2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Miray dun gece 6 saat uyudu ona kalsa kacta kalkardi bilmiyorum ama saati gorunce yapistim yakasina taktim gogsume kitliktan cikmis gibiydi normalde 5 saati asmiyordu hic bu gecede oyle yaparsa ellemeyecegim demekki uykuya daha cok ihtiyaci var ac olsa kirkbin kez uyanir zaten diye dusunuyorum.

Çok üzülüyorum canım ya. Özellikle geceleri annem ilgileniyor birlikte kalıyoruz sanki onu annesi sanacak gibi hissediyorum. Beni tanımayacak gibi geliyor. Emziremedigim için kendimi kötü hissediyorum. Çok heves etmiştim olmadi.

Senin icin bu kadar onemliyse lutfen eds yi arastir ve bebegini o sekilde emzir canimsin boyle hissetme herseyin caresi var sukur. Neden emziremedigini animsamiyorum ama belkide emmesine bile sebep olabilirsin. Ayrica merakimdan soruyorum neden annen ilgileniyor neden sen degil ?

Bugün 75 günlük olduk bikaç kere uyuya kalıp 5 saat olduğu oldu ama yine uyanmamıştı zaten ışıkları açmıyorum yarı uykulu bi şekilde tek göğsümü emip uyuyo genelde

Tamam canım bakacağım ona ama ilaç kullanıyorum o yüzden oglum emmeyince bıraktım zaten sutumde emmedigi için bitti. Annem bana yardımcı olmak için yanimda kaliyo birlikte bakıyoruz ben yorulunca o ilgileniyo.

Öyle tabi ya uyku çok önemli.benimki de güzelce uyumadıgı için gelişimi yavaş gibi sanki bilemiyorum ya anne olunca her şeyi kafaya takabiliyorsun sanki
Gelişimlerinde 6 saat uyuyabilir yazıyor ama ben o günleri görecek miyim acaba :))

Bugün 75 günlük olduk bikaç kere uyuya kalıp 5 saat olduğu oldu ama yine uyanmamıştı zaten ışıkları açmıyorum yarı uykulu bi şekilde tek göğsümü emip uyuyo genelde
gayet güzel bence gece düzeni maşallah sen 4-5 saatte bir uyanıp emzirsen iyi bence ay ben 5 saat kesintisiz uyusam oh be uykumu aldım dicem :) göbek atarak kalkarım heralde :)

Tamam canım bakacağım ona ama ilaç kullanıyorum o yüzden oglum emmeyince bıraktım zaten sutumde emmedigi için bitti. Annem bana yardımcı olmak için yanimda kaliyo birlikte bakıyoruz ben yorulunca o ilgileniyo.
Bence biraz geceleri sen ilgilenirsen sna da iyi gelir gündüz de hiç olmazsa atletinle bile olsa al koynuna sarıl
Biberon verirken emzirir gibi tutup gözlerine bak konuş dokunarak sev
Bu söylediklerim onun seni tanımasından çok sana da iyi gelecektir bence yorulsan bile sen daha fazla ilgilen bebeğinle. Ben sezeryan dikişlerimden dolayı kucağıma alamazken öyle hissediyordum annemin kokusuna alışıyor beni tanımazsa diye korkmuştum seni anlıyorum.
Babalarını bile kokusundan sesinden tanıyor bebekler seninle 9 ay beraberdi seni neden tanımasın

Haklısın canım dediklerini uygulayacagim çok teşekkür ederim.

Ben de kırkı çıkana kadar üç saat te bir uyandırmaya çalıştım, ona da bana da işkence gibiydi , Dr dört saati geçirme dedi ama bu konuda büyüklerimin uyku daha önemli sözüne katılıyorum, artık müdahale etmiyorum o mutlu ben mutlu , bence sen de gece uykusuna müdahale etme yazık bebişe

Seninki geceleri kaç saat uyuyor ?kaçta yatıp kaçta kalkıyor ?

Bugün bi arkadaşımla konuştum 1,5 yaşında çocuğu ve hala 2 saatte bir emiyormuş geceleri. benimkinin gidişatı nasıl olacak korkuyorummm :)))

Ahh bu anneler falan keske geldiklerinde gercekten yardim olsa niyetleri yani işe guce baksalar, yemek yapsalar. Bizde annelik yapsak.. Bebek yormaz seni tek işin o olunca hemde bu dusuncelere girmemis olursun bu genel olarak boyle. Hicbirsey yapamıyorsan beslenmesini yalniz sen yap bu keyfin tadini sur. Imren diye degil heveslenip yap diye yaziyorum inan beslenirkenki goz temasi dunyaya bedel bunu annen degil sen yaşa. Biberon yada meme farketmez senin elinden olsun. Emzirmeyince daha az mi sevecek seni? emenler anneci, mama alanlar elalemci mi oluyor? yooook oyle birsey uzme kendini.
Kullandigin ilaclar gecici ise keske sagip dokseydin sutunu. Sonrasinda emzirirdin bunu mama karsitligindan degil sen uzuluyorsun diye soyluyorum. Eds yi dene yada hic degilse sadece dedigim gibi sen besle kuzucugu. Ama unutma 6.aydan itibaren anne karninda sesinden annesini taniyor.

Baba kiskaniyor mu baba :))) bizimki deliriyor su aralar sana tepki veriyor beni iplemiyor diye. Bende cok degil 2 gececik sen uyan emzir ilgilen bak nasil tepki verecek sanada diyorum
Kıskanç babalar :)
Ama bizde babbbaba dediklerinde kıskanırız :)
Gerçi baba demiyorlar babıldama dönemlerinde mecbur o sesi çıkarıyorlar işte :))
Benimki eğer acıktıysa ve başkasının kucağındaysa mmeee mmmmee gibi sesler çıkarıp bana bakıyor al beni der gibi :))

Babil mabil artik ne derse desin babamiz mest olur orasi kesin hic kiskanmam ben yagggh :)

Baba kiskaniyor mu baba :))) bizimki deliriyor su aralar sana tepki veriyor beni iplemiyor diye. Bende cok degil 2 gececik sen uyan emzir ilgilen bak nasil tepki verecek sanada diyorum
Bizde de oluyor o muhabbet bak sana güldü bana niye gülmüyor bana gelince ağlıyor bak sen aldın hemen sustu şakayla karışık diyor eşimde.

Bu arada uyku konusu olmuş bizimki gece 2, 3 hatta 5e kadar uyumamışlığı var gaz sorunu hat safhada. Akşam biz otururken 8,9 gibi uyuyup 11de uyanır bu sefer bizim uykumuz gelir o uyumaz uğraş dur. 63 günlük olduk bugünde aşılarımızı vurulduk inşallah artık yavaş yavaş düzene girer umudumuz bu yönde.
bu arada bizimkide yumruğunu emiyor arada birde bizim omuzumuzu bacağımızı bulduğu yeri emiyor ama 7 tane emziğin hiçbirini emmiyor. Birde bebek arabasında pek durmuyor inşallah alışır yoksa zor olacak. Ne yapalım sağlık olsun.

Normal dogum mu yapacaksın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…