2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben doktora söylemiştim bunu benimki de bazen biberonu istemiyo ağlıyo memeyi verince susuyo diye o aç olsa biberona saldırır aç değil demekki dedi
Cogunlukla oyle olsa da her bebekte oyle olmuyor malesef o.
Benim buyuk kizim emmedi biberonla verdim sutu. Onu da uyanikken icmezdi sadece uyku halindeyken alirdi. Doktora kac defa gittim ac olsa alir dediler. Ama uyanikken 8 saate kadsr ac durdugu oldu ve hastaneye gitmek zorunda kaldik kan sekeri dustugu icin.
Doktor o zaman inandi benim esegin inadına:)

kızlar çocukları topladım doktora götürdüm yine :) çok şükür önemli bi sıkıntımız yok keremin yine bırnu akıyor 4-5 gündür baktı hafif bir grip sıka sık temizle dedi.neyse kızlar size birşey anlatcam kız bebeklerinde vajinal yapışıklık oluyormuş ben bunu bilmiyordum daha yeni duydum hal böyle oluncada acaba benim kızlarda da vardı da benmi bilmediğim için farketmedim diye düşündüm ve doktorumuza sordum (doktor erkek) ben sordum dr anlattı ama halimi görmeniz lazımdı bi utandım kızardım bozardım ayyyyyy çok kötüydü.

Gecmis olsun canim.
Vajinal yapisiklik benim kizimda vardi ve hem bu konuda hicbir sey bilmezken 4 aylikken fsrk ettim.
10 aylik oldugunda da bir operasyon gecirdi bununla ilgili. 6 yasinda su an ama hala tetikte oldugum bir konudur.

Gecmis olsun canim.
Vajinal yapisiklik benim kizimda vardi ve hem bu konuda hicbir sey bilmezken 4 aylikken fsrk ettim.
10 aylik oldugunda da bir operasyon gecirdi bununla ilgili. 6 yasinda su an ama hala tetikte oldugum bir konudur.
geçmiş olsun canım adet gördükten sonra risk tamamen bitiyormuş birde kremle masajla filanda açılıyormuş operasyona gerek kalmadan ayrıca operasyonuda çok kolaymış diyorlar.dr da bana bugün olsaydı mutlaka fark ederdin dedi.dediğin gibi fark ediliyormuş.dr dudakların birbirine yapışması dedi.sizde de öylemiydi

Gece bıle Kalkıp yıyorum işin kötü tarafı kendı yetmez gıbı yanında ekmekte yenıyo

Çişini kesik kesik yapiyordu. Ben herhalde yapamiyor enfeksiyon var diye düşündum. Doktora gittik oyle olsa aglar va dedi hic bakmadi. Ama boyle devam edince ben acip inceledim :) ve cis yaptigi deligin inanilmaz kucuk oldugunu gordum. Dr krem verdi dedigin gibi. Acilsa da hep tekrsrladi sonrasinda kremle de acilmadi. O zaman operasyon gecirdi 10 aylikti.
Basit de olsa bebegin ameliyat onlugu giydirilip elinden alinmasi, kapi onunde beklerken icerden duydugum cigliklar mahvetmisti beni.
Ama ne oldu yine tekrarladi surekli.
Sonrasinda ben evde bir yontemini bulup kendim acmaya basladim.
2 sene once kendi jinekologum sordum o da regl zamanina yakin bir muayene ederiz bu bir kisir döngu malesef dedi. Idrar yapmasina engel olmadigi surece müdahale edilmeyecek artik.

Bende yasıyorum
Haah mamayı cok azalttım böyle gıderse keserım dedıgımın ertesı günü bı bakıyorum tıss
Ama sebebı cozemedım bende
Yedıklerım sut aRttıcı olarak kullandıklarım neredeyse aynı

Ben toplu ıslatıp kutuyu petegın üstünde bırakıyorum
Popo usumeşin

Az daha yazsam roman olurmuş
Kesinlikle haklısın canım. Bizim öncelikle paikolojimizi düzeltmemiz lazım. Benim arkadaşın biri 40 günden sonra hemen diyete başladı ve sütü resmen fışkırıyordu. 6ay bari emzireyim keyfince başka bir şey iatemiyorum ama böyle iniş çıkışlarla nasıl olacak bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun

ay canım çok geçmiş olsun bilmez miyim kerem de fıtık ameliyatı olduya çok kötü bir duygu bebeğini ameliyathaneye bırakmak rabbim kimseye yaşatmasın.peki kızını hala takip edebiliyor mısın hani 6 yaşında büyümüş ya kontrol edebiliyor musun?

Sagol canim. Hayir 2 senedir kontrol etmiyorum. Doktorum cis yapabildigi surece mudahaleye gerek yok acsak bile yine kapanir dedi. Odur budur hic bakmadim tekrar. Belki kendiliğinden tamamen acilmis bile olabilir.

Sagol canim. Hayir 2 senedir kontrol etmiyorum. Doktorum cis yapabildigi surece mudahaleye gerek yok acsak bile yine kapanir dedi. Odur budur hic bakmadim tekrar. Belki kendiliğinden tamamen acilmis bile olabilir.
inş canım tamamen açılmıştırda son bulur.ama bence 2 senedir kapanmaolmadıysa artık olmaz Allahın izniyle

Kızlar bişey soracağım, şu ıslak mendillerle ilgili, bende almıştım baby më nin pamuklarindan ama ilk zamanlar çok kullanmadım, şimdi kullanayim diyorum. hani bu tupper kutularina toplu islatip koyuyorsunuz ya ıslak kaldığı için bakteri uretmez mi neticede bakteriler nemi sever, ıslak mendiller buna uygun üretiliyor ama evde biz yapınca hijyeni nasıl sağlayacağız? Bu toplu islatip koyma işi çok kafamı karıştırdı

ya kızlar inst da gördüm bebeyatmaz diye birşey çıkmış yada vardı ama ben yeni görüyorum bebekler ilk oturmaya başladığı zaman bunun içine oturtuluyormuş çocuk düşmüyor.89 tl sizce nasıl yada gerek var mı?bu işi şimdiye kadar yastıklarla yapmıştık.ne dersiniz resmini atıyorum.fikirlerinizi bekliyorum

canım zaten birincisi kaynamış suyla ıslatıyorsun ikincisi ise 2 gün yetecek kadar ıslatıyorsun uzun süre beklemiyor yani

Durduk yere is karistirirsan utanirsim tabi yapisiklik olsa anlardin bu zamana kadar zaten iste herseyi bilmekte bu yuzden iyi degil hep acabalarla bogusuyoruz o zamanda :)

Ben o yuzden 1 gunde bitirebilecek kadar koyuyorum ne olur ne olmaz diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…