Hepimizin kuzularina masallah :)Maşallah canım. Benim kızımda 8 yaşında 128 cm oğlum bakalım nasıl olacak 2. Ay boyuna bakılmadı ama 62 cm kıyafetlerimiz küçüldü
Benim kizim da ocak dogumlu onda hic yasamamistim boyle seylerRahatladım inan ki. İlk haftalarında da olmuştu yine serum fizyolojik ve aspiratör kullanmıştık. O zaman bu kadar endişelenmedim niyeyse. Ateş eşlik etmiyor Allahtan. Öksürünce bir tırstım işte. Bugün kendimde bi denedim serum fizyolojigi genzime gidince ahhh dedim yavrım lıkır lıkır yutuyormuş :) iyice de çekmeye çalışıyorum ama çok gelmedi sumuk azcık azcık ama hırıltı devam.
duruyor canim ama her emzirmede oluyor azalarak bitmesi gerekiyormus bu ay hala devam ettigi icin korkuyorum ben...Canım tutunca duruyorsa sıkıntı yok diye okudum bir yerde
duruyor canim ama her emzirmede oluyor azalarak bitmesi gerekiyormus bu ay hala devam ettigi icin korkuyorum ben...Canım tutunca duruyorsa sıkıntı yok diye okudum bir yerde
Ipegin pamugunu kullaniyorum ilk gunden beri hic pisik olmadik cok memnunum
Pamuk kullanıyorum hala yılmadım yıkılmadım :))
Unibaby de çantamızda duruyor Dışarı çıktığımızda kullanmak için aldım
Evde pamuk dışarı cıkarken unibaby bende :) o yüzden pamuk baya baya çok gidiyor unibaby az kullanılıyor
Tahin pekmez bende se bagimlilikyapti yemezdim hic simdi bir guzel geliyor tadi ilk kez eve alinan tahin csbuk bitti: )Bende eskıden sevmedıgım seylerı sut arttırır dıye yıye yıye sevıp Bağımlı oldum
Tabak tabak tahın pekmez tabı ekmekle
Hidrofil pamuk degil kullandigim kare seklinde avuc kadar 60 li pakette bu pamuk bi kaba 15-20 tane koyup islatiyorum lazim oldukca kullaniyorum. Kalinti kalmasi mumkun degil islak mendilin kalini bu oyle dusun.Pamugu ger kullanista islatiyorsunuz değil mi kizlar,toplu mu islatip bekletiyorsnz,ben pamuk almistm hastanede bi hemsire pamukvparcasi kaliyo bebeklerde tasviye etmiyoruz dedi kafami bulandrdi,brn de unibaby ve sleepy aldim hep yıkayarak kullandim onlari,pamuğa geceyim ben de en iyisi
Tahin pekmez bende se bagimlilikyapti yemezdim hic simdi bir guzel geliyor tadi ilk kez eve alinan tahin csbuk bitti: )
Bence inciri tekte yeseniz ayni faydayi verir diye dusunuyorum kuru incir prolaktini yukseltiyor zaten :)ben kaynatıyorum o yüzden sütü kestiriyorum sanırım bi dahakine kaynamayım :)
bende aynı düşünüyorum kereminde titriyor ve hep sadece havada kalan ayağı titriyor.tutunca geçiyor.bence sadece reflex.ben çokuzun oldu farkedeli ama üzerinde hiç durmadım.Siz yazdikca dusunsum ben de bu titreme işi ne diye.
Emzirirken aklima geldi ve o anda bir ayagi titredi :)
Demek ki olabiliyor böyle seyler herkes bahsettigine göre. Cok da kurcalamayin derim ben :)
ama sütle bir araya gelince daha bi güzel oluyor.bi kaç hafta sonra bundan da sıkılırız.yeni birşey bulmamız lazım :)Bence inciri tekte yeseniz ayni faydayi verir diye dusunuyorum kuru incir prolaktini yukseltiyor zaten :)
doğru diyorsun ben büyük kızımı sivasta büyüttüm inanır mısın o soğum memlekete rağmen çoçuk ilk 14 aylıktı hasta olduğunda oda tatile gitmiştik yürümesi tam gelişmemişti yerlerde süründü mikrop kaptı da hasta oldu.ben hamileyken bi tanıdığım oğlan bebek çok uğraştırır hastalığı bitmez demişti de ihtimal vermemiştim hakkaten öyleymiş.Benim kizim da ocak dogumlu onda hic yasamamistim boyle seyler
Bu erkek oldugundan midir nedir anlamadim.
Sumugu balgami bitmiyor, kakasi surekli sirtina çıkıyor,ortaliga cis fiskirtiyor. Kaba saba bir sey iste
canım bazı markaların bebek temizliği için üretilmiş pamukları var onlar hiç parça bırakmıyor.onlardan kullanıyoruz.bende tupperware ıalak mendil kutusu var paketin yarısını koyup kaynamış ılınmış suyla ıslatıyorum.2-3 gün yetiyor.ipek markasının var bu pamuklardan baby&me nin de var.e bebek ve civil mağazalarında bulabilirisinPamugu ger kullanista islatiyorsunuz değil mi kizlar,toplu mu islatip bekletiyorsnz,ben pamuk almistm hastanede bi hemsire pamukvparcasi kaliyo bebeklerde tasviye etmiyoruz dedi kafami bulandrdi,brn de unibaby ve sleepy aldim hep yıkayarak kullandim onlari,pamuğa geceyim ben de en iyisi
Tahin pekmez bende se bagimlilikyapti yemezdim hic simdi bir guzel geliyor tadi ilk kez eve alinan tahin csbuk bitti: )
doğru diyorsun ben büyük kızımı sivasta büyüttüm inanır mısın o soğum memlekete rağmen çoçuk ilk 14 aylıktı hasta olduğunda oda tatile gitmiştik yürümesi tam gelişmemişti yerlerde süründü mikrop kaptı da hasta oldu.ben hamileyken bi tanıdığım oğlan bebek çok uğraştırır hastalığı bitmez demişti de ihtimal vermemiştim hakkaten öyleymiş.
Totem yapiyoruz iste anlasana, boyle olunca daha iyi cogaltiyorBence inciri tekte yeseniz ayni faydayi verir diye dusunuyorum kuru incir prolaktini yukseltiyor zaten :)
Benim bir kac gundur oyle ama meme reddini astigimizdan beri hatun iyice abandi emmeye onunda etkisi var diye dusunuyorum emme sikliginiz nasil coksa o etkiliyordur birde artik o eski dolgunlugu olmayacak ama olmamasi sutun az anlamina gelmiyorKizlar bazi günler sizin gogusleriniz de balon gibi sonuyor mu? Sadece fiziksel sonmeden bahsetmiyorum bariz süt azalmasi yani..
Benim arada bir oluyor ve 2 gun kadar suruyor nedense.
Ustelik bunu fark ettigimde sut yapici dedigimiz gidalara iyice yukleniyorum ama bana misin demiyor.
Ilk oldugunda eyvah sutum gidiyor diye cok uzulmustum ama alistim artik.
Normalde oglum2 kere cekip yutuyor sutu,boyle zamanlarda 5-6 kere cekip zor yutuyor.
Niye boyle oluyor bilmiyorum, dunden beri yine bu şekilde. Onceki birkac gunde de coktu sut nazarim mi değiyor acaba kendime
Aslı ben her alt değiştirme de ılık su hazırlıyorum üşümesin diye pamukları da o an kullandıklarımı ıslatıyorum sen sıcak suyla ıslatmıyo musun üşümüyo mu öyle , toplu bi şekilde ıslatmak çok pratik geldicanım bazı markaların bebek temizliği için üretilmiş pamukları var onlar hiç parça bırakmıyor.onlardan kullanıyoruz.bende tupperware ıalak mendil kutusu var paketin yarısını koyup kaynamış ılınmış suyla ıslatıyorum.2-3 gün yetiyor.ipek markasının var bu pamuklardan baby&me nin de var.e bebek ve civil mağazalarında bulabilirisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?