- 11 Haziran 2016
- 1.950
- 3.066
- 83
- 39
hay maşallah kızına 6 yaşında 128 boy.bende kendi kızımı uzun sanıyordum mayısta 8 olacak aynı boydalar benim kızımla6 yaşında canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay maşallah kızına 6 yaşında 128 boy.bende kendi kızımı uzun sanıyordum mayısta 8 olacak aynı boydalar benim kızımla6 yaşında canim
Canım benim kızımın da bi ara ayakları titredi ama ben çok üstünde durmadım reflekstir diye. Bir iki hafta sürdü geçti, seninki de geçer inşallahEvet canim hala titriyor iki ayagi da cok moralim bozuluyor ama sadece emzirirken esim tutus pozisyonundan ayaklar havada oldugu icin diyor ama ben korkuyorum insallah gecer![]()
Aynıyız canımOglumun da nefesi arada hiriltili. Ama dr bir sey yok diyor.
Doğdu dogali burun tikanikligi da hic gecmedi. Her sabah mutlaka serum fizyolojik sikiyorum burnuna dev gibi sumuk cikiyor disari niye anlayamiyorum.
Hatta esimle takiliyoruz,ek gidaya serum fizyolojikle basladi bizimki diye. Lik lik genzine akiyor tuzlu su.
Bende yaptımnur_84 canım ben bu incir uyutmasını yapıyorum ama sürekli süt kesiliyo.pütür pütür oluyo nerede yapıyorum hatayı?
Ben de bu konudan muzdaribim beş on günde bir ya lekekenme oluyo ya da kanamaya kızlar ben doğru düzgün adet olamıyorum sadece hafif lekelenmem oluyor sonra bitiyor.normal değil mi?ben diğer doğumlarımda hiç böyle olmamıştı adet düzenim normal devam etmişti.bu sefer bi değişik oldu
Oglumun da nefesi arada hiriltili. Ama dr bir sey yok diyor.
Doğdu dogali burun tikanikligi da hic gecmedi. Her sabah mutlaka serum fizyolojik sikiyorum burnuna dev gibi sumuk cikiyor disari niye anlayamiyorum.
Hatta esimle takiliyoruz,ek gidaya serum fizyolojikle basladi bizimki diye. Lik lik genzine akiyor tuzlu su.
kızlar bu arada keremin sindirim sistemi sanırım düzene girdi 1 gün duruyor 1 gğn yapıyor ama tam yapıyor.hepte tam altını değiştirirkn yapıyor ne yapacağımı şaşırıyorum elimin üstüne üstüne s.çıyor valla![]()
Parfum sıkıp göndermesi disinda memnun kaldim 15gun buram buram parfum kokusu yaydi sonra gecti sukur.kızlar hamileyken instagramdaki havoşun hobi dünyasından amugurami sipariş edenler olmuştu memnun kaldınız mı?sipariş edicemde bende
oleeeeeyyy oğlum s.çtıııııııııııOhh Ohh yapsin yeter ki. Bizim bugün 5. Gününde yaptı eşim fitil verelim diye tutturmuş iken oğlusum beni yalancı çıkarmayacak kendisi yaptı ama evde bayram havası :) kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bir sevinç. Paçalarından aktı sırtı battı biz sırıtıyoruz filan :))
oleeeeeyyy oğlum s.çtıııııııııııah bu annelik babalık ne kadar kutsal değil mi?kimin kaka yapmasına sevinilir ki bu hayatta
Biraz fazla uzun bizimki evet. Bebekliginde endokrine falan goturdum gelisimi cok hizli hormonal bir sorun falan mi var diye ama cok sukur bir sey cikmadi genetik dendi.hay maşallah kızına 6 yaşında 128 boy.bende kendi kızımı uzun sanıyordum mayısta 8 olacak aynı boydalar benim kızımla
Hahaha aynen ya :))
kerem anne karnında sıkışmış yavrum dışarı çıktığı ilk ay boya vermiş :))
CANIm sütü çok soğuk koyma ocağa oda ısısında olsun. Birde kaynamayacak süt sadece ısınacaknur_84 canım ben bu incir uyutmasını yapıyorum ama sürekli süt kesiliyo.pütür pütür oluyo nerede yapıyorum hatayı?
Canım inciri ne kadar ezersen o kadar güzel oluyor. Birde incirin güzel olmalı içi dolgunsa daha güzel tutuyor.Bende yaptım
Muhallabı gıbı mı oluyo bu
Benımkı Çorba gıbı bışey oldu :/
Maşallah canım. Benim kızımda 8 yaşında 128 cm oğlum bakalım nasıl olacak 2. Ay boyuna bakılmadı ama 62 cm kıyafetlerimiz küçüldüBiraz fazla uzun bizimki evet. Bebekliginde endokrine falan goturdum gelisimi cok hizli hormonal bir sorun falan mi var diye ama cok sukur bir sey cikmadi genetik dendi.
Benimki de bugün 5. gün inşallah yapar bizde bayram yapıyoruz kaka yapınca :) evlat başka birşey gerçektenHamileyken 19. haftada anal fissur ve hemeroit ameliyatı oldum. Öncesinde lavman , sancılar ağlamalar .. o zaman da ben tuvalete gidebilince annem çok rahatlar sevinirdi. Yaş kaç olursa olsun işte.. evlat başka birşeymiş..
Canım ben daha adet olmadım kızım 68 günlük genetik sanırım bnm ailemde 1 sene emzirip adet olmayan varya kızlar ben doğru düzgün adet olamıyorum sadece hafif lekelenmem oluyor sonra bitiyor.normal değil mi?ben diğer doğumlarımda hiç böyle olmamıştı adet düzenim normal devam etmişti.bu sefer bi değişik oldu
Sagol canım inşallah...Canım benim kızımın da bi ara ayakları titredi ama ben çok üstünde durmadım reflekstir diye. Bir iki hafta sürdü geçti, seninki de geçer inşallah
Canım tutunca duruyorsa sıkıntı yok diye okudum bir yerdeSagol canım inşallah...