doktorumuz birde 4 senedir devamlı doktorumuz 4 yıldır kızlarımıda sürekli ona götürüyorum hatta keremin doğumunda da özellikle yunus hoca girsin doğuma ilk muayenesini o yapsın istedim.yani beni biliyor pimpirik bir anne olduğumu.ben sorunca adamda huyumu bildiği için uzun uzun anlattı.dudaklarından başladı çiş yaptığı yerden çıktı.aynen dediğin gibi herşeyi bilmek iyi değil ah bu internet yok mu?Durduk yere is karistirirsan utanirsim tabi yapisiklik olsa anlardin bu zamana kadar zaten iste herseyi bilmekte bu yuzden iyi degil hep acabalarla bogusuyoruz o zamanda :)
Neyse basimiza gelirse sen ve esra artik deneyimli bu konuda bilgi verebilecek duzeyde anlatmış doktorun faydalaniriz senden :))doktorumuz birde 4 senedir devamlı doktorumuz 4 yıldır kızlarımıda sürekli ona götürüyorum hatta keremin doğumunda da özellikle yunus hoca girsin doğuma ilk muayenesini o yapsın istedim.yani beni biliyor pimpirik bir anne olduğumu.ben sorunca adamda huyumu bildiği için uzun uzun anlattı.dudaklarından başladı çiş yaptığı yerden çıktı.aynen dediğin gibi herşeyi bilmek iyi değil ah bu internet yok mu?
Canım yapışıklık bizde de vardı önce krem kullandık açılma olmayınca 6 aylıkken drumuz bunun için narkoz almasın dedi ve kremle masaj yapıp kendisi açmıştı. Şükür bir daha kapanmadı.Eki Görüntüle 1971860 ya kızlar inst da gördüm bebeyatmaz diye birşey çıkmış yada vardı ama ben yeni görüyorum bebekler ilk oturmaya başladığı zaman bunun içine oturtuluyormuş çocuk düşmüyor.89 tl sizce nasıl yada gerek var mı?bu işi şimdiye kadar yastıklarla yapmıştık.ne dersiniz resmini atıyorum.fikirlerinizi bekliyorum
Asli senin bu doktorun muayene ucreti ne kadar merak ediyorum. Bütçenin ciddi bir kismini ona ayiriyorsunuz galiba siz :)doktorumuz birde 4 senedir devamlı doktorumuz 4 yıldır kızlarımıda sürekli ona götürüyorum hatta keremin doğumunda da özellikle yunus hoca girsin doğuma ilk muayenesini o yapsın istedim.yani beni biliyor pimpirik bir anne olduğumu.ben sorunca adamda huyumu bildiği için uzun uzun anlattı.dudaklarından başladı çiş yaptığı yerden çıktı.aynen dediğin gibi herşeyi bilmek iyi değil ah bu internet yok mu?
Gecen Dr U ayy kucuk adam dıye kucağına aldığı an bacağın bırı havaya kalktı taaart
Hep erkek bebeklerin sünneti pipisi vs duyardık. kız bebeklerin de oluyormuş demek.kızlar çocukları topladım doktora götürdüm yine :) çok şükür önemli bi sıkıntımız yok keremin yine bırnu akıyor 4-5 gündür baktı hafif bir grip sıka sık temizle dedi.neyse kızlar size birşey anlatcam kız bebeklerinde vajinal yapışıklık oluyormuş ben bunu bilmiyordum daha yeni duydum hal böyle oluncada acaba benim kızlarda da vardı da benmi bilmediğim için farketmedim diye düşündüm ve doktorumuza sordum (doktor erkek) ben sordum dr anlattı ama halimi görmeniz lazımdı bi utandım kızardım bozardım ayyyyyy çok kötüydü.
canım normalde 205 tl ama çocukların özel sigortası var 30 tl ödüyoruzAsli senin bu doktorun muayene ucreti ne kadar merak ediyorum. Bütçenin ciddi bir kismini ona ayiriyorsunuz galiba siz :)
ya bildiğim kadarıyla öksürük şurubu vermek iyi değilmiş.bebişin buhar verecek kadar sıkıntılı ise bi çocuk doktoruna götürmeni tavsiye ederim canımHep erkek bebeklerin sünneti pipisi vs duyardık. kız bebeklerin de oluyormuş demek.Esra geçmiş olsun umarım bir daha gerek duymazsınız. Biz de bugun aile hekimimize gittik. Burnu temizle buhar ver dedi. Öksürük şurubu ve gıcığı azaltan bir karışım verdi. Büyük insan gibi uzun uzun çok kötü oksuruyor kuzucum. Başka dert olmasın inş. O öksürünce ben kahroluyorum. Çocuk hasta olan ola büyüyecek. Sizler ameliyathane önünde beklemişsiniz. Bir daha yaşatmasın Rabbim
Bu konuyu ben de yine kkforumdan tanistigum bir arkadasima danistim o da ayni seyi yazmis ,mendillerde koruyucu varmis biz evde saglayamaz bakteri uretimine sebep olablrmisz,bu yuzden o siseye su koyup her silmede sisedeki suyla islatiyormus bana bu yontem de guzel geldi, sirf pamuk koyacagim diye tupper islak mendil kutusu almistim ve aylarca aramistim o kutuyu cabama yandimKızlar bişey soracağım, şu ıslak mendillerle ilgili, bende almıştım baby më nin pamuklarindan ama ilk zamanlar çok kullanmadım, şimdi kullanayim diyorum. hani bu tupper kutularina toplu islatip koyuyorsunuz ya ıslak kaldığı için bakteri uretmez mi neticede bakteriler nemi sever, ıslak mendiller buna uygun üretiliyor ama evde biz yapınca hijyeni nasıl sağlayacağız? Bu toplu islatip koyma işi çok kafamı karıştırdı
Kadıncağıza her seferınde yenı bi suprız yapıyoBacağın biri havaya kalktı :))) gözümde canlandırınca koptum
Cok gecmiş olsunHep erkek bebeklerin sünneti pipisi vs duyardık. kız bebeklerin de oluyormuş demek.Esra geçmiş olsun umarım bir daha gerek duymazsınız. Biz de bugun aile hekimimize gittik. Burnu temizle buhar ver dedi. Öksürük şurubu ve gıcığı azaltan bir karışım verdi. Büyük insan gibi uzun uzun çok kötü oksuruyor kuzucum. Başka dert olmasın inş. O öksürünce ben kahroluyorum. Çocuk hasta olan ola büyüyecek. Sizler ameliyathane önünde beklemişsiniz. Bir daha yaşatmasın Rabbim
Cok gecmiş olsun
Tabıkı hastada olucak düşeceklerde bunların olacağını bılıyoruz ama ınsanın içi gıdıyo :/
Allah kımseye evladının hastalıgını uzuntusunu yasatmasın :/
ya bildiğim kadarıyla öksürük şurubu vermek iyi değilmiş.bebişin buhar verecek kadar sıkıntılı ise bi çocuk doktoruna götürmeni tavsiye ederim canım
Cok geçmiş olsun.Dün doktorumuz dan randevu alamadım. Bugün götüreceğim inşallah. Anne sütü korur vs denirdi korumadi. ilaç vermek hiç istemiyorum başka bir yol bilmiyorum. Şurup baskılayici olarak görev gördüğünde yetişkinlerde de istenmiyor. Balgam attırancak vs dedi. Bilmiyorum. Ne yapılıyor peki ilaç verilmediğinde ? Ahhh bugün doktorumuz etkili ve doğru birşey yapar inş.
dün drumuzla konuşurken dediki bu seneki bebeklerde gördüğüm hastalık sıklığını hiç görmedim bu sene ciddi bir artış oldu bütün bebekler bronşit geçirdi hatta geçenngün bronşitten 25 günlük bebek yatırdım dedi.evet bende anne sütü korur diye bilirdim.artık anne sütlerimizbile yapaylığa dayanamadı.canım benim biz ne yiyip ne içiyoruz ki sütümüz de ne olsun.şurubun adını yazar mısın merak ettim.bir de havayı mutlaka ver bronşite çevirmesinDün doktorumuz dan randevu alamadım. Bugün götüreceğim inşallah. Anne sütü korur vs denirdi korumadi. ilaç vermek hiç istemiyorum başka bir yol bilmiyorum. Şurup baskılayici olarak görev gördüğünde yetişkinlerde de istenmiyor. Balgam attırancak vs dedi. Bilmiyorum. Ne yapılıyor peki ilaç verilmediğinde ? Ahhh bugün doktorumuz etkili ve doğru birşey yapar inş.
Ben her kullanimda islatiyorum islatip bekletmiyorum.Bu konuyu ben de yine kkforumdan tanistigum bir arkadasima danistim o da ayni seyi yazmis ,mendillerde koruyucu varmis biz evde saglayamaz bakteri uretimine sebep olablrmisz,bu yuzden o siseye su koyup her silmede sisedeki suyla islatiyormus bana bu yontem de guzel geldi, sirf pamuk koyacagim diye tupper islak mendil kutusu almistim ve aylarca aramistim o kutuyu cabama yandim
Sabah sok oldum Asli.dün drumuzla konuşurken dediki bu seneki bebeklerde gördüğüm hastalık sıklığını hiç görmedim bu sene ciddi bir artış oldu bütün bebekler bronşit geçirdi hatta geçenngün bronşitten 25 günlük bebek yatırdım dedi.evet bende anne sütü korur diye bilirdim.artık anne sütlerimizbile yapaylığa dayanamadı.canım benim biz ne yiyip ne içiyoruz ki sütümüz de ne olsun.şurubun adını yazar mısın merak ettim.bir de havayı mutlaka ver bronşite çevirmesin
Çok güzel çok sirinmis insan ilk görünce heves ediyor ama birincisi çok kısa süre kullanılacak ikicisi artık kullanılmayinca nereye konacakEki Görüntüle 1971860 ya kızlar inst da gördüm bebeyatmaz diye birşey çıkmış yada vardı ama ben yeni görüyorum bebekler ilk oturmaya başladığı zaman bunun içine oturtuluyormuş çocuk düşmüyor.89 tl sizce nasıl yada gerek var mı?bu işi şimdiye kadar yastıklarla yapmıştık.ne dersiniz resmini atıyorum.fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?