2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Maşallah canım. Benim kızımda 8 yaşında 128 cm oğlum bakalım nasıl olacak 2. Ay boyuna bakılmadı ama 62 cm kıyafetlerimiz küçüldü
Hepimizin kuzularina masallah :)
3 yaşındayken spora yolladık ve iki sene ciddi sekilde çalıştı minicik haliyle :) o dönemlerde bir hayli uzadi boyu bilmiyorum belki onun da etkisi vardir.
Emre de uzuyordur tabiki ama aile icindeki cocuklarin bile buyumesi farkli oluyor birbirinden.
Allah hepsine saglikli uzun ömürler versin.

Siz yazdikca dusunsum ben de bu titreme işi ne diye.
Emzirirken aklima geldi ve o anda bir ayagi titredi :)
Demek ki olabiliyor böyle seyler herkes bahsettigine göre. Cok da kurcalamayin derim ben :)

Benim kizim da ocak dogumlu onda hic yasamamistim boyle seyler
Bu erkek oldugundan midir nedir anlamadim.
Sumugu balgami bitmiyor, kakasi surekli sirtina çıkıyor,ortaliga cis fiskirtiyor. Kaba saba bir sey iste

Ipegin pamugunu kullaniyorum ilk gunden beri hic pisik olmadik cok memnunum

Pamuk kullanıyorum hala yılmadım yıkılmadım :))
Unibaby de çantamızda duruyor Dışarı çıktığımızda kullanmak için aldım

Evde pamuk dışarı cıkarken unibaby bende :) o yüzden pamuk baya baya çok gidiyor unibaby az kullanılıyor

Pamugu ger kullanista islatiyorsunuz değil mi kizlar,toplu mu islatip bekletiyorsnz,ben pamuk almistm hastanede bi hemsire pamukvparcasi kaliyo bebeklerde tasviye etmiyoruz dedi kafami bulandrdi,brn de unibaby ve sleepy aldim hep yıkayarak kullandim onlari,pamuğa geceyim ben de en iyisi
Bende eskıden sevmedıgım seylerı sut arttırır dıye yıye yıye sevıp Bağımlı oldum
Tabak tabak tahın pekmez tabı ekmekle
Tahin pekmez bende se bagimlilikyapti yemezdim hic simdi bir guzel geliyor tadi ilk kez eve alinan tahin csbuk bitti: )

Hidrofil pamuk degil kullandigim kare seklinde avuc kadar 60 li pakette bu pamuk bi kaba 15-20 tane koyup islatiyorum lazim oldukca kullaniyorum. Kalinti kalmasi mumkun degil islak mendilin kalini bu oyle dusun.

Siz yazdikca dusunsum ben de bu titreme işi ne diye.
Emzirirken aklima geldi ve o anda bir ayagi titredi :)
Demek ki olabiliyor böyle seyler herkes bahsettigine göre. Cok da kurcalamayin derim ben :)
bende aynı düşünüyorum kereminde titriyor ve hep sadece havada kalan ayağı titriyor.tutunca geçiyor.bence sadece reflex.ben çokuzun oldu farkedeli ama üzerinde hiç durmadım.

Benim kizim da ocak dogumlu onda hic yasamamistim boyle seyler
Bu erkek oldugundan midir nedir anlamadim.
Sumugu balgami bitmiyor, kakasi surekli sirtina çıkıyor,ortaliga cis fiskirtiyor. Kaba saba bir sey iste
doğru diyorsun ben büyük kızımı sivasta büyüttüm inanır mısın o soğum memlekete rağmen çoçuk ilk 14 aylıktı hasta olduğunda oda tatile gitmiştik yürümesi tam gelişmemişti yerlerde süründü mikrop kaptı da hasta oldu.ben hamileyken bi tanıdığım oğlan bebek çok uğraştırır hastalığı bitmez demişti de ihtimal vermemiştim hakkaten öyleymiş.

canım bazı markaların bebek temizliği için üretilmiş pamukları var onlar hiç parça bırakmıyor.onlardan kullanıyoruz.bende tupperware ıalak mendil kutusu var paketin yarısını koyup kaynamış ılınmış suyla ıslatıyorum.2-3 gün yetiyor.ipek markasının var bu pamuklardan baby&me nin de var.e bebek ve civil mağazalarında bulabilirisin

Burun tikanmasi ve hirilti da konuşulmuş bizde yaşıyoruz zaman zaman doktor serunfizyoljk sıkabilirsnz ama cekmeyi tavsiye etmiyrm dedi,tonimer almistim ben birkac kez çektim burnunu.doktor oyle deyince. Sadece su sıkıyrm ertesi gun falan akiyor,bir de kizimin burnundan sut geldi birkac kez sizin de oldubmu cok kusan bir bebek iki kez burnundan da akti kusmalar bir bitseydi hep yan yatiriyrm reflu yastigina sigmamaya basladi ama nolur nolmaz diue yastiga yatiriyrm oyle yatagina koyuyorum gece

Evet Asli erkek bebek zor buyuyor diyorlar duydum bunu birkac kisiden ben de

Kizlar bazi günler sizin gogusleriniz de balon gibi sonuyor mu? Sadece fiziksel sonmeden bahsetmiyorum bariz süt azalmasi yani..
Benim arada bir oluyor ve 2 gun kadar suruyor nedense.
Ustelik bunu fark ettigimde sut yapici dedigimiz gidalara iyice yukleniyorum ama bana misin demiyor.
Ilk oldugunda eyvah sutum gidiyor diye cok uzulmustum ama alistim artik.
Normalde oglum2 kere cekip yutuyor sutu,boyle zamanlarda 5-6 kere cekip zor yutuyor.
Niye boyle oluyor bilmiyorum, dunden beri yine bu şekilde. Onceki birkac gunde de coktu sut nazarim mi değiyor acaba kendime

Benim bir kac gundur oyle ama meme reddini astigimizdan beri hatun iyice abandi emmeye onunda etkisi var diye dusunuyorum emme sikliginiz nasil coksa o etkiliyordur birde artik o eski dolgunlugu olmayacak ama olmamasi sutun az anlamina gelmiyor

Aslı ben her alt değiştirme de ılık su hazırlıyorum üşümesin diye pamukları da o an kullandıklarımı ıslatıyorum sen sıcak suyla ıslatmıyo musun üşümüyo mu öyle , toplu bi şekilde ıslatmak çok pratik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…