2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende cumartesi yine istanbula gidicem anneme 1 hafta oradayim bakalim ayni seyi yazabilecekmiyim:)

Çok teşekkürler biraz daha içim rahatladı

maşallah canım ya Allah nazarlardan saklasın

merhaba anneler ben ocak annesiyim. bebegim 2,5 aylık ve doğdu doğalı geç kaka yapma sorunumuz var 1 haftayı buldu artık 3-4 güne bir fitil veriyorum kusmamızda cabası . bu sorunları yaşayıp çözen annelerin desteklerini bekliyorum.

Evet ben de bazen ana kucağını hafifçe sallıyordum ama artık emzik iyi oldu uyutuyor o.sonra ağzından çekiyorm.
Sizin de madem emzik tutmadı parmakları daha lezzetli onları kullansın tabi :)
Ya maşallah sizinkilere benimki gündüz değil tek başına benimle bile uyumuyo memede uyuyo sadece onda da bazen yatağına bile yatıramıyorum gece iyi Allahtan ama ben hala 4 saat geçince müdahale ediyorum etmesem mi acaba

Kızlar bebeklerimiz bizi tanıyor mu acaba artık çok merak ediyorum bunu. Tanıyorsa nasıl ayırt ediyor. Ben emzirmiyorum bebeğimi ilaç kullandigim için. Emmedi de zaten başlarda da sağarak vermiştim ilaca baslayinca bıraktım. Kokundan tanır diyorlar ama öyle ten temasimiz da yok bide annem daha çok ilgileniyo onunla sanki bana bağlı değil gibi geliyor üzülüyorum. Bide emziremedigim için aramizda bi bağ yok gibi geliyor

Iste burada bizim kurtaricimiz parmagi oldu emzik almadigi icin kendini avutuyor hatta sallamiyorum koydugum yerde parmagini emip uyiyor kuzucum:)
Maşallah diyeyim öncelikle. Bizim kuzu da parmakları gece ağzına götürüyor ama biraz haşince, hırsla. İleri itiyor dudagına takıyor biz de canı acıyacak diye bazen müdahale ediyoruz. O şekilde edince uyumuyor haliyle tam tersi iyice uyanıyor. 92 günlük olduk ama hala geceleri gaz sancisi ile uyanıyoruz. Biraz kucakta hoplatip emziriyorum. Ortalama İki saatte bir uyanıyor . İnş. Bizimde uzun uykularımiz olur

Ben mi yanlış birşey yapıyorum da benim veled uyumuyor o saatlerde. Azcık uyuyup uyanıyor en fazla. Uzun gece uykusuna 12 den 1 den önce dalmiyor. Son zamanlarda iyice sık uyanıyor zaten bu kez kucakta uyuyor yatağına koyunca sil baştan herşey.. Ben yanıma alıp uyursam uyuyor zaten. Artık uyku eğitimine başlamam şart oldu. Gaz da biraz azalsa.

Ben kitaba gore cocuk yetistirme kafasinda olamadim hic sanirim yapamiyorum yani. Kizimla uyuyorum1 hafta 10 gundur ben huzurlu o huzurlu yanina yatmasam mizildaniyor ama yanindaylen uykulari daha derin bunu gozlemledim.

Tirnaklarini duzenli kesiyorsaniz acimaz merak etme bizde ilk donem eline mudahale ettik mizildandi huzursuz oldu simdi bile denemek icin yapinca kiziyor sinirleniyor kendi haline biraktik sana ihtiyaci varki uyaniyordur annesi o da adapte oldugunda kendi dizenini olusturacaktir en kisa zamanda insallah.

Seninki kaç günlüktü ?
Önceleri benimki de sadece memede uyuyordu yeni yeni emziğe alışınca öyle olmaya başladı
4 saatte uyandırmasan kaç saat uyur acaba
Gece uykusu çok önemli ya bi kere dene istersen kendi kendine 5saatte uyanacaksa öyle de iyi ama çok uzun sürerse sen gene tabi uyandırmadan doyur

Sana benim etkilesimimi yazarak uzmek istemiyorum sen eksiksin anlaminda degil kendini suan oyle hissettigin icin bu hassasiyetim. Ama su kadarini bil SEN ANNESISIN kim ne yaparsa ne kadar ilgilenirse ilgilensin emzirmen sart degil konusman bile yetiyor sesini taniyor seni ayirt ediyor lutfen boyle dusunme

Bu yazdıklarının aynısını benim bebiş de yaptı uzun bi süre 12buçuk 1 den önce gece uykusuna geçmedi şimdi biraz daha iyi o konuda Bence kesinlikle dönemsel oluyor geçiyor böyle şeyler
Ben uyku eğitimine hala erken diye düşünüyorum yapana bi şey diyemem sonuçta herkes bebeğini daha iyi tanıyor

Ben emziremedim sütüm yoktu beni tanıyor bence senin bebeğinde tanıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…