Evet kusuyor ama asiyi kusmadi ve asidan sonra yarim saat emzirme emzik biberon yasak. Bence 1 saat once emzir. Asi bu burun damlalari varya onun yarisi kadar birsey bizimki biberon almadigi kasik falan kabul etmediği icin ebe bayagi bi uğraştı yutsun diye.
Bu arada Miray artık kesik kusma disinda kusmuyor oda fazla degil gazla geliyor. 2.5 saatten once emzirmiyorum gunduz boylelikle tika basa dolmuyor midesi.
Canım benimki gece uykusunu uzun uyuyo o yüzden yatmadan önce sağıyorum gece kalktığımızda dolmuş oluyo yine gece de genelde tek göğsümü emip uyuyo tekrar diğeri şiş oluyo gece de onu sağıyorum yoksa gündüz mümkün değil sağmaya fırsat kalmıyoSutunuz gogsunuzde agri yaptigi icin mi sagiyorsunuz,ben kirk gun sagdim sonra şişlik olmadi sagmiyorum ama sagmak.mi.saglili bilemedim
Yan yatma.ile ilgili benin kizim cok kustugu icin sirtustu yatiramiyorum,battaniyeye sariyorum gece hala basit kundak gibi sıkı yapmıyorum o sekilde reflu yatagina yan yatiriyorum kusup boğazına gitmesindenkorkuyrm reflu yastigi kenarlari kollu oldgndan donemiyor 67gunlugz buarada
Ya inşallah bize de ishal yapar dün zorla yaptırdım katıydı bideDun rota asisini yaptirdigimizdan beri hatunun kici hic durmuyor ishal degil gayet normal yapiyor ama dun aksam ensesine kadar pok icindeydi ici temizlendi resmen. Sanirim asinin etkisi bu varmi yasayan?
Dun rota asisini yaptirdigimizdan beri hatunun kici hic durmuyor ishal degil gayet normal yapiyor ama dun aksam ensesine kadar pok icindeydi ici temizlendi resmen. Sanirim asinin etkisi bu varmi yasayan?
burada bahsedilmişti daha önce ama hamileliğimizin ilk dönemlerindeyken.yanlış hatırlamıyorsamcordeliac bahsetmişti
İnşallah en kısa zamanda dilediği olurMerhaba arkadaşlar sizden bi ricam var bi arkadaşım var kendisi hamile kalamıyor Allah rızası için 41 tane hamile den 41 tane yasin i Şerif niyetlendik yardım larınızla inşallah niyetimizi tamamlarız. Her hamile 1 tane okumalı buda 41 tane hamile gerekli Rabbim kimseyi darda koymasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden. ZEYNEP NİYETİNE.
Benim zihnim cok karmaşık son donemlerde gerçekten beni boyle kabullenin:))Esra gene güldürdün beni :)))))
Sonuna kadar okuyoruz acaba nereye bağlanacak diye ama olsun böyle de güzel :))
Şimdi ben de içimi dökeceğim :)
Kaynanamla görümcem gelmişti deli ettiler gittiler sinir oldum ya başım ağrıdı 2 gündür ağrıdan uyuyamadım o derece gıcık oluyorum
Bi de görümcem demez mi çalışmaya başlayınca istersen ben gelir kalırım bakarım bebeğe diye kaynanam da bir ay o gelir bir ay ben diyor. Ya sizle anlaşamıyorum her halimden belli ediyorm daha ne dememi bekliyorlar acaba
Çalışmam izne ayrılırım gene de istemem onları
Yavrumun her yerini öptüler elini sürekli ağzına götürdüğünü bile bile devamlı elini öptüler yerdeki peçeteyle ağzını silmeye kalktı ay bi sürü şey ya
evde kalmış görümcem sanki 10tane Bebek büyütmüş gibi davranıyor ya iyice sinir ediyor beni
Esra gene güldürdün beni :)))))
Sonuna kadar okuyoruz acaba nereye bağlanacak diye ama olsun böyle de güzel :))
Şimdi ben de içimi dökeceğim :)
Kaynanamla görümcem gelmişti deli ettiler gittiler sinir oldum ya başım ağrıdı 2 gündür ağrıdan uyuyamadım o derece gıcık oluyorum
Bi de görümcem demez mi çalışmaya başlayınca istersen ben gelir kalırım bakarım bebeğe diye kaynanam da bir ay o gelir bir ay ben diyor. Ya sizle anlaşamıyorum her halimden belli ediyorm daha ne dememi bekliyorlar acaba
Çalışmam izne ayrılırım gene de istemem onları
Yavrumun her yerini öptüler elini sürekli ağzına götürdüğünü bile bile devamlı elini öptüler yerdeki peçeteyle ağzını silmeye kalktı ay bi sürü şey ya
evde kalmış görümcem sanki 10tane Bebek büyütmüş gibi davranıyor ya iyice sinir ediyor beni
Anladim cok sagol.
Baris halabir memeyi bosaltacak kadar emmiyor tek seferde. Iki seferde veriyorum tek memeyi. Bazen o iki seferin arasi 1 saat oluyor, sonra tekrar ayni memeyi emince biraz daha uzun durabiliyor.
Internetten okuduklarima gore ve kaka sekline de bakarak daha cok onsutle besleniyor gibi duruyor,yagli kismi pek alamiyor sanirim.
Daha oncelerde kakasinda beyaz parcaciklar oluyordu, son donemlerde olmuyor. Gecenlerde yine yazmistim hatirlarsan, memelerim yine sondu sizin de oluyor mu diye.
O zaman o beyaz parçalardan oluyordu yine. Sut az olunca yagli kisma daha kolay ulasiyordu sanirim. O dönem gecti ve yine su gibi kaka yapıyor.
Ben bu on sut son sut olayini cozemedim zaten.
deniyor ki hangi memede kaldiysan diger emzirmeye onunla basla ki yagli kismi alsin. Burdan benim anladigim o yagli kisim one gelip belli bir sure duruyor sonra sulu sutle karisiyor. Peki bu durma suresi ne :)) emzirme isi boyle matematige dokulunce ben strese giriyorum zaten, bunları dusunmek istemiyorum.eskiden bunlar mi varmis demek istiyorum kabaca :))
Yine kendi kendime konuşur gibi yazıp konuyi dagittim oysa rotadan bahsediyorduk degil mi :))))
İnşallah ve evet hamileler okuması gerekiyor bilgi verdiğin için teşekkür ederimİnşallah en kısa zamanda dilediği olur
Sadece hamileler mi okuyacak o zaman burda kimse okuyamaz çünkü burda herkes Doğum yaptı
Aynen öyle Esra insanın kendi evinde özgür takılması gibi var mıBenim zihnim cok karmaşık son donemlerde gerçekten beni boyle kabullenin:))
Gorumceyle kayinvalidenin donusumlu kalma fikri cok kotu. Ne kadar iyi olsa da ben evimde bu şekilde asla rahat edemem. Kendi ozel alanimi ararim. Ki sen bir de anlasamiyormussun mutlaka alternatif düşün.
Ben kizim 20 aylik olana kadar ucretsiz izin kullanmistim, sonra babannesi bakti kendi evinde. Şimdi kredi odedigimiz icin eylulde baslayacagim ama dua ediyorum bir yerden miras falan kalda da izin kullansam diye :)
Bence maddi olarak zorlanmayacaksaniz kesinlikle kendin bak. Birikim yapmak, vs gibi dusuncelerle kasma kendini. Varsa gelecege donuk planlariniz 1 sene daha erteleyiverirsiniz. Kredimiz yakin tarihte bitecek olsa ben sirf bu yuzden cocuk fikrini ertelerdim ama daha uzuun yillar var malesef.
Benimkiler öyle uzaktan sevse sadece "ne biçim hala şuna bak" der geçerim Belki de hiç sevmediğim için işime bile gelir :) ama bunlar baya sinirlerime zarar veriyor ve bebeğime de zarar vereceklerini düşünüyorumYaşayan bilir eminim gerilmene neden olacak ufak ufak şeyler birikmiştir. Yine de bu kadar üzme kendini. Olumlu yanları da var. Benimsemek, sahip çıkmak gibi. Benim görümcem bebeği seviyor mu o bile belli değil. Ayıp olmasın diye ay canım falan diyor gibi. Herkese birşey batıyor iste.sen bakmak istiyorsan ve böyle bir imkanın varsa zaten en güzeli. İnsan yeri geliyor annesine müdahale edemiyor derdini anlatamıyor. Farklı değerlere alışkanlıklara sahip bir aileye çok daha zor kırmadan müdahale etmek. Havalar ısınınca bizim de gelirler. Erkek bebek olduğu için pipi üzerinden muhabbetler ,yok babannene işe para vericem oooaahhaaaa kekkkehhkehh gulmeler.. büyüyünce de yapmazlar inşallah. Pipili fotoğrafını falan atsam bayram ederler erkek ya.. Ama kız olsaydı öyle değil. Zavallı erkek bebeğin niye yok mahremiyeti . Ben de bunlara kızıyorum. Bizimkilerde yapıyor bunu toplumumuz buna meyilli. Tavrımı koyuyorum artık yettiği kadar. Ama öyle gelmişler bugünlere ve sevgilerini ifade etmenin bir yolu olarak görüyorlar. Ben de içimi dökmüş oldum :))
Benimkiler öyle uzaktan sevse sadece "ne biçim hala şuna bak" der geçerim Belki de hiç sevmediğim için işime bile gelir :) ama bunlar baya sinirlerime zarar veriyor ve bebeğime de zarar vereceklerini düşünüyorum
Ben kendi evimde anneme bile uzun süre kalamam onlarla hiç düşünemiyorum
Valla o erkek kız mevzusu da toplumumuzun kanayan yarası bence malesef
Benimki ağlayınca babaannesi hemen 'aa ağlama erkekler ağlamaz' diyor mesela görünüşte çok basit bi cümle ama o bile kötü geliyor bana ne demek ağlamaz insan değil mi erkek
Cinsiyet ayrımının hepsine karşıyım ay destan yazarım çok doluyum da daha fazla boş konuşmak istemiyorum :)))
İnşallahhh :)Öyle.. ozen gösterip gelişimleri ile ilgili kafa yorup plan yapınca insana bazı cümleler gerçekten batıyor. Boş konuşmak da değil ya hu :)) Burada birçok aynı kafadan kişi yazıp çiziyor ve ben ya tek olmadığını görüyorum ya da paylaşmak istiyorum. On yargısız .. ınsallah cok gelivermezler inşallah rahat rahat büyütürsün bebişini..
Benimkinde uyuyan anne bebek resmi var.Kızlar merhaba
Galactago kullanan var mi? Bir şişe bitecek diye 2. Sini aldım ama siseler farklı
Orjinalliginden şüpheye dustum. Siselerin birinde galactago yaziyo amblem var digerinde ise bebek ve anne resmi
Sizdeki şişe hangisi?
Onsutu cok aliyorsa sutun var demektir. Ben yerinde olsam her emzirme sonrasi goguslerimi sagarim en kotu 2 emzirmede bir. Az cok deme boylelukle her emmesinde dengeli alir. Gerekirse iki gogus birden verirsin.Anladim cok sagol.
Baris halabir memeyi bosaltacak kadar emmiyor tek seferde. Iki seferde veriyorum tek memeyi. Bazen o iki seferin arasi 1 saat oluyor, sonra tekrar ayni memeyi emince biraz daha uzun durabiliyor.
Internetten okuduklarima gore ve kaka sekline de bakarak daha cok onsutle besleniyor gibi duruyor,yagli kismi pek alamiyor sanirim.
Daha oncelerde kakasinda beyaz parcaciklar oluyordu, son donemlerde olmuyor. Gecenlerde yine yazmistim hatirlarsan, memelerim yine sondu sizin de oluyor mu diye.
O zaman o beyaz parçalardan oluyordu yine. Sut az olunca yagli kisma daha kolay ulasiyordu sanirim. O dönem gecti ve yine su gibi kaka yapıyor.
Ben bu on sut son sut olayini cozemedim zaten.
deniyor ki hangi memede kaldiysan diger emzirmeye onunla basla ki yagli kismi alsin. Burdan benim anladigim o yagli kisim one gelip belli bir sure duruyor sonra sulu sutle karisiyor. Peki bu durma suresi ne :)) emzirme isi boyle matematige dokulunce ben strese giriyorum zaten, bunları dusunmek istemiyorum.eskiden bunlar mi varmis demek istiyorum kabaca :))
Yine kendi kendime konuşur gibi yazıp konuyi dagittim oysa rotadan bahsediyorduk degil mi :))))
Zarari yok canim ama kusan bebeklerde tavsiye edilmiyor ilaci kusup faydasini azaltmasin diye.
Teşekkürler ambalaj değişimine gitmiş sanırımBenimkinde uyuyan anne bebek resmi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?