaldı derken büyüyorlar bıle :))
Evet ya hsonu dıye belkı sessızlestı
Geç olsun güç olmasınSunnet yarin olmuyor arkadaslar,esim is icin sehir disina gidecek erteleyemedi. Ben de tek basima cesaret edemedim.
Şimdi kolları bacakları durmamaya başladı işlem sırasında ve sonrasında sıkıntı olur mu? Aşıdaki gibi mi agladi? Daha erken yaptırsaydim diyorum şimdide. Insallah tüm oğluşlar kolay atlatır sünneti.Geç olsun güç olmasın
Kesinlikle tek başına zor olurdu çünkü insanın içi gidiyor zaten alt değiştirirken bile
Bizimki lokal oldu doktorunun anlattığı gibi 5 yerden iğne olarak çok mu ağladı dersen iğneleri olurken ağladı evet kesinlikle canı yandı ama aşı olurken de ağlıyorlar onun gibiydi iğne bitince sustu sonra bekleme süresi oluyor zaten emzirdim hemen sünnet olurken de önce bakındı sessizce sonra uyudu
Ama gözün korkmasın çok çabuk iyileşiyorlar inş siz de sorunsuz kolayca atlatırsınız
Evet iğne olurken kolları ve bacakları tutmak lazım aynı aşıdaki gibi tutmadan olmuyor malesef O bölge uyuştuğu için kesilirken hiç hissetmiyor Zaten bebekler ama gene de oynatmasın diye tutturdu doktor bizimkini. yalnız iğneden sonra mutlaka bekletilmeli en az yarım saat yoksa uyuşmaz bazı doktorlar bekletmeden yapıyormuş :/ sonrasında sorun olmadıŞimdi kolları bacakları durmamaya başladı işlem sırasında ve sonrasında sıkıntı olur mu? Aşıdaki gibi mi agladi? Daha erken yaptırsaydim diyorum şimdide. Insallah tüm oğluşlar kolay atlatır sünneti.
Hafif bir sarhoşluk hali oluyor dedi dr. Yetiskinlerdeki gibi bir anestezi dusunmeyin dedi.Biz de 3 ile 6 ay arasında dusunuyoruz. Doktorumuz öyle önermişti. Lokal yapılıyormuş gittiğimiz hastanede. Ben de öyle yaptırmak istiyordum.senin yazdıklarını okuyunca tereddüt etmedim desem yalan olur. Doktor gözlemlerine dayanarak diyordur bunları. Anestezinin etkisi mi acı mi? Lokal yapririp sorun yaşamayan çok ağlamadı diyenler de var. Internette çeşitli doktor haberlerinde son dönemlerde daha çok genel anestezi öne cikarilmis..
Sağol canim insallah. 3 aylık sureyi doldurmak uzereyiz zaten esimi zor ikna etmistim. Yoksa istemiyordu.Geç olsun güç olmasın
Kesinlikle tek başına zor olurdu çünkü insanın içi gidiyor zaten alt değiştirirken bile
Bizimki lokal oldu doktorunun anlattığı gibi 5 yerden iğne olarak çok mu ağladı dersen iğneleri olurken ağladı evet kesinlikle canı yandı ama aşı olurken de ağlıyorlar onun gibiydi iğne bitince sustu sonra bekleme süresi oluyor zaten emzirdim hemen sünnet olurken de önce bakındı sessizce sonra uyudu
Ama gözün korkmasın çok çabuk iyileşiyorlar inş siz de sorunsuz kolayca atlatırsınız
Kızımda da giriyordum kadınlar kulübüne çok güzel dostluklar edindim. Hatta ailecek görüşmelerimiz oldu şimdi burdan değil ama whatsapp ve faceden gruplarımız var 9 yıldır hiç kopmadık.Ay evet ya 3 yaşındayken de burda yazar mıyız acaba :))
Aynen benim de burdan tanisip Istanbul a gidip evinde kaldigim arkadaşim var. Ailemden biri gibi ayni su an.Kızımda da giriyordum kadınlar kulübüne çok güzel dostluklar edindim. Hatta ailecek görüşmelerimiz oldu şimdi burdan değil ama whatsapp ve faceden gruplarımız var 9 yıldır hiç kopmadık.
İnş. burda da güzel dostluklarımız kalıcı olur.Aynen benim de burdan tanisip Istanbul a gidip evinde kaldigim arkadaşim var. Ailemden biri gibi ayni su an.
Insallah canimİnş. burda da güzel dostluklarımız kalıcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?