organik bir boya.markası inoa.her kuaförde olmuyor gitmeden ara sor bence inoa var mı diye?inoa ile boyatmanı öneririm her zaman için.ama diğer boyalara göre biraz maliyetli.atıyorum normal boya 10 lira ise inoa 15 lira oluyorİnoa nasıl bir boya kuaförlerde var mı
sağlol canım aminAllah korusun beterinden
Geçmiş olsun
Evet bende e bebekten aldım. resimleri falan hep aynı. Birinde prima büyük pampers küçük diğerinde pampers büyük prima küçük yazıyor sadece, hatta alalı 1ayı gecti yeni farkettimBenim e bebekten aldığım kolilerin de içindekiler pampers premium care yazıyordu ama bi farkı Yoktu
Zaten prima yazısının üstünde küçük pampers yazıyor öyle degil mi ?
Ay guldum ya dis konusuna birsey diyemem bizimkide damaklarini kasiyorum arada hoslaniyor ve artik yakalikla geziyorum salyasi oyle boyle degil. Emerken bana vuruyor hirslanip o zaman kaldirip diger gogsumu verdigimde duruyor son verdigimi tekrar verdigim icin cabuk bitiriyor demekki ama vurmasina bitiyorum ne yalan soyleyeyim sadist evlat ornegi :)Kızlar
Biizmki bu aralar sürekli ağzıyla ısırır gibi hareketler yapıyor ağzına bi şey yaklaştırınca illa o da kafasını uzatıp ağzını açıyor
Damakları kaşıyınca mutlu oluyor sürekli de salya akıtıyor
Bi de son 4-5 gündür gündüz uykuları bozuldu az uyumaya başladı bi huzursuzluk var ama tüm bunları dişe mi yormalıyım ?
Bide son günlerde emerken son dakikalarında bağırıyor bi şeyden şikayet ediyor yani ama gaz mı rahatsız ediyorum bilemiyorum ya
Biraz bozuldu yani düzenimiz
Yaa benimki de memeyi tutuyor bazen iki eliyle birden bide gözlerini odaklıyor memeye korkulur bunlardan :)Ay guldum ya dis konusuna birsey diyemem bizimkide damaklarini kasiyorum arada hoslaniyor ve artik yakalikla geziyorum salyasi oyle boyle degil. Emerken bana vuruyor hirslanip o zaman kaldirip diger gogsumu verdigimde duruyor son verdigimi tekrar verdigim icin cabuk bitiriyor demekki ama vurmasina bitiyorum ne yalan soyleyeyim sadist evlat ornegi :)
Markanın adı o bence pampers prima :)Evet bende e bebekten aldım. resimleri falan hep aynı. Birinde prima büyük pampers küçük diğerinde pampers büyük prima küçük yazıyor sadece, hatta alalı 1ayı gecti yeni farkettimaynıysa sorun yok teşekkür ederim :)
ya şu atak tablosunu nerden bulucam biri bana yardımcı olabilir mi? pleaseYaa benimki de memeyi tutuyor bazen iki eliyle birden bide gözlerini odaklıyor memeye korkulur bunlardan :)
Şimdi baktım da atak haftamızmış ve 4 hafta boyunca gösteriyor
Zaten bugün dikkatimi çekti bi anda bezler küçücük kalmış 4 numaraya geçmem lazım artık
ne için arıyorsun kehribarı canım.guatr filan mı var.benim eşim kehribar tesbih filan alıp satar ordan biliyorum gerçekten orjinalini bulman zor dikkatli ol.Kehribar kolye yada bileklik kullanan var mı kızlar ?
Ben almayı düşünüyorum
Güvenilir bi yer bakıyorum instagramda baya sayfa var satış yapan ama sertifikası olmalı sanırm
Canım ekledim ama net değilse Google dan atak haftaları yazınca çıkıyorya şu atak tablosunu nerden bulucam biri bana yardımcı olabilir mi? please
Kendim için değil canım bebekler için çok faydasını gören varmış ben de taşların enerjisine inanırım bi denemek lazım diye düşünüyorumne için arıyorsun kehribarı canım.guatr filan mı var.benim eşim kehribar tesbih filan alıp satar ordan biliyorum gerçekten orjinalini bulman zor dikkatli ol.
Çok geçmiş olsun. En korktuğum şeyi yaşamışsın. Allah bir daha yaşatmasın.sağlol canım amin
Ben instagramda bu sayfaya güveniyorum Turkiye ye biz getirdik tanıtık diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Benim de hep alsam mı dediğim birşey. Biraz pahalı ama sanırım. Yine de izdirap çekmesindense.. değer tabiki.Eki Görüntüle 1976866
Kendim için değil canım bebekler için çok faydasını gören varmış ben de taşların enerjisine inanırım bi denemek lazım diye düşünüyorum
Özellikle diş dönemini çok rahat atlattıklarını söylüyor kullanan anneler
Bunun da fotosunu ekledim :)
İnş artar canım oplum bugün uzun zamandan sonra sürekli memede durmak istedi.Lütfen böyle düşünme! Zaten maalesef toplum böyle bir baskı yapıyor annelere. İlk sordukları soru sütün yetiyor mu oluyor. Yaa her annenin sütü kendi çocuğuna yeter. Öyle düşün. Sıkma canını. Annenin rahatlığı ya da stresi bebeği kesinlikle etkiliyor. Rahat ol. Sütüm bol de kendi kendine. Bebeğin kaç haftalık oldu? Zaten 7. haftadan sonra artık göğüsler çocuğunun ihtiyacına göre süt üretmeye başlıyor o yüzden eskisi gibi ağrılı ve şişkin olmuyor. Açıkçası bu da Allahun bir hikmeti bence. Kim aylarca öyle gezmek ister ki? yani senin yumuşak sandığın göğüsler aslında gayet de süt dolu. 10 dakikadan sonra emmemesi de çok normal. Bir bebeğin emme süresi 5-45 dakika arası değişebilir deniyor. Yani çocuk 45 dakika da emebelir 5 dakika da. Ne kadar sürede doyarsa. Sen pozitif düşün bak nasıl etkileyecek her şeyi görürsün
Ay canım benim inş. dediğin gibidir. Tek göğüsten emzirince sürekli yetmiyor endişesi var. Silikonu biraz daha fazla emsinki süt artsın diye veriyordum ama bugün silikonu hiç istemedi.İyiyiz biz aynen kıpırdaklığa devam :)
Benim göğüsler uzun bi süredir çok yumuşak ama sütüm olmadığından degil.sen de öyle düşünme süt üretimi artık otomatikleşti.bide bana iyi gelen bi kaç çeşit yiyecek keşfettim azaldığını anladığımda onları tüketiyorum sen de biraz dinlenince kendini daha iyi hissedersin inşallah.
10dakika gayet iyi bi süre sen neden daha fazla alsın diye uğraşıyorsun ve silikon veriyorsun sütün artsın diye mi ? Yoksa az bi süre olduğunu düşündüğün için mi? Eğer öyleyse 10dk kesinlikle az bi süre degil artık hızlıca çekip doyuyorlar.
Dua et canım sütüm artsın tek olunca doğal olarak artık zorluyor beni.Canım 10 dakika gayet guzel bir süre niye silikonla zorluyorsun bir de? Hic gerek yok inan, bir de ona alisirsa seni dogrudan emmez.
Ben silikonla emzirmeyi biraktiktan sonra sutum artti ve sadece anne sutune gectik. Araya yabanci bir cisim hic sokma bence.
Memelerin yumusamasi olayini ben de daha cozemedim. Gecen haftalarda herhalde artik terbiye oldular ihtiyacs gore uretiyorlar dedim, annemdeyken yine gayet sertlerdi eve dondum simdi yine fosss. Bundan sonra artik eskisi gibi olmayacaklar sanirim. Bir de buna kafayi takmayalim bence :)
Kilo alımımız gayet güzel canımşükür ağlamıyorda.. sorun bende ben kızımı emziremedim sütüm hiç olmadı oğlumu emzirmek emzirmenin keyfini yaşamak istiyorum.nur_84 kendini dinleme lutfen,meme şişkinliği sütun kaniti degil 10dk emiyor benim kizim da ya da 5 dk emiyor sık emmek isytr sure tutmuyorum ben artık ac olsa cok ağlar bebeklermz keyfi iyiyse kilo aliyrsa kendini üzme
Tabi canım normal kucağa slınca da daha başlarını tam tutamıyorlar.Kızlar merhaba bugün 81 günlük olduk kızım başini hala tam tutamiyor sallaniyor normal mi acaba sizinkiler nasil? Yüzüstü yatirdigimda 45 derecede tutuyor ama bir süre sonra sallanmaya egilmeye basliyor...ama dili gelisti bu sabah onun sesine uyandim besiginde tavana bakarak kendi kendine auu ouuu aguu avuuuaa diye sesler cikariyordu :))
Benimki de memede uyuyakalıyo. Meme agzından düşüncede bi kasılıyo bana vuruyo cırpınıyo :) onceden paniklerdim şimdi manyak diyip gülüyorum :)Ay guldum ya dis konusuna birsey diyemem bizimkide damaklarini kasiyorum arada hoslaniyor ve artik yakalikla geziyorum salyasi oyle boyle degil. Emerken bana vuruyor hirslanip o zaman kaldirip diger gogsumu verdigimde duruyor son verdigimi tekrar verdigim icin cabuk bitiriyor demekki ama vurmasina bitiyorum ne yalan soyleyeyim sadist evlat ornegi :)
Aynen Wikipedia a dan baktım pampersın türkiye deki adı primaymıs :))Markanın adı o bence pampers prima :)
Biz sadece prima diyoruz ben görünce öyle düşünmüştüm yani bilemiyorum :) bilen varsa aydınlatabilir :)
Önemli olan premium care yazıp yazmadığı asıl fark onda oluyor
Ben kizimda kullanıyorum, ogluma da doğmadan almistim ama baska bir bebise kismet oldu. Arkadasim misafirimdi,bebeginin dis cikardigindan huysuzlugundan bahsedince ona hediye ettim.Kehribar kolye yada bileklik kullanan var mı kızlar ?
Ben almayı düşünüyorum
Güvenilir bi yer bakıyorum instagramda baya sayfa var satış yapan ama sertifikası olmalı sanırm
Ben de tuniko da satildigini.görmüştüm, orijinal degilse satmaz diye düşünüyorum, boba distribütör ve neko ureticisi firmaKehribar kolye yada bileklik kullanan var mı kızlar ?
Ben almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?