- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Bende cumartesi yine istanbula gidicem anneme 1 hafta oradayim bakalim ayni seyi yazabilecekmiyim:)Masallah masallah :) bu hafta annemdeyim burayı mi sevdi nedir bizimki de oyle.
Ben de postu serdim iyice esek gibi yatiyorum gece cocuk mizildanmaya basliyor annem uyandırıyor onu bile duymuyorum :))) omrumun en tatli uykusunu uyuyorum bu hafta gercekten.
Sekerle olmazsa balida deneyin aman ihmal etmeyin :))Bak bana arkadaşım emzik tutsun diye ne tavsiye etti ben de sana edeyim :))
-şekere batır bak nasıl tutuyor göreceksin :)))
Çok teşekkürler biraz daha içim rahatladıKurumunuzla görüşme yaptinuz mi bilmiyorum ama öncesinde dilekce verirsiniz. Eger ayin 5 ine kadar falan verirseniz dilekceyi 9 günlük maas yatirirlar sadece. Yok daha gec olursa tam maas yatar sonra siz 21 gunluk maas iadesi yaparsiniz.
Merhaba dolaptaki soguk süte, sağılmış sicak süt eklenince ne oluyo bilginiz var mi?
Dun oyle yaptim ve kizim bugun kustu. Acaba onla ilgisi var mi
Dogumdan sonra safra kesesi ameliyati oldum ve ardindan verilen ilac parasetamol degildi. Değerlerden dolayi mecbur o verildi. Prospektuste emzirilmez yazsa da dr sutumu vermemi soyledi. Anne sutu cok kıymetli aksatmayalim dedi. Fikir aldığım baska dr lar da madem o ilaci alman lazim yine de ber dediler. Belki fikir olur size de
maşallah canım ya Allah nazarlardan saklasınNazardan korkuyorum ama aksamlari 22.30 en gec 23 de uyuyor epeydir. ilk gece uykusuna yatisimiz bu saat. 3 gundurde 4 u 5 i buluyor emmek icin uyanmasi hatta o uyanmiyor artik ben o saatte mudahele ediyorum emsin diye gece uykusu cok onemli gelisimi icin kendi haline biraktim o yuzden. Darisi basiniza artik :))
Ya maşallah sizinkilere benimki gündüz değil tek başına benimle bile uyumuyo memede uyuyo sadece onda da bazen yatağına bile yatıramıyorum gece iyi Allahtan ama ben hala 4 saat geçince müdahale ediyorum etmesem mi acabaEvet ben de bazen ana kucağını hafifçe sallıyordum ama artık emzik iyi oldu uyutuyor o.sonra ağzından çekiyorm.
Sizin de madem emzik tutmadı parmakları daha lezzetli onları kullansın tabi :)
Ben simdi burda yogun akrabaya maruz kaliyorum bana da recele bala batir diyorlar :))))Bak bana arkadaşım emzik tutsun diye ne tavsiye etti ben de sana edeyim :))
-şekere batır bak nasıl tutuyor göreceksin :)))
Insallah yazabilirsin super oldu benim keske depolayabilsem uykuyu :)))Bende cumartesi yine istanbula gidicem anneme 1 hafta oradayim bakalim ayni seyi yazabilecekmiyim:)
Ahh ah kizin okulu olmasa gelirim surekli:)Oh ser canım senin hakkın post sermek :) hatta varsa fırsatın ara ara git kal annenlere :))
Maşallah diyeyim öncelikle. Bizim kuzu da parmakları gece ağzına götürüyor ama biraz haşince, hırsla. İleri itiyor dudagına takıyor biz de canı acıyacak diye bazen müdahale ediyoruz. O şekilde edince uyumuyor haliyle tam tersi iyice uyanıyor. 92 günlük olduk ama hala geceleri gaz sancisi ile uyanıyoruz. Biraz kucakta hoplatip emziriyorum. Ortalama İki saatte bir uyanıyor . İnş. Bizimde uzun uykularımiz olurIste burada bizim kurtaricimiz parmagi oldu emzik almadigi icin kendini avutuyor hatta sallamiyorum koydugum yerde parmagini emip uyiyor kuzucum:)
Ben mi yanlış birşey yapıyorum da benim veled uyumuyor o saatlerde. Azcık uyuyup uyanıyor en fazla. Uzun gece uykusuna 12 den 1 den önce dalmiyor. Son zamanlarda iyice sık uyanıyor zatenCanım seninki gene 10buçukta yatıyormuş ya nazar değmez çünkü normalde bebekler 8-9 da yatıyor en geç :) bence de elleme uyusun güzelce uykusunu alsın büyüsün
Benimki neden bu kadar erken uyanıyor bilmiyorum ya çok mu çabuk hazmediyor yada alışkanlık mı oldu onu çözemiyorum
Yoo gayet ciddiydi o öyle alıştırmış emziğe :)Sekerle olmazsa balida deneyin aman ihmal etmeyin :))
Saka yapti dimi o cok bilmis arkadasin :))
Ben kitaba gore cocuk yetistirme kafasinda olamadim hic sanirim yapamiyorum yani. Kizimla uyuyorum1 hafta 10 gundur ben huzurlu o huzurlu yanina yatmasam mizildaniyor ama yanindaylen uykulari daha derin bunu gozlemledim.Ben mi yanlış birşey yapıyorum da benim veled uyumuyor o saatlerde. Azcık uyuyup uyanıyor en fazla. Uzun gece uykusuna 12 den 1 den önce dalmiyor. Son zamanlarda iyice sık uyanıyor zatenbu kez kucakta uyuyor yatağına koyunca sil baştan herşey.. Ben yanıma alıp uyursam uyuyor zaten. Artık uyku eğitimine başlamam şart oldu. Gaz da biraz azalsa.
Tirnaklarini duzenli kesiyorsaniz acimaz merak etme bizde ilk donem eline mudahale ettik mizildandi huzursuz oldu simdi bile denemek icin yapinca kiziyor sinirleniyor kendi haline biraktik sana ihtiyaci varki uyaniyordur annesi o da adapte oldugunda kendi dizenini olusturacaktir en kisa zamanda insallah.Maşallah diyeyim öncelikle. Bizim kuzu da parmakları gece ağzına götürüyor ama biraz haşince, hırsla. İleri itiyor dudagına takıyor biz de canı acıyacak diye bazen müdahale ediyoruz. O şekilde edince uyumuyor haliyle tam tersi iyice uyanıyor. 92 günlük olduk ama hala geceleri gaz sancisi ile uyanıyoruz. Biraz kucakta hoplatip emziriyorum. Ortalama İki saatte bir uyanıyor . İnş. Bizimde uzun uykularımiz olur
Seninki kaç günlüktü ?Ya maşallah sizinkilere benimki gündüz değil tek başına benimle bile uyumuyo memede uyuyo sadece onda da bazen yatağına bile yatıramıyorum gece iyi Allahtan ama ben hala 4 saat geçince müdahale ediyorum etmesem mi acaba
Sana benim etkilesimimi yazarak uzmek istemiyorum sen eksiksin anlaminda degil kendini suan oyle hissettigin icin bu hassasiyetim. Ama su kadarini bil SEN ANNESISIN kim ne yaparsa ne kadar ilgilenirse ilgilensin emzirmen sart degil konusman bile yetiyor sesini taniyor seni ayirt ediyor lutfen boyle dusunmeKızlar bebeklerimiz bizi tanıyor mu acaba artık çok merak ediyorum bunu. Tanıyorsa nasıl ayırt ediyor. Ben emzirmiyorum bebeğimi ilaç kullandigim için. Emmedi de zaten başlarda da sağarak vermiştim ilaca baslayinca bıraktım. Kokundan tanır diyorlar ama öyle ten temasimiz da yok bide annem daha çok ilgileniyo onunla sanki bana bağlı değil gibi geliyor üzülüyorum. Bide emziremedigim için aramizda bi bağ yok gibi geliyor
Ohh ohh suyundanda koysunYoo gayet ciddiydi o öyle alıştırmış emziğe :)
Zaten reçel pekmez peynir fln da yediriyor :))
Maşallah diyeyim öncelikle. Bizim kuzu da parmakları gece ağzına götürüyor ama biraz haşince, hırsla. İleri itiyor dudagına takıyor biz de canı acıyacak diye bazen müdahale ediyoruz. O şekilde edince uyumuyor haliyle tam tersi iyice uyanıyor. 92 günlük olduk ama hala geceleri gaz sancisi ile uyanıyoruz. Biraz kucakta hoplatip emziriyorum. Ortalama İki saatte bir uyanıyor . İnş. Bizimde uzun uykularımiz olur
Bu yazdıklarının aynısını benim bebiş de yaptı uzun bi süre 12buçuk 1 den önce gece uykusuna geçmedi şimdi biraz daha iyi o konuda Bence kesinlikle dönemsel oluyor geçiyor böyle şeylerBen mi yanlış birşey yapıyorum da benim veled uyumuyor o saatlerde. Azcık uyuyup uyanıyor en fazla. Uzun gece uykusuna 12 den 1 den önce dalmiyor. Son zamanlarda iyice sık uyanıyor zatenbu kez kucakta uyuyor yatağına koyunca sil baştan herşey.. Ben yanıma alıp uyursam uyuyor zaten. Artık uyku eğitimine başlamam şart oldu. Gaz da biraz azalsa.
Ben emziremedim sütüm yoktu beni tanıyor bence senin bebeğinde tanıyordurKızlar bebeklerimiz bizi tanıyor mu acaba artık çok merak ediyorum bunu. Tanıyorsa nasıl ayırt ediyor. Ben emzirmiyorum bebeğimi ilaç kullandigim için. Emmedi de zaten başlarda da sağarak vermiştim ilaca baslayinca bıraktım. Kokundan tanır diyorlar ama öyle ten temasimiz da yok bide annem daha çok ilgileniyo onunla sanki bana bağlı değil gibi geliyor üzülüyorum. Bide emziremedigim için aramizda bi bağ yok gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?