- 3 Ekim 2007
- 14.795
- 37.536
- 1.123
- 40
Serum fizyolojikle islandigi icin oek kuru degil ama öyle sunup yapisacak kadar da islak degil. Kalip gibiye yakinesra afedersin çıkan sümğn nasıl kuru gibi mi?kalıp şeklinde mi?
Itinayla sümük tarif edilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serum fizyolojikle islandigi icin oek kuru degil ama öyle sunup yapisacak kadar da islak degil. Kalip gibiye yakinesra afedersin çıkan sümğn nasıl kuru gibi mi?kalıp şeklinde mi?
anne olunca kakadan sümüğe herşey tarif edilirSerum fizyolojikle islandigi icin oek kuru degil ama öyle sunup yapisacak kadar da islak degil. Kalip gibiye yakin
Itinayla sümük tarif edilir![]()
benim büyük kızımında öyleydi bebekken.ve hala öyledir.sürekli burun açarım sadece yazın 2-3 ay gerek duymuyoruz burun açmayaHahaha aynen ya :))Ayselasli2434 da nasıl bı gen varsa
bızım Dr Kontrolü bu hafta ama benım evde olctugum kadarıyla bızımde 9 cm gıbı bışey
Ay daha bi de uzun değilim demişsin :)kız aslında ben öyle çok uzun değilim 1.73.eşimde öyle çok uzun değil oda 1.81 ama bizim çocukların hepsi yaşıtlarına göre uzun boylu.ama her çocuğun gelişimi bir olmuyor.herkes te çok yzun boylu olacak diyr birşey yok.mesela benim kızlarım uzun boylu ama zayıflardır.büyük kızım 8 yaşında 127 boyu var 27 de kilosu.amaaann ne biliyim işte.birşeyler yazdım ama ne yazdım tam olarak bende bilmiyorum.bugün yine çok yoruldum hem evi temizledim hemde kızları yıkadım.uyumak istiyorum![]()
Pamuk kullanıyorum hala yılmadım yıkılmadım :))Arkadaslar islak mendil.ne kullanıyorsunuz, pamuk mu alsam unibaby islak mendil mi bilemedim
Sizinki 20günde 500e az demiş bizimki 1 ayda 500 e normal ddi :/mrs_aysel doktorun biraz abartmamis mi günlük800ml sut diyerek? Kansizlik yapar o kadari yahu. Olsem tuketemem o kadar sut.
Hamileyken bile gunluk icmedigim oldu 1 bardagi.
Simdi de sut yogurt tuketimim cok az malesef. Sut neyse de yogurt tuketilse iyi olur tabi ama cok zorlaniyorim yiyemiyorum
Bir de bebeklerin kilo alimi 4.ayla birlikte azaliyor ama sizinki erken olmus biraz. Dun biz de asm ye gitmistik ,gelmişken tartalim dedi ebe. 20 günde 500 gr almis bizim de.
Az almis dedi ama napabilirim ki,sutun yetmemesi degil,sagip stok bile yapiyorum bazen. Cocuk o kadar emiyorsa ya da emdigini yakiyorsa bizle alakali bir durum olamaz degil mi :)
Bizimkin sümükleri hep kuruyor ya yazık büyük adam gibi :) banyodan sonra çıkıyor Allah tanesra afedersin çıkan sümğn nasıl kuru gibi mi?kalıp şeklinde mi?
Normal ben de öyle oldum bi kere ama sonra olmadım emzirirken öyle oluyor benceya kızlar ben doğru düzgün adet olamıyorum sadece hafif lekelenmem oluyor sonra bitiyor.normal değil mi?ben diğer doğumlarımda hiç böyle olmamıştı adet düzenim normal devam etmişti.bu sefer bi değişik oldu
Bizimkini diyen de saglik ocagindaki ebe, emin ol bildiğinden demiyor. Günlük 40 gr almali dedi hatta. O kadarini her seferinde nasil alsinlar.Sizinki 20günde 500e az demiş bizimki 1 ayda 500 e normal ddi :/
Sağlıklı olsunlar da diyorm her zaman napim enerjik Bebek :)) ben o kadar hareket etsem baya zayıflardım şimdiye :))
Bence de süt konusunu abarttı doktorum :)) zaten o kadar içmedim hiç ama bence de emzirirken süt ve yoğurt çok önemli benim de yoğurt yemek hiç aklıma gelmiyordu bugün biraz zorladım kendimi
İnşallah dediğin gibi bişey yoktur canım...bende tam olarak onun için sordum.mesela sağ göğsünü emzirirken sağ ayak sol göğsünü eözirirken sol ayak havada kalıyor.bizim keremde her emzirmede olmasada arada bir yapıyor.sadece havada kalan ayağı titriyor bence korkacak birşey yok
Evde pamuk dışarı cıkarken unibaby bende :) o yüzden pamuk baya baya çok gidiyor unibaby az kullanılıyorArkadaslar islak mendil.ne kullanıyorsunuz, pamuk mu alsam unibaby islak mendil mi bilemedim
Bızde dun ve pazar çıktık dışarıBiz 3 gundur sokaklardayiz kizimla park park pazar pazar gezdik bugun cok guzeldi hava gunese doyduk resmen
Aşı gecesı bende ateş düşürücü vermıştım canım sonra rahatlamıştıİnşallah canim tesekkur ederim oglen cok bagirdi susturamadim sakinlesmedi 1cay kasigi calpol verdim malesef
Turkıye standartlarına göre sende eşınde uzun sayılırsınız ve kızlarda manken gıbıkız hakkaten anormal mi benim oğlanın boy uzaması.dr sadece iyi dedi.bak 49 cm doğdu 1.ayda 56 oldu 2. ayda 61.3 ayda 63 dedidokror
6 yaşında canimEsra senib kızın kaç yaşındaydı?
Bende eskıden sevmedıgım seylerı sut arttırır dıye yıye yıye sevıp Bağımlı oldumValla o kadar cok icmiyorum bozayi
Kabul ilk zamanlarda biraz abarttim ama kilo aldigimi fark edince azalttim,3gunde bitiriyorum bir siseyi
Ben eskiye göre ekmegi arttirdim bir hayli bakiyorum da. Cunku dogru duzgun sofraya oturamiyorum,surekli ac kaliyorum endisesiyle sofrada ne bulursam ekmek arasi yapip ayakta yiyorum cogu zaman. O da aliskanlik oldu simdi eve aldigimiz ekmek miktari arttihiç yemezdim eskiden ekmek simdi lop lop goturuyorum
Ondan sonra ayy ben kilo veremiyorum,veremem tabi![]()