Benim kızımda çok kusuyo ve burnundan süt geliyo o da hırıltıya neden oluyo , serum fizyolojik rahatlatır. Kusmasından çok yoruldum emdikten sonra 20-30 dk dik tutuyorum kucağımda uykusunu alıyo zaten., süt bidonu mübarek her an devrilip dökülecek gibiBurun tikanmasi ve hirilti da konuşulmuş bizde yaşıyoruz zaman zaman doktor serunfizyoljk sıkabilirsnz ama cekmeyi tavsiye etmiyrm dedi,tonimer almistim ben birkac kez çektim burnunu.doktor oyle deyince. Sadece su sıkıyrm ertesi gun falan akiyor,bir de kizimin burnundan sut geldi birkac kez sizin de oldubmu cok kusan bir bebek iki kez burnundan da akti kusmalar bir bitseydi hep yan yatiriyrm reflu yastigina sigmamaya basladi ama nolur nolmaz diue yastiga yatiriyrm oyle yatagina koyuyorum gece
Erkekkkkk Erkekkkkk heyyytBenim kizim da ocak dogumlu onda hic yasamamistim boyle seyler
Bu erkek oldugundan midir nedir anlamadim.
Sumugu balgami bitmiyor, kakasi surekli sirtina çıkıyor,ortaliga cis fiskirtiyor. Kaba saba bir sey iste
yok üşünüyor hepimizin evinin ısısı fena değil uyanıkken zaten sorun olmuyor da geceleri mesela altını değiştirirken rahatsız olmasın diye ben yatarken kutuyu peteğin üstüne koyuyorum sıcacık oluyo.sürekli de koydum bi dönem ama buharlaşmadan ötürü çabuk kuruyo istersen öyle yap çabuk kuruyor dediğimde yine 1 gün boyunca kurumuyorAslı ben her alt değiştirme de ılık su hazırlıyorum üşümesin diye pamukları da o an kullandıklarımı ıslatıyorum sen sıcak suyla ıslatmıyo musun üşümüyo mu öyle , toplu bi şekilde ıslatmak çok pratik geldi
Benim günün sonunda öyle oluyor uykudan önce. Artık vücudum bittim tükendim sinyali veriyor sanki. Bu arada emzirme atleti sutyeni konuşulmuştu. Ben başından beri emzirme atleti kullanıyorum. Havalar ısınınca sadece sutyeni kullanırım demiştim ama penye olmayan destekli veya toparlayıci şeklindeki sutyenler açılınca kolay kıvrilmiyor kazulet gibi kalıyor. O tarz sutyen kullananlar nasıl yapıyorsunuz?Kizlar bazi günler sizin gogusleriniz de balon gibi sonuyor mu? Sadece fiziksel sonmeden bahsetmiyorum bariz süt azalmasi yani..
Benim arada bir oluyor ve 2 gun kadar suruyor nedense.
Ustelik bunu fark ettigimde sut yapici dedigimiz gidalara iyice yukleniyorum ama bana misin demiyor.
Ilk oldugunda eyvah sutum gidiyor diye cok uzulmustum ama alistim artik.
Normalde oglum2 kere cekip yutuyor sutu,boyle zamanlarda 5-6 kere cekip zor yutuyor.
Niye boyle oluyor bilmiyorum, dunden beri yine bu şekilde. Onceki birkac gunde de coktu sut nazarim mi değiyor acaba kendime
canım pentinin emzirme sütyenleri çok güzel hem süngerli hemde çok kolay kıvrılıyor.işte tek handikapı sadece ten ve siyah renkte üretim yapıyorlar ve ten renginde de sadece 75 bedenler kalıyor.bulup almak sorun.sitah kolay bulunuyorBenim günün sonunda öyle oluyor uykudan önce. Artık vücudum bittim tükendim sinyali veriyor sanki. Bu arada emzirme atleti sutyeni konuşulmuştu. Ben başından beri emzirme atleti kullanıyorum. Havalar ısınınca sadece sutyeni kullanırım demiştim ama penye olmayan destekli veya toparlayıci şeklindeki sutyenler açılınca kolay kıvrilmiyor kazulet gibi kalıyor. O tarz sutyen kullananlar nasıl yapıyorsunuz?
Ben su an sporcu sutyeni kullaniyorum,atlet de penye giyemiyorum tum likra olanlardan kullaniyorumBenim günün sonunda öyle oluyor uykudan önce. Artık vücudum bittim tükendim sinyali veriyor sanki. Bu arada emzirme atleti sutyeni konuşulmuştu. Ben başından beri emzirme atleti kullanıyorum. Havalar ısınınca sadece sutyeni kullanırım demiştim ama penye olmayan destekli veya toparlayıci şeklindeki sutyenler açılınca kolay kıvrilmiyor kazulet gibi kalıyor. O tarz sutyen kullananlar nasıl yapıyorsunuz?
Dün az emdi aslinda oyle memeyi bos birakacak şekilde degildi.Benim bir kac gundur oyle ama meme reddini astigimizdan beri hatun iyice abandi emmeye onunda etkisi var diye dusunuyorum emme sikliginiz nasil coksa o etkiliyordur birde artik o eski dolgunlugu olmayacak ama olmamasi sutun az anlamina gelmiyor
canım pentinin emzirme sütyenleri çok güzel hem süngerli hemde çok kolay kıvrılıyor.işte tek handikapı sadece ten ve siyah renkte üretim yapıyorlar ve ten renginde de sadece 75 bedenler kalıyor.bulup almak sorun.sitah kolay bulunuyor
Benim dün öyle oldu mesela sabah uyumayınca öğleden sonra azalıyo sütüm arada boza içmeme rağmen ben dün gece sağdığım sütü verdim o şekilde idare ediyorum öyle olduğu zamanDün az emdi aslinda oyle memeyi bos birakacak şekilde degildi.
Gogus sertliginden de ziyade emerken yutkunma sikligindan fark ediyorum.
Bir sey sebep olmali buna ama gozle gorulur hicbir sey yok. Arada bir oluyor nedense. Hala ayni 24 saati tamamladim.
Ilk oldugunda seninle de konusmustuk hstirlarsin,cok kafaya takmistim.
Simdi umursamiyorum nasilsa duzelecek ama cocuk huzursuzlaninca da insanin morali bozuluyor.
Benim de sagdigim sutum vsr ama kesinlikle icmiyor sipa.Benim dün öyle oldu mesela sabah uyumayınca öğleden sonra azalıyo sütüm arada boza içmeme rağmen ben dün gece sağdığım sütü verdim o şekilde idare ediyorum öyle olduğu zaman
Ben su an sporcu sutyeni kullaniyorum,atlet de penye giyemiyorum tum likra olanlardan kullaniyorum
Simdilik sıkıntı yok ama yazin olmaz daha toparlayici seyler giymek lazim.
Pentide denedim ama bedenim kalmamis malesef onu kollayacagim denk gelirse alirim umarim.
Bir de enteresan tarafi o günlerde ne yaparsam yapayim fark etmiyor sut miktari.Benim dün öyle oldu mesela sabah uyumayınca öğleden sonra azalıyo sütüm arada boza içmeme rağmen ben dün gece sağdığım sütü verdim o şekilde idare ediyorum öyle olduğu zaman
Sen 80 b ye bulamiyorsan ben ne yapayimBen de pentiye tekrar bakayım. Yazın sutyen tam bir kabus benim için ama mecbur :)
CANım çok kafana takma takıldıkça gözünde büyüyor. Bak hamileykende çok üzdün kendini şükür kızın sapasağlam geldi annesi...duruyor canim ama her emzirmede oluyor azalarak bitmesi gerekiyormus bu ay hala devam ettigi icin korkuyorum ben...
ben çocukken hiç sıkılmazdım bundan.. ama yeni şeyler keşfetmemiz lazımama sütle bir araya gelince daha bi güzel oluyor.bi kaç hafta sonra bundan da sıkılırız.yeni birşey bulmamız lazım :)
Canım benimde öyle valla süt iyice psikolojimi bozdu valla...Kizlar bazi günler sizin gogusleriniz de balon gibi sonuyor mu? Sadece fiziksel sonmeden bahsetmiyorum bariz süt azalmasi yani..
Benim arada bir oluyor ve 2 gun kadar suruyor nedense.
Ustelik bunu fark ettigimde sut yapici dedigimiz gidalara iyice yukleniyorum ama bana misin demiyor.
Ilk oldugunda eyvah sutum gidiyor diye cok uzulmustum ama alistim artik.
Normalde oglum2 kere cekip yutuyor sutu,boyle zamanlarda 5-6 kere cekip zor yutuyor.
Niye boyle oluyor bilmiyorum, dunden beri yine bu şekilde. Onceki birkac gunde de coktu sut nazarim mi değiyor acaba kendime
Bende o tarz seviyorum rahat oluyor mu emzirirke canım. Hangi markayı kullanıyorsun.Ben su an sporcu sutyeni kullaniyorum,atlet de penye giyemiyorum tum likra olanlardan kullaniyorum
Simdilik sıkıntı yok ama yazin olmaz daha toparlayici seyler giymek lazim.
Pentide denedim ama bedenim kalmamis malesef onu kollayacagim denk gelirse alirim umarim.
Ben doktora söylemiştim bunu benimki de bazen biberonu istemiyo ağlıyo memeyi verince susuyo diye o aç olsa biberona saldırır aç değil demekki dediBir de enteresan tarafi o günlerde ne yaparsam yapayim fark etmiyor sut miktari.
Dunden beri neler yiyip ictim anlatsam aklin durur. Ama hala yari yariya bos cekiyor memeyi oglum.
Haklisin canim cok pimpirikliyim ya eskiden boyle degildim kaygi bozuklugu var sanirim bende bir psikiyatriste gorunecegim zaten...CANım çok kafana takma takıldıkça gözünde büyüyor. Bak hamileykende çok üzdün kendini şükür kızın sapasağlam geldi annesi...
ben çocukken hiç sıkılmazdım bundan.. ama yeni şeyler keşfetmemiz lazım
Canım benimde öyle valla süt iyice psikolojimi bozdu valla...
ben emzirmenin zevkini arıyorum ama sürekli sorunlu oluyor emmelerimiz.
çok pratikmiş çok teşekkür ederim canım her alt değiştirme de ılık su aksın diye bir sürü su israfı oldu , ben de bundan sonra öyle yapayımyok üşünüyor hepimizin evinin ısısı fena değil uyanıkken zaten sorun olmuyor da geceleri mesela altını değiştirirken rahatsız olmasın diye ben yatarken kutuyu peteğin üstüne koyuyorum sıcacık oluyo.sürekli de koydum bi dönem ama buharlaşmadan ötürü çabuk kuruyo istersen öyle yap çabuk kuruyor dediğimde yine 1 gün boyunca kurumuyor
Sporcu sutyenlerini yazin Kizilayda bir pasajdsn almistim kutularini atmisim basit bir sey 15 liraya almistim, bir daha bulamadım. Internetten miorre marka falan aldim ama bedeni tutmadi. En iyisi o aldiklarimmis.Bende o tarz seviyorum rahat oluyor mu emzirirke canım. Hangi markayı kullanıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?