2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
O kadar cikmaz herhalde ya :))
Yag oranim yuksek cikmis metabolizma yasim da buna bağlı olarak yuksek gorunuyormus.
Genel ortalamaya gore de vucut kitle endeksim normalmis ama ben kendime gore sismanim:)))
Göğüsler göbek yağlı yağlı :) o zman cok normal :) en kısa sürede toparlarız inşallah

Amanin bi yere gitmeden liste yapmak lazım o zman bebeğin tüm eşyaları önemli :) memlekete gitmeyi düşünüyoruz bizde yok arabası yok ana kucagı yok bezleri tüm araba küçük hanımın esyaları ile dolcak

Geçmiş olsunn

Buna dahada gecmiş olsunn dikkat etmek lazım

Saka gibiymis ya kendini kollayip cocugu kollamamak tamam alismasinda bu aliskanlik meselesi degilki herseyinde bir oluru var cocuk bu yelden bile alir derler havalarda henuz oyle iyi olmadi ıstanbul sogukmus mesela disariya degil ev kiyafetiyle uzerine bir kat daha bile alsa az gelir

Ilk ve son vukuatin olur insallah canim dikkat etmek lazim iste Allah korumuş yinede bu kadarina şükür

Aynen ya 2 gun onceden aklima geleni toparladim yazdim unutmayalim diye ama ana kucagini aldi odadan cikartti diger odaya girmis birsey daha almak icin orada birakip arabaya inmis. Bu edepsizlerde ufaklar ama aliskanliklarini unutmuyorlar duvara tırmandırdı resmen bizi el kadar boyuyla.

Liste bile işe yaramıyo demekki tırmanmıstır inanırım bizimkide tüm gün anakucagında uyuyor uyanıyor. Götürülcekler listesinde baştaa

asli2434 aslıcım gecmiş olsun
Esra aynı eşim gece örtünüp yatıyo kendısı,ona kalsa çocuğu alışsın dıye sade Penye tulumla yatırıcak
Uff kızlar yarın Bursa'ya gıdıyoruz kv yanına
Uyuz oluyorum şöyle et ete g.t g.te yaşamaktan cıvık cıvık
Suratlarına bakmıyorum faydasız

asli2434 aslıcım gecmiş olsun
Esra aynı eşim gece örtünüp yatıyo kendısı,ona kalsa çocuğu alışsın dıye sade Penye tulumla yatırıcak
Uff kızlar yarın Bursa'ya gıdıyoruz kv yanına
Uyuz oluyorum şöyle et ete g.t g.te yaşamaktan cıvık cıvık
Suratlarına bakmıyorum faydasız

İnoa nasıl bir boya kuaförlerde var mı

Kızlar bebeklerinizin uyurken kafaları yüksekte kalması için neler yapıyorsunuz. Yastık için daha erken sanırım. Ben zaten normal bi yastıktan korkuyorum boğulma falan olur diye. Neler alabiliriz acaba. Reflu yatağı var hafif eğimli baş kısmı o olur mu. Ya da boğulma önleyici delikli yastik var o nasıl olur acaba.

Gece uyurken arkasına ince yastıkla destek yapıyorum. Yan yatıyor. Alıştı zaten düzelmeye çok çalışmıyor. Bide Emdikten sonra sessizce yatırıyorum biraz bekliyorum kusar mı diye sonra yatıyorum. Reflü yastığı da var baby plus ın gündüzleri yeni emdiği zaman koltukta da onu kullanıyorum. Yataktada kullanışlı olur gece

Kızlar premium care kullanıyorum. Memnun kalınca internetten farklı boylarını sipariş verdim. Şimdi farkettim aldığım paketlerin ikisi prima premium care ikisi pampers premium care ne fark var aralarında acaba?

Allah korusun beterinden
Geçmiş olsun

Şimdiden Allah yardımcın olsun diyorm
ben sıramı savdım :) yaza kadar görüşmeyeceğiz onlarla ama şimdiden yazın stresini yaşıyorum

Kızlar premium care kullanıyorum. Memnun kalınca internetten farklı boylarını sipariş verdim. Şimdi farkettim aldığım paketlerin ikisi prima premium care ikisi pampers premium care ne fark var aralarında acaba?
Pampers olanı kullanmadım ama aynı değil diyolar cnm istersen iade et Prima alırsın yine

Kızlar
Biizmki bu aralar sürekli ağzıyla ısırır gibi hareketler yapıyor ağzına bi şey yaklaştırınca illa o da kafasını uzatıp ağzını açıyor
Damakları kaşıyınca mutlu oluyor sürekli de salya akıtıyor
Bi de son 4-5 gündür gündüz uykuları bozuldu az uyumaya başladı bi huzursuzluk var ama tüm bunları dişe mi yormalıyım ?
Bide son günlerde emerken son dakikalarında bağırıyor bi şeyden şikayet ediyor yani ama gaz mı rahatsız ediyorum bilemiyorum ya
Biraz bozuldu yani düzenimiz

Ben yataginin altina havlu çarşaf gibi seyler koyarak bas kismini yukselttim. Yastik kullanmak dogru degil bu donemlerde. Bogulma yastiklarini bilmiyorum.

Benim e bebekten aldığım kolilerin de içindekiler pampers premium care yazıyordu ama bi farkı Yoktu
Zaten prima yazısının üstünde küçük pampers yazıyor öyle degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…