2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aslında sıvı olduğu için ishal dedim annemde yenidoğan kakası bu şekilde olur diyor ama mukus olması beni endişelendirdi cuma randevumuz var inşallah normal bir durumdur

Alerji hic aklima gelmedi benim. Dun de ben yazdim hatta. 3 aylik oldu oglum günde5-6 kez kaka yapiyor cogu zaman. Kusmasi da cok. Ablasinda reflu vardi bunda da var diye dusunuyorum haline bakinca.
Insallah alerji falan degildir.
Benim bebeğimde çok kusuyor hatta fışkırır tarzda ultrasonla bakıldı temiz kanda tiroide bakıldı temiz idrarda enfeksiyona da bakıldı bişey çıkmadı doktor az az sık sık besle beslendikten sonra dik tut dedi bazen işe yarıyor bazende yine kusuyor

Aslında sıvı olduğu için ishal dedim annemde yenidoğan kakası bu şekilde olur diyor ama mukus olması beni endişelendirdi cuma randevumuz var inşallah normal bir durumdur
Endisen varsa ozelden kaka resmini atabilirsin icini rahatlatabilirim belki

Bence normal.canim.kötü düşünme guzelnhaberlerle donersin.bize.insallah

Buarada kizlar bana cok fazla.hediye geldi bazilari mevsim olarak beden uymadı bazilari kucuk geldi buradan satisa koydum konularimdan.bakabilirsiniz hepsi etiketli :)

Kızlar pazar günü mevlid yapacağım inşallah ama ne giyeceğime hala karar veremedim benim kızım hala memeye çok bağlı gündüz pek ayıramıyorum elbise giyecektim ama emzirme açısından sıkıntı siz ne giydiniz

Aynen bizim de oyle. Bazi gunler azaldi herhalde kusmasi derken bazen ne emerse aynen kusuyor.
Kilo alimi normal diye dr onemsemedi ama bu ay tekrar danisayim.
Bir de emen bebek icin az ve sık beslemek nasil olabilir ki? Ne kadar isterse o kadar emiyor sonucta.

benim bebeğiminde kilo alımı iyi belki kusmasa daha iyi kilo alacak zavallı oğlum emerken çekiyorum memeyi 10 dk dan fazla vermiyorum o zaman da çok çabuk acıkıyor ama kusma biraz azalır gibi oldu

benim bebeğiminde kilo alımı iyi belki kusmasa daha iyi kilo alacak zavallı oğlum emerken çekiyorum memeyi 10 dk dan fazla vermiyorum o zaman da çok çabuk acıkıyor ama kusma biraz azalır gibi oldu
Emerken cekmek kotu olmaz mi bebek icin
Emziriyorum , kusuyor,tekrar emziriyorum tekrar kusuyor...böyle boyle gun bitiyor.
Benim buyuk kizim da cok kusardi o yüzden cok yadirgamiyorum ama oglum daha fazla kusuyor malesef. Fiskirtiyor bircok zaman

Yani doktor önerisi bu şekilde zaten emerken çoğuz aman uykuya dalıyor yavaş yavaş çekiyorum ağzından uyanıkken bırakmıyor ama

Kızlar aranızda memur olanlar ya da bilenler bakabilir mi? 1ay ücretsiz izne ayrılıcam gelecek ayın 24ünde. Ne zmana başvurmalıyım maaş nasıl yatıyor. Geri mi ödeme yapmam gerekecek
Kurumunuzla görüşme yaptinuz mi bilmiyorum ama öncesinde dilekce verirsiniz. Eger ayin 5 ine kadar falan verirseniz dilekceyi 9 günlük maas yatirirlar sadece. Yok daha gec olursa tam maas yatar sonra siz 21 gunluk maas iadesi yaparsiniz.

Merhaba dolaptaki soguk süte, sağılmış sicak süt eklenince ne oluyo bilginiz var mi?
Dun oyle yaptim ve kizim bugun kustu. Acaba onla ilgisi var mi

Dogumdan sonra safra kesesi ameliyati oldum ve ardindan verilen ilac parasetamol degildi. Değerlerden dolayi mecbur o verildi. Prospektuste emzirilmez yazsa da dr sutumu vermemi soyledi. Anne sutu cok kıymetli aksatmayalim dedi. Fikir aldığım baska dr lar da madem o ilaci alman lazim yine de ber dediler. Belki fikir olur size de

Buzlukta dondurup cozmemissin bebeginin o yuzden kustugunu sanmiyorum sute birsey olmaz ama besin degerlerini kaybeder diye animsiyorum dikkat etmende fayda var

selam kızlar yardiminiza ihtiyacım var inşallah yardım eden olur

ben de mantar enfeksiyonu var yenemedim. fitil falan ise yaramadi.
şimdi benim gibi olupta normal doğum yapan var mi bebeğe bulaşır diye korkuyorum sizde oyle bir sey oldu mu ?

Ben beyaz bi elbise giymiştim ama salaş bi modeldi o yüzden de kaldırıp emzirmesi kolay oldu
Benim bebiş de mevlüt yaptığımızda memeye daha bağlıydı. o yüzden ya düğmeli ya fermuarlı yada kolay açılan bi model seç mutlaka

Dolaptaki soğuk sütün üstüne yeni sağılmış sıcak süt konulmaz. öncelikle sonradan sağdıgın sütü de dolapta biraz bekletip soğuyunca önceki sagdıgın süte eklemelisin canım

Benimki de çok kusuyor. kilo alımı ondan mı azaldı acaba ya doktora hiç sormadım ebeye de sormadım. aklıma o gelmedi
Annem peynir gibi çıkarttığı için yarıyor öyle kusuyor diyor. eskiler genelde öyle diyor hatta kime sorsam düz süt gibi kusmadıgı için sorun degil diyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…