2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım ya bende yatım kollu çıtçıtlı badi üzerine pijamasını giydiriyorum.üzerinede penyeden biraz daha kalın peluş battaniye.
Hastalıkları ondan olmuyordur Asli.
Giyinmekten bagimsiz olarak her bebegin terlemesi de farkli oluyor. Kimi cok ince giydirdigi halde cok terliyor kimisi kalin da giydirse terlemiyor.
Ben de terli gibiyse penye battaniyesini atiyorum uzerine emzirirken geceleri.

Ya aslında ben fazla kiloyla hamile kalmasam çok iyi olacakmış sadece 2 kilom kaldı çünkü ama zaten fazlalık kilom vardı onlar da daha bi yerleşmiş oluyor hamileliğe göre malesef
Diyetisyen emzirdiğin içn ona göre hazırlayacaktır tabi iyi olur
Benim görüştüğüm spor merkezi de incelmeye garanti veriyoruz ama yemeye devam ederseniz kilo verme garantisi Yok ddi :))

Neden kilo aldigimi bilmiyorum diyen Esra kahvaltıda yufkadan gözleme yaparken goruntulendi
Ben ideal kilomda hamile kaldim ama yine de veremiyorum malesef

Evim cok sicak malumunuz :) ama gece emzirmeye aldigimda bilhassa corapsiz yatiamdanda oturu pazen kundagina sariyorum koltuk altindan ayaklarina kadar uykudan kalkiyor usur sonucta diye. Gunduzde uykudan kalkınca ince kolsuz yelegini 10 15 dk sirtina geciriyorum. Ama uyanikken emzirmeye falan aldigimda birsey sarmiyorum. Umarim soruna dogru cevap verdim yanlista amlamis olabilirim :)))

gerçekten boza inanılmaz kilo aldırıyor hemde göbekten göbekten... bize bozayı sabirsiz mi önermişti süt için .yaktın bizi Sabirsiz61
Ben onerdimde faydasini goz ardi ediyorsan birak :)) ben meme reddi dobeminde biraktim1 hafta cunku emmedigi icin surekli sagmak zor geliyordu ama emmeye basladi bi baktim sagilacak sut cok aza indi :) aldirdim yine esime. Benim gobek azcik var 5.5 kilo fazlam kaldi ama takilip kaldi 2 aydir degismiyor. Disariyada asla korsemi giymeden cikmadigim icin karnimla gobegimle alakali hic olumsuz yorum almiyorum aksine hic dogum yapmis gibi degilsin diyorlar ama korseyi takmasam pantolonlarim bile olmuyor yani disi onlari ici beni yakiyor :))

Dereotlu yogurt yiyin bol dograyin dereotunu bir kase yogurda bir ogun sikistirin araya. Tadi cok guzel bozayida 1 bardaga dusur ven 1 su bardagi iciyorum ama bu sekilde yapinca. Yoksa 2 bardak iciyordum. En azindan digeri zararsiz kilo bakimindan. Ama bence acele ediyorosunuz 6-7 kilo fazlamiz acizik gobegimiz var diye stres yapip uzulmeye degmez emziriyoruz gidecek zamanla gitmezse biraz daha zaman taniyip spor yapilabilir karin kaslari icin. Milletin lafi caninizi sikiyorsada benim gibi sabah kalkar kalkmaz ilk is korsenizi giyin gayet rahatlatiyor :)

ya şaka gibi ben doğuma 68 kilo ile gittim şuan 65 kiloyum.ama bi ara 61 e kadar inmiştim sonra bozaya dadandım.birde bu incir uyutmasını denesene.ben bi süre boza yemiycem bakalım nolucak.size de söylerim

ya şaka gibi ben doğuma 68 kilo ile gittim şuan 65 kiloyum.ama bi ara 61 e kadar inmiştim sonra bozaya dadandım.birde bu incir uyutmasını denesene.ben bi süre boza yemiycem bakalım nolucak.size de söylerim
Incir uyutmasini denedim canim harika bir sey :) 3 gundur onu yiyorum bozayi icmedim hic. Böyle boyle dengelemeye çalışalım en iyisi :)
Sabirsiz61 , sen de dene bence yapmadiysan eger inciri.

Neden kilo aldigimi bilmiyorum diyen Esra kahvaltıda yufkadan gözleme yaparken goruntulendi
Ben ideal kilomda hamile kaldim ama yine de veremiyorum malesef
Her sabah bal kaymak ekmek 3 haslanmis yada yagda yumurtam var gun icindede aperatif ayakta yiyebilecegim cevizdi bademdi yiyorum. Aksam uzeri dereotlu yogurt bir kase. Aralarda bol su. Bir bardak bozam olmazsa olmazim aksamda 8.30 da aksam yemegi yiyoruz esim gec geldiginden. Hee gunluk 1 turk kahvesi var. Aburcubur cok yedigimden veremiyorum ama en azindan almiyorumda bunada sukur :))

Yogurt beni cok sisiriyor balon gibi oluyorum ondan yyemiyorum pek ama bir caresine bakmak lazim artik.
Bir de 3 aydan itibaren vucudun sut ihtiyacını ogrenip ona göre otomatik olarak sut ürettiğini okumustum. Tam izah edemedim ama ordaki mantığa göre ugrasmasak da sutumuz bu donemlerdeki gibi olacakmis artik. Yani umarım oyledir :) 3 aynin dolmasina ne kaldi surda:)
Bozayi da sulandiriyorum ben yoksa gunluk ictigim miktar sulandirilmamis haliyle 1 bardak falan yapar muhtemelen, belki biraz daha fazlasi.

aynen doğru olmuş bak senin evin benim evden daha sıcak ama sen uyanınca pazene sarıyorsun.benim yatak odam 24-25 derece oluyor.ben hiç sarmıyordum.teşekkür ederim canım cvp için

Ben de zarar veririm hareketliyken diye korktum ama az önce yaptım biraz. Rahatlar inşallah. Teşekkür ederim tecrübeli anne

Kızlar biz bugün 3.ay kontrolümüze gittik
Bu ay sadece 500gram ve 2 cm büyümüşüz
Sadece anne sütü aldığı için kilo alımı normal, az sayılmaz ddi
boyu için de ek gıda döneminde bol bol yoğurt yedir dedi
Şimdiden kendi yediğim kalsiyum miktarını artırsam iyi olacak bence yoğurt çok az yiyorum çünkü sütü de çok az içiyorum

Canım benimki de bu ay 2 cm uzadı ben her gün yoğurt yemeye çalışıyorum süt hiç içmiyorum gaz sebebiyle yetmiyo demekki miktar verdi mi doktorun

Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin.Bizim cumartesi eeg çekilecek. Çok kötüyüm
İrsey yiyemiyorum uyuyamıyorum mide bulantısı başladı. Kollarım bacaklarım güçsüz. Ne olur dua edin bizim için

Canım benimki de bu ay 2 cm uzadı ben her gün yoğurt yemeye çalışıyorum süt hiç içmiyorum gaz sebebiyle yetmiyo demekki miktar verdi mi doktorun
Sizin de 3. Ayınız mı ?
Benim doktor Doğumdan sonra gittiğimde 1 litre yada en az 800 ml süt iç demişti ama ben tabi hiç o kadar çok içmemiştim
Bu kez miktar vermedi

Bizim de bugün aşılarımız vardı sabah yaptirdik yapilirken cok bagirdi ama hemen sakinlesti inleye inleye uyuyor atesi yok ama huzursuz aglayarak uyaniyor ne kadar sürer ki huzursuzluğu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…