- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Bu acemilikten kaynakli sadece sokaga para atmak degil ihtiyac sahibi birine verirsin. Aldigin hangi marka olursa olsun once deneme paketlerinden alirsan bu tarz sorunlari yasamazsin. Her bebege her bez ayni sekilde olmuyor baskasinin memnun kalmadığından sen kalabilirsin. Molfixdede sizdirma oluyor bazen bebegin pozisyonu ile alakali ama misal cisi hic sizdirmadi. Kakayida 5 kakadan 1 tanesi siziyor diyebilirim beline yada nasil beceriyorsa gobegine ancak bakinca hiiiic kakasi gecmedi uzerine diyilen bezde yok bu baglamda memnunum onceligim pisikti sukur hic yasamadik. Ama 2 arkadasimda primadan sikayetle sleepy e gectiler ve memnunlar.
aynen benimki de tükrük çıkarıyo. Baya önlük yetiştiremiyorumKızlar merhaba
Bizim minnak çok salyalı bu aralar sürekli tükürük çıkarıyor önlük takıyorum sırıl sıklam oluyor diş çıkarması için erken ama damakları sertleşiyor olabilir mi çünkü bazen emzikle damaklarını kaşıyor gibi yapıyorum gülüyor hoşuna gidiyor kendisi de kafasını bastırıyor sanki
Canim cok gecmis olsun bence icin rahat olsun icilebilecek ilaclar kategorisinde mecbursunda icmeye sonucta dogum sonrasida antibiyotik kullandik cogumuz keyfi yapilan birsey yokkızlar çok fena hastayım genzim akıyor başım ağrıyor etlerim acıyor.napcam bilmiyorum.dün dıktıra sordum aferin içiyorum.içim hiç rahat değil ama ıhlamur filan toparlamadı beni.3 gündir hastayım
Aynen o kadar mutlu görünüyo ki emerken gülüyorum izlerken :)) tanısın bakalım ufaklık elleriniEvet burda daha önce yazmıştık kızlarla seninki de büyümüş artık :))) alışkanlık degil de keşfediyorlar ellerini. Şimdi benimki benim ellerimi parmaklarımı inceliyor ana kucağındaki oyuncaklarına dokunuyor dokunurken de parmaklarına bakıyor
bizimki de dondurma yalar gibi yalıyor bazen de bi parmak buluyor onu emiyor çok şirin oluyorlar Di mi :))
En kötü yanı elini öpüyordum ben ama artık ağzına götürdüğü için sürekli yıkıyorum
Çok gecmiş olsunn inşallah hemen gecerrkızlar çok fena hastayım genzim akıyor başım ağrıyor etlerim acıyor.napcam bilmiyorum.dün dıktıra sordum aferin içiyorum.içim hiç rahat değil ama ıhlamur filan toparlamadı beni.3 gündir hastayım
Canım çok şükür normale döndü , o gün neden öyle yaptı anlamadim, hastanede kalırken biberonla besleniyordu, süt garip geldi galiba, tavsiyeler için teşekkür ederim canımNeyle verdin ? Eger kasik yada biberon aliskanligi yoksa almiyorlar. Birde gece uykusunda vermeyi dene. Agiz sutu agir gelir tadida cok farkli belki onu ayırt etmistir. Birde bazi annelerin sutu buzluga girdiginde lipaz enzimi diye bir enzim var bu devreye girerek sutun tadini bozuyor acilastiriyor yada demir tadi veriyor cozulen sutun tadina bak. Bununda cozumu eger boyle bir durum olusuyorsa sutu buzluga koymadan cazirdatma şeklinde biraz isitmak ama kaynatmak degil.
4moms'ın ucuz olanı (titreşimli) var bende. Çok rahat taşınıyor, çok hafif. Bebek 12 kilo olana kadar kullanılabiliyor.Peki oda oda tasinabilir mi cnm
Bnm
Kucuk oglum var, onunla yalniz birakmamak icin
Bebegimi nereye gidersem mutfak falan yanimda tasimam lazim, rahatlikla oda oda tasinabilir mi
canım 37.3 yüksek bi ateş değil.bişey vermene gerek yok şuan içinKızlar bugün asi oldu oğlum. Verem aşısı olmadi sadece iki bacaktan yaptılar. Çok keyifsiz ve atesini ölçtüm 37.3 hemşire 38 olunca calpol ver dedi. Ama ben 4 te sürekli ağladığı için bi çay kaşığı vermiştim ama arkasından hemen kustu Şimdi ateşi var biraz fitil mı versem yada vermeyim mı napiyim.
Tabi tabi gayet rahat tasiniyor.Peki oda oda tasinabilir mi cnm
Bnm
Kucuk oglum var, onunla yalniz birakmamak icin
Bebegimi nereye gidersem mutfak falan yanimda tasimam lazim, rahatlikla oda oda tasinabilir mi
Alerji hic aklima gelmedi benim. Dun de ben yazdim hatta. 3 aylik oldu oglum günde5-6 kez kaka yapiyor cogu zaman. Kusmasi da cok. Ablasinda reflu vardi bunda da var diye dusunuyorum haline bakinca.Merhaba anneler 2 aylık oğlum doğduğu günden beri ishal ve kakası mukuslu ilk bebeğim olduğun için yenidoğan kakası nasıldır bilmiyorum annem çevredekiler normal diyorlar 40 ı çıkarsa düzelir ama 40 ı da çıktı hala düzelmedi günde ortalama 4 -5 defa kaka yapıyor bu şekilde acaba inek sütü alerjisi mi var 4 gündür süt ve süt ürünleri tüketmeyi bıraktım ama bir değişiklik Yok sizlerin bebekleri bu dönemde nasıldı
Canim gecmis olsun. Mirayda kusuyor d viti falan bende gece uykusunda emmeye uyandiginda emmeden once veriyorum cunku gece kusmasi hic yok bu sekilde deneyebilirsin.Herkese merhabalar güzel Anneler , kızım bi ara çok kusuyodu Dr idrar testi ve karın ultrasonu istedi idrarda enfeksiyon çıktı ultrasonda da hafif bükyüme varmış, ulteasondaki Dr kusmaya neden olacak kadar önemli değil ama takip edelim dedi Dr umuz da enfeksiyon büyümeye büyüme de enfeksiyon a neden oluyor mantığıyla antibiyotik verdi sorun şu ki bebeğim süt dışında her şeyi kusuyor , böyle bir durum yaşayan var mı antibiyotik dışında bi yolu var mı ya da zamanla geçer mi hastalık hastası gibi olduk, uzun oldu kusura bakmayın
Gecici birşeyse boşver dusunmene bile degmez sebebini :)Canım çok şükür normale döndü , o gün neden öyle yaptı anlamadim, hastanede kalırken biberonla besleniyordu, süt garip geldi galiba, tavsiyeler için teşekkür ederim canım
Bende tinylove var odadan odaya taşınabilir ama cok kus gibi hafif degul,titresiminden cok.memnun kalanlar var ama benim.kizim.henuz 64gunluk pek bilmiyor yemek yerken falan 5 10dakika oyalanıyor ,arkadasin yazdigi gibi yatili birbyere gidersen de yatak gibi tasirsin oyonden uzun.ömürlüKizlar merhaba
Ev tipi ana kucagi kullaniyor musunuz
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Internetten baktigim kadariyla chicco balloon modeli hosuma gitti ama iyi midir kestiremiyorum
Tiny love cok anlatiliyor falan
Gecmis olsun ne kadarlık bebeginiz süt disinda herseyi kusuyor demissiniz de yalnızca mama ya da sut aliyordur ocak annesiyseniz o acidan sordumHerkese merhabalar güzel Anneler , kızım bi ara çok kusuyodu Dr idrar testi ve karın ultrasonu istedi idrarda enfeksiyon çıktı ultrasonda da hafif bükyüme varmış, ulteasondaki Dr kusmaya neden olacak kadar önemli değil ama takip edelim dedi Dr umuz da enfeksiyon büyümeye büyüme de enfeksiyon a neden oluyor mantığıyla antibiyotik verdi sorun şu ki bebeğim süt dışında her şeyi kusuyor , böyle bir durum yaşayan var mı antibiyotik dışında bi yolu var mı ya da zamanla geçer mi hastalık hastası gibi olduk, uzun oldu kusura bakmayın
Merhabalar ishal olduguna nasil karar verdiniz doktora gittiniz mi,yenidogan bebeklerin kakasi cıvıktir ve icinde sut pihtilari olur,gunde 3 4 kez yapması da anormal degil sadece kakasinda kirmizilik varsa doktora gitmelisiniz sari yesilimsi olabilir rengi,tabi yine de doktorunuza danışınMerhaba anneler 2 aylık oğlum doğduğu günden beri ishal ve kakası mukuslu ilk bebeğim olduğun için yenidoğan kakası nasıldır bilmiyorum annem çevredekiler normal diyorlar 40 ı çıkarsa düzelir ama 40 ı da çıktı hala düzelmedi günde ortalama 4 -5 defa kaka yapıyor bu şekilde acaba inek sütü alerjisi mi var 4 gündür süt ve süt ürünleri tüketmeyi bıraktım ama bir değişiklik Yok sizlerin bebekleri bu dönemde nasıldı
37.3 ates degil verme 38 olmadan üzerini incelt annesi. Birak vucut mikroba dirensin belli bir siniri gecmedigi surece ates kotu birsey degil.Kızlar bugün asi oldu oğlum. Verem aşısı olmadi sadece iki bacaktan yaptılar. Çok keyifsiz ve atesini ölçtüm 37.3 hemşire 38 olunca calpol ver dedi. Ama ben 4 te sürekli ağladığı için bi çay kaşığı vermiştim ama arkasından hemen kustu Şimdi ateşi var biraz fitil mı versem yada vermeyim mı napiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?