Teşekkür ederim ben de ihmal ettim d vitamini konusunda kimisi beş damla diyor ben de üç damla verdimSaglik ocagi 3damla demisti bize kasiga 3 4 damla damlatip veriyorz,her gün gunese cikarma imkaniniz var mi,vitamin konusunda ben de kararszm ama d vit eksikligi olmasini istemiyrm onun da etkileri oluyr gelişiminde
Güle güle kullan peki emzirirken bir zararı yok mu saç boyatma ın doktora sordun mı hiç ben de istiyorum boyatmakBu arada hic dogru bulmasamda dun 11 ayin ardindan ilk kez sacimi komple boyattim diplerimin gelmesi bir yana beyazlarim 1 karis olmustu. Cok tedirgin oldum tereddutlerim oldu ama kendimi inanilmaz mutlu ve iyi hissettim cok berbat haldeydim. Sonucta anneninde psikolojisi onemli dimi bu boya bana bir 11 ay daha gider :)
O yumuşama herkesde var galiba. Bende de oldu cok yumusaktı ve 10dk emiyordu. Doymuyor die dertlenirken baktım bebeğim Huzursuz değil uyuyor. Demekki doyuyor dedim. Tamam deyip kabullenince tekrar arttı sütüm. Bence stres yapma huysuz değilse süreye takılmaHerkese iyi geceler
Ben feci yoğun yorgun ve uykusuzum... Göğsüm hala yumuşak ve sütüm az psikolojim iyice bozuldu ne kadar devam edecek bu durumum bilmiyorum. Artık emzirmenin zevkine varmak istiyorum. Meme reddini tam anlamıyla aşamamışlen birde süt azaldı. İki gündür önce göğsümü direk veriyorum güzelce emiyor 10. Dakikadan sknra inkanı yok emmiyor bende daha fazla çeksin diye silikon uç kullanıyorm nerdeyse bi 10 dakikada onunla emiyor.
Dua edinde bize teyzeleri sütümüz artsın
Sizlerde ne var ne yok
3 damla veriyorum günde. Yaz gelene kadar düzenki vericem gelişimi için. Sonrasına bakıcam, gelişimine göre devam edebilirimKızlar bişey sormak istiyorum d vitaminini günde kaç damla veriyorsunuz benim ki üç ay bir haftalık oldu multivitamin vermek istemiyorum
Bizimki 70 günlük titremeler azaldı ama devam ediyor :) sesler aynen arttı aguuu diyo :)Kızlar merhaba bugün 81 günlük olduk kızım başini hala tam tutamiyor sallaniyor normal mi acaba sizinkiler nasil? Yüzüstü yatirdigimda 45 derecede tutuyor ama bir süre sonra sallanmaya egilmeye basliyor...ama dili gelisti bu sabah onun sesine uyandim besiginde tavana bakarak kendi kendine auu ouuu aguu avuuuaa diye sesler cikariyordu :))
Maşallah bence güzel almış kiloyu :) oturmaktan büyük çıkıyo metabolizma yaşı :) bahar yaz geliyo dışarı cıktıkca yüzdükce otomatik düşer. kimbilir benimki kaç cıkar simdi 50 603. Ay kontrolumuzu yaptirdik arkadaslar.
Oglum bu ay 850 gr alip 1 cm uzamis.
Geçen aylara gore dusuk kilosu ama kusmasi cok artti. Midesinde bir sey bırakmayana dek kusuyor bazen. Hastaneye gittik ama resmen izdiham vardı. Gosteremedim doktora.
Rota asisini da yaptirdik.
Ben de nihayet diyetisyene gidebildim.
Metabolizma yasim 40 cikti
3 ayda 10 sene yaslanmisim:)
Yaein sabahtan kan tahlili verip sonuçlarına gore diyetle baslayacagim insallah
O kadar cikmaz herhalde ya :))Maşallah bence güzel almış kiloyu :) oturmaktan büyük çıkıyo metabolizma yaşı :) bahar yaz geliyo dışarı cıktıkca yüzdükce otomatik düşer. kimbilir benimki kaç cıkar simdi 50 60
Kimisi boyat diyor kimisi boyatma kesiinlesmis zarari yok ama bazi varsayimlar var o yuzden hamilelikte kacindim boyatmadim ama simdi boyattim kendimi iyi hissetmek adinaGüle güle kullan peki emzirirken bir zararı yok mu saç boyatma ın doktora sordun mı hiç ben de istiyorum boyatmak
organik boyalarla boyatsaydın keşke.ben hamileyken doktorum inoa ile boyayabilrisin demişti.6aylık hamileydim boyattım en son.benimde acil boyatmam lazım.güya bugün boyatcaktım dün arabayı vurdum.önemli birşey yok ama park sensörü kapağı düşmüş.sürekli ötüyor.yarın yapılacak inş.yapılsında bende gidip boyatcamKimisi boyat diyor kimisi boyatma kesiinlesmis zarari yok ama bazi varsayimlar var o yuzden hamilelikte kacindim boyatmadim ama simdi boyattim kendimi iyi hissetmek adina
zaten o babalar yok mu akılları beşmkarış havada.annenlerdeain demi?baya zor olmuştur sanada.yarın rahatlarsın inşKAMU SPOTU
Baba kisisine guvenip evden cikmayiniz aldigini sandiginiz ana kucagini evde unumus olabilir. Gittiginiz yerde ananizdan emdiginiz sut burnunuzdan gelebilir :)
Miray ne ayakta ne kolda sallanarak uyumuyor kucakta durmuyor yattigi yerde durmuyor surekli ciglik cigligayiz ctesiden beri. Bugun eşim döndü eve ve kargoya verdi yarin sabah elimde insallah.
Kesanda boyatacak duzgun yer buldumda bide organik arayacaktim:))) sana birsey olmasinda arabaya gelen bir sekilde hallolur.organik boyalarla boyatsaydın keşke.ben hamileyken doktorum inoa ile boyayabilrisin demişti.6aylık hamileydim boyattım en son.benimde acil boyatmam lazım.güya bugün boyatcaktım dün arabayı vurdum.önemli birşey yok ama park sensörü kapağı düşmüş.sürekli ötüyor.yarın yapılacak inş.yapılsında bende gidip boyatcam
Ayy cok fena olmuş:)))KAMU SPOTU
Baba kisisine guvenip evden cikmayiniz aldigini sandiginiz ana kucagini evde unumus olabilir. Gittiginiz yerde ananizdan emdiginiz sut burnunuzdan gelebilir :)
Miray ne ayakta ne kolda sallanarak uyumuyor kucakta durmuyor yattigi yerde durmuyor surekli ciglik cigligayiz ctesiden beri. Bugun eşim döndü eve ve kargoya verdi yarin sabah elimde insallah.
Gecmis olsun canim neyse ki onemli bir sey degilmisorganik boyalarla boyatsaydın keşke.ben hamileyken doktorum inoa ile boyayabilrisin demişti.6aylık hamileydim boyattım en son.benimde acil boyatmam lazım.güya bugün boyatcaktım dün arabayı vurdum.önemli birşey yok ama park sensörü kapağı düşmüş.sürekli ötüyor.yarın yapılacak inş.yapılsında bende gidip boyatcam
Evet annemdeyim arabayi bosaltip eve geldi anakucagini unuttum dedi 1 saat inanmadim 1nisan sakasidir dedim ama nerdeee. Cok zor oldu hemde 1 2 saat gunduz kesintisiz uyuyan cocuk 5dk bile zor uyuyor ayagimda bile salladim banamisin demedi. Gece uykusunda problem yokta gunduz surekli aglama modundayiz. Az kaldi yarin duzelecek insallah.zaten o babalar yok mu akılları beşmkarış havada.annenlerdeain demi?baya zor olmuştur sanada.yarın rahatlarsın inş
küçük memleket olunca zor oluyor aynen.benden de bir kamu spotu:)Kesanda boyatacak duzgun yer buldumda bide organik arayacaktim:))) sana birsey olmasinda arabaya gelen bir sekilde hallolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?