2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Valla bizimkide cok kusuyor aksam 10 sabah 7 araliginda kusma yok ama gun icinde emme sıklığı cok oldugu icin kusmuk icindeyiz ust degismekten gina geldi hadi ben neysede surekli onu giy cikart yaptirmak nefesimi kesiyor resmen :)

Ben doğumdan bir gün önce doktora gitmiştim akıntı için yoğun olduğunu söyledi fitil verdi o gece suyum geldi kullanamadım fitili ve normal doğum yaptım hiçbişey olmadı bebeğime

Ben de öyle düğmeli elbise baktım ama bulamadım gömlek etek giyeceğim sanırım

Valla bizimkide cok kusuyor aksam 10 sabah 7 araliginda kusma yok ama gun icinde emme sıklığı cok oldugu icin kusmuk icindeyiz ust degismekten gina geldi hadi ben neysede surekli onu giy cikart yaptirmak nefesimi kesiyor resmen :)
Aynen öyle ya gece kusma yok ama gündüzleri her emdikten sonra kusuyor e bu aralar tükürükler de çoğaldı önlük ve kıyafet yetiştiremiyorum. bi yere gezmeye giderken fena oluyor tam üstünü giydiriyorum emziriyorum önlük takamadan kusarsa yandık bi daha üstünü değiştir :))
Sırtım ağrıyor onun üstünü değiştircem diye ya kolay degil hiç

Biberon kullanan anneler
Bugün duyduğum bir ürün var belki aranızda bilen vardır ama hiç bahsedildigini görmedğim için yazayım dedim
Yoomi biberon var kendinden ısıtıcılı
Geceleri uğraşmaya yada dışarda gezerken sıcak su taşımaya gerek kalmıyor
60 saniyede ısıtıyormuş
Çok büyük kolaylık valla ben çok beğendim :)

Oyun halısı için hangi markayı tavsiye edersiniz

Ben avent ve Chicco biberon kullanıyorum memnunum tabi mama ısıtıcı da kullanıyorum bu biberon û araştıracağım

burada bahsedilmişti daha önce ama hamileliğimizin ilk dönemlerindeyken.yanlış hatırlamıyorsam cordeliac bahsetmişti

Dennismasal oyun halısı aldınız mı bende almak istiyorum almış iseniz hangi marka bilgi verirmisin

Hyrlı geceler hanımlar size özel bi soru sormak istiyorum bilhassa norml doğum yapanlar bebeğim 73 günlük oldu eşinizle ilişki yaşarken iç dikişleriniz acıyo mu çok bnm çok acıyo aglicak dereceye geliyorum birde 2 kere kan geldi bu ndn olur acaba bnm gibi yaşayan var mı bu durumu

Çok geçmiş olsun. İnşallah çocuklara bulaşmaz. Aferin içilebilir mu? Ben de 3 gündür aynı dertten muzdaribim. Baş ağrısı hafif ateş geniz de doluluk halsizlik oksuruk gözlerim bile sızlıyor. Minoset doğum sonrası veriliyordu ondan içtim ben de ağrıya dayanamayaca. Hasta olmak birşey değil de bulaştırma korkusuyla insan perişan oluyor. Senin bir de 3 tane . Ayyyyyy bitsin artık şu hastalıklar.. öksürmemden tiksirmamdan uyandırıyorum zaten hep bebeğimi.

canım sanırım kereme bulaştırdım onunda burnu tıkalı gibi inş yanılıyorumdur.dr sordum içebilirsin dedi valla

Buarada kizlar bana cok fazla.hediye geldi bazilari mevsim olarak beden uymadı bazilari kucuk geldi buradan satisa koydum konularimdan.bakabilirsiniz hepsi etiketli :)
Eleştiri olarak algilama ama ben aldigim hediyenin her ne sebeple olursa olsun para karsiligi satildigini görsem üzülürdüm. Ihyitaci olan birine vermeyi tercih ederdim böyle bir durumda :)

canım sanırım kereme bulaştırdım onunda burnu tıkalı gibi inş yanılıyorumdur.dr sordum içebilirsin dedi valla
İnş bulaşmamıştır. Biz dayanamıyoruz. minigimde epeydir var tıkanıklık bir gün iyi gibi sonra yine var.

Eleştiri olarak algilama ama ben aldigim hediyenin her ne sebeple olursa olsun para karsiligi satildigini görsem üzülürdüm. Ihyitaci olan birine vermeyi tercih ederdim böyle bir durumda :)
Haklisin canim hediyeyi hediye etmek sunnettendr, bir tanigim var ihtiyaci olan ona verecektim ama kayinvalidemle konustuk ona da cok.kiyafet gelmis para versen daha iyi olur onlar icin dedi,baskasini da düşünmedim oyle olunca ..aslinda ihtiyacini.bilmedgmz kisiye hediye yerine 10tl de olsa para vermek daha iyi dugunde ve dogumda bir suru sey birikiyor evde..paraya cevrilirse ben de yine kizim.icin alacagim bir seye eklemeyi düşündüm..

Eskiler oyle diyor evet, acikcasi oyle peynir gibi kustugunda ben de pek onemsemiyorum.
Ama ben bazen emziriyorum,gazini cikarmak icin kaldirdigimda emdigi sutu oldugu gibi cikariyor. O zaman cok üzülüyorum sutum bosa gitti diye . malum bu konuda takintiliyim :)
Geçen aya gore cok artti kusmasi. Bakalim tartida ne cikacak, duruma göre cocuk cerrahina goturecegim.
Kizimi görüşmüştüm, bebek reflusunde de oyle aman aman tedaviler uygulanmiyor. Hele teshis koymak icin yapilan islemler bebege eziyet ettigi gibi kesin sonuc da vermiyor. Her sekilde ayni ilaclari veriyorlar yani. Standart 2 -3 tane surup var. Acikcasi ne kadar ise yaramisti ondan bile emin olamiyorum.
Ama kizim en azindan fiskirtmiyordu onu cok net hatirliyorum. Oglum masallah uzun menzilli silah gibi hedef gostersen vurur kusmuguyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…