2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim kızımda çok kusuyo ve burnundan süt geliyo o da hırıltıya neden oluyo , serum fizyolojik rahatlatır. Kusmasından çok yoruldum emdikten sonra 20-30 dk dik tutuyorum kucağımda uykusunu alıyo zaten., süt bidonu mübarek her an devrilip dökülecek gibi

yok üşünüyor hepimizin evinin ısısı fena değil uyanıkken zaten sorun olmuyor da geceleri mesela altını değiştirirken rahatsız olmasın diye ben yatarken kutuyu peteğin üstüne koyuyorum sıcacık oluyo.sürekli de koydum bi dönem ama buharlaşmadan ötürü çabuk kuruyo istersen öyle yap çabuk kuruyor dediğimde yine 1 gün boyunca kurumuyor

Benim günün sonunda öyle oluyor uykudan önce. Artık vücudum bittim tükendim sinyali veriyor sanki. Bu arada emzirme atleti sutyeni konuşulmuştu. Ben başından beri emzirme atleti kullanıyorum. Havalar ısınınca sadece sutyeni kullanırım demiştim ama penye olmayan destekli veya toparlayıci şeklindeki sutyenler açılınca kolay kıvrilmiyor kazulet gibi kalıyor. O tarz sutyen kullananlar nasıl yapıyorsunuz?

canım pentinin emzirme sütyenleri çok güzel hem süngerli hemde çok kolay kıvrılıyor.işte tek handikapı sadece ten ve siyah renkte üretim yapıyorlar ve ten renginde de sadece 75 bedenler kalıyor.bulup almak sorun.sitah kolay bulunuyor

Ben su an sporcu sutyeni kullaniyorum,atlet de penye giyemiyorum tum likra olanlardan kullaniyorum
Simdilik sıkıntı yok ama yazin olmaz daha toparlayici seyler giymek lazim.
Pentide denedim ama bedenim kalmamis malesef onu kollayacagim denk gelirse alirim umarim.

Benim bir kac gundur oyle ama meme reddini astigimizdan beri hatun iyice abandi emmeye onunda etkisi var diye dusunuyorum emme sikliginiz nasil coksa o etkiliyordur birde artik o eski dolgunlugu olmayacak ama olmamasi sutun az anlamina gelmiyor
Dün az emdi aslinda oyle memeyi bos birakacak şekilde degildi.
Gogus sertliginden de ziyade emerken yutkunma sikligindan fark ediyorum.
Bir sey sebep olmali buna ama gozle gorulur hicbir sey yok. Arada bir oluyor nedense. Hala ayni 24 saati tamamladim.
Ilk oldugunda seninle de konusmustuk hstirlarsin,cok kafaya takmistim.
Simdi umursamiyorum nasilsa duzelecek ama cocuk huzursuzlaninca da insanin morali bozuluyor.

Normalde 80 b penti kullanıyorum. Hamileyken emzirme sutyeni deneyip alayım dedim. En büyüğü verdim dedi bayan ama bana olmamıştı. Ve ben şok.. yani daha sütle bile dolmamisken.. acaba yanlış mı anladım ellerinde mi yoktu.. en rahat ettiğim penti oluyor. Tekrar bakayım o zaman. Magic form diye bir markanın almıştım boynerden rahat ama emzirme esnasında zor durumda bıraktı.

Benim dün öyle oldu mesela sabah uyumayınca öğleden sonra azalıyo sütüm arada boza içmeme rağmen ben dün gece sağdığım sütü verdim o şekilde idare ediyorum öyle olduğu zaman

Benim dün öyle oldu mesela sabah uyumayınca öğleden sonra azalıyo sütüm arada boza içmeme rağmen ben dün gece sağdığım sütü verdim o şekilde idare ediyorum öyle olduğu zaman
Benim de sagdigim sutum vsr ama kesinlikle icmiyor sipa.
Ek gidaya gecince meyveyle falan veririm artik onlari.

Ben de pentiye tekrar bakayım. Yazın sutyen tam bir kabus benim için ama mecbur :)

Bir de enteresan tarafi o günlerde ne yaparsam yapayim fark etmiyor sut miktari.
Dunden beri neler yiyip ictim anlatsam aklin durur. Ama hala yari yariya bos cekiyor memeyi oglum.

duruyor canim ama her emzirmede oluyor azalarak bitmesi gerekiyormus bu ay hala devam ettigi icin korkuyorum ben...
CANım çok kafana takma takıldıkça gözünde büyüyor. Bak hamileykende çok üzdün kendini şükür kızın sapasağlam geldi annesi...

ama sütle bir araya gelince daha bi güzel oluyor.bi kaç hafta sonra bundan da sıkılırız.yeni birşey bulmamız lazım :)
ben çocukken hiç sıkılmazdım bundan.. ama yeni şeyler keşfetmemiz lazım

Canım benimde öyle valla süt iyice psikolojimi bozdu valla...
ben emzirmenin zevkini arıyorum ama sürekli sorunlu oluyor emmelerimiz.

Bende o tarz seviyorum rahat oluyor mu emzirirke canım. Hangi markayı kullanıyorsun.

Bir de enteresan tarafi o günlerde ne yaparsam yapayim fark etmiyor sut miktari.
Dunden beri neler yiyip ictim anlatsam aklin durur. Ama hala yari yariya bos cekiyor memeyi oglum.
Ben doktora söylemiştim bunu benimki de bazen biberonu istemiyo ağlıyo memeyi verince susuyo diye o aç olsa biberona saldırır aç değil demekki dedi

Haklisin canim cok pimpirikliyim ya eskiden boyle degildim kaygi bozuklugu var sanirim bende bir psikiyatriste gorunecegim zaten...

çok pratikmiş çok teşekkür ederim canım her alt değiştirme de ılık su aksın diye bir sürü su israfı oldu , ben de bundan sonra öyle yapayım

Bende o tarz seviyorum rahat oluyor mu emzirirke canım. Hangi markayı kullanıyorsun.
Sporcu sutyenlerini yazin Kizilayda bir pasajdsn almistim kutularini atmisim basit bir sey 15 liraya almistim, bir daha bulamadım. Internetten miorre marka falan aldim ama bedeni tutmadi. En iyisi o aldiklarimmis.
Atleti de yillarsir elite life diye bir markadan aliyorum. Her camasircida var. O da 15 lira gibi bir sey. Hem tam sariyor beli falan acilmiyor insanin. Hem dikissiz ve esnek olunca bana cok kullanisli geliyor.
Süt konusunda da biz psikolojik olarak kriz yönetimini beceremiyoruz herhalde Nur.
O da büyük ihtimalle ikimizin de ilk dogumunda emzirmeyle ilgili yasadigi sıkıntılardan kaynaklaniyor. Elimde olmasa ds ben de hep stres altindayim, surekli ya azalirsa ya yetmezse vs vs..
Bir arkadasim seker hastasi mesela, bizim yiyip ictigimiz pek cok seyi o kullanamadi. Sonra cocugunda inek sutu alerjisi cikti ondan oturu de kisitlandi yedikleri. Ama masallah cok da guzel sutu vardi. Ben anlatinca bana kiziyor sacma sapan seyleri dusunuyorsun sadece emzir yemeyle icmeyle ilgili degil, cocuk emer doydu mu doymadı mi diye dusunme agladikca ver memeyi diyor. Ben her ne kadar bunlara sonsuz inansam da uygulamada beceremiyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…