Ust kademede kullaniyorum park yatagi daha alta indirmeye coook var :) seninki tek kademeli mi niye zor oldu ki alip koymasi?Yastık konusu konusulmus,kizim reflu yastiginda yatiyor hala yastigini parkyataga koyuyorum orada uyuyor,parkyatagin tabanina yorgan onun.üzerine yatak koydum, yukselttim rahat koyup aliyorum ama reflu yastigi artik kucuk gelecek gibi bugun denemek icin yastiksiz parkyataga koydum ,yorganin yumusakligiyla gömüldü rahat etmedi,sizler nasi yatiriyorsunz kilolari arttikca alcaktan alip koymasi zor olmuyor mu parkyataag
Canım prıma yurt dışında pampers adıyla satılıyorKızlar premium care kullanıyorum. Memnun kalınca internetten farklı boylarını sipariş verdim. Şimdi farkettim aldığım paketlerin ikisi prima premium care ikisi pampers premium care ne fark var aralarında acaba?
Off ya daha ıkı hafta önce bızdeydılerŞimdiden Allah yardımcın olsun diyorm
ben sıramı savdım :) yaza kadar görüşmeyeceğiz onlarla ama şimdiden yazın stresini yaşıyorum
Benım sacımı bıyattıgımda ınanılmaz basagrım oluyoduorganik bir boya.markası inoa.her kuaförde olmuyor gitmeden ara sor bence inoa var mı diye?inoa ile boyatmanı öneririm her zaman için.ama diğer boyalara göre biraz maliyetli.atıyorum normal boya 10 lira ise inoa 15 lira oluyor
Canım benım ben hala getırdıgım bezlerı kullanıyorumMarkanın adı o bence pampers prima :)
Biz sadece prima diyoruz ben görünce öyle düşünmüştüm yani bilemiyorum :) bilen varsa aydınlatabilir :)
Önemli olan premium care yazıp yazmadığı asıl fark onda oluyor
ne için arıyorsun kehribarı canım.guatr filan mı var.benim eşim kehribar tesbih filan alıp satar ordan biliyorum gerçekten orjinalini bulman zor dikkatli ol.
çok eski yıllarda daha tıp ilerlememişken guatrı kehribar ile tedavi ederlermiş.troidin varsa kehribar kolye tak cidden faydasını görürsün canım
ya şu atak tablosunu nerden bulucam biri bana yardımcı olabilir mi? please
Canım prıma yurt dışında pampers adıyla satılıyor
Ben sureklı pampers kullanıyorum cok memnunum
Yorumlarda prıma adıyla satılanlarda daha sıkayet okumuştum
Saolun kızlar bende ole tahmin etmiştim :) içim rahatladıCanım benım ben hala getırdıgım bezlerı kullanıyorumnasıl bı bez stoğuyla geldıysem
Yurt dışında prıma hiç yazmıyo marka amblemı aynı sadece pampers yazıyo
Sorun yok yanı
Markalar aynı ürünü farklı ülkelerde farklı isimlerle satıyolar ya öyle bişi sanırım
Bi üst bir de en alt var ama üst kademe cok da ust degil=) foto cekebilirsem atayimUst kademede kullaniyorum park yatagi daha alta indirmeye coook var :) seninki tek kademeli mi niye zor oldu ki alip koymasi?
Kızlar
Biizmki bu aralar sürekli ağzıyla ısırır gibi hareketler yapıyor ağzına bi şey yaklaştırınca illa o da kafasını uzatıp ağzını açıyor
Damakları kaşıyınca mutlu oluyor sürekli de salya akıtıyor
Bi de son 4-5 gündür gündüz uykuları bozuldu az uyumaya başladı bi huzursuzluk var ama tüm bunları dişe mi yormalıyım ?
Bide son günlerde emerken son dakikalarında bağırıyor bi şeyden şikayet ediyor yani ama gaz mı rahatsız ediyorum bilemiyorum ya
Biraz bozuldu yani düzenimiz
Gecen hafta annemlerdeyken mışıl mışıl uyuyan, herkese aman ne akilli bebek annesini hic uzmuyor uykusuz birakmiyor dedirten oglum geldik geleli 2 saati bile beklemiyor uyanmak icin.Atak haftasını geçmiş miydiniz? Onun eseri mi acaba? Biz 98 günlük olduk senin daha büyük diye hatırlıyorum. Gerçi beklenen doğum tarihine göre hesaplaniyormus. Oğlusum da iki gündür iyice sapıttı diyebilirim . Gece ufak çaplı bir buhran yaşadım resmen. Dk başı emiyor ağlıyor bağırıyor gaz da cabası haliyle. Eller ağızda, kulakta ..vücut büklüm büklüm. Herhalde ataktır dedim. Dişi düşünmemiştim. Bir karşıyayım bakalım tepkisi ne olacak.
Gecen hafta annemlerdeyken mışıl mışıl uyuyan, herkese aman ne akilli bebek annesini hic uzmuyor uykusuz birakmiyor dedirten oglum geldik geleli 2 saati bile beklemiyor uyanmak icin.
Dedigin gibi elleriyle suratını ovusturup duruyor. Huzursuz huzursuz sesler cikariyor.
Ellerini kulagina gotuuryorsa kulagida agriyor olabilirmis canim kulagina sende dokun bakalim sana tepki verecekmiAtak haftasını geçmiş miydiniz? Onun eseri mi acaba? Biz 98 günlük olduk senin daha büyük diye hatırlıyorum. Gerçi beklenen doğum tarihine göre hesaplaniyormus. Oğlusum da iki gündür iyice sapıttı diyebilirim . Gece ufak çaplı bir buhran yaşadım resmen. Dk başı emiyor ağlıyor bağırıyor gaz da cabası haliyle. Eller ağızda, kulakta ..vücut büklüm büklüm. Herhalde ataktır dedim. Dişi düşünmemiştim. Bir karşıyayım bakalım tepkisi ne olacak.
Evet canım hiç anlamadan ateşi bile çıkmadan diş çıkarıyor diyen anneler var %95 diyorlar faydasına.göreceğiz ben aldım bakalım kullanıp size yorum yazarımBen instagramda bu sayfaya güveniyorum Turkiye ye biz getirdik tanıtık diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Benim de hep alsam mı dediğim birşey. Biraz pahalı ama sanırım. Yine de izdirap çekmesindense.. değer tabiki.
Ya sen kullanıp memnun kalmışsınBen kizimda kullanıyorum, ogluma da doğmadan almistim ama baska bir bebise kismet oldu. Arkadasim misafirimdi,bebeginin dis cikardigindan huysuzlugundan bahsedince ona hediye ettim.
Sofimaya dan aldim ben. Anne bebek takımiydi, büyük olani kızıma kucuk olani ogluma diye almistim.önümüzdeki ay almayi düşünüyorum tekrar.
Canım bebeklere takılıyor gaz problemlerine ve diş çıkarma dönemlerindeki problemlere huzursuzluğa uykusuzluğa iyi geldiği söyleniyor
Ellerini kulagina gotuuryorsa kulagida agriyor olabilirmis canim kulagina sende dokun bakalim sana tepki verecekmi
Benimkinin tiroidi yüksek çıkmıştı belki ona da iyi gelir ben onu bilmiyordum bakçok eski yıllarda daha tıp ilerlememişken guatrı kehribar ile tedavi ederlermiş.troidin varsa kehribar kolye tak cidden faydasını görürsün canım
Evet dün aklıma geldi bakayım ddim de atak haftasına girmişiz ve 4 hafta sürüyormuş bu kezAtak haftasını geçmiş miydiniz? Onun eseri mi acaba? Biz 98 günlük olduk senin daha büyük diye hatırlıyorum. Gerçi beklenen doğum tarihine göre hesaplaniyormus. Oğlusum da iki gündür iyice sapıttı diyebilirim . Gece ufak çaplı bir buhran yaşadım resmen. Dk başı emiyor ağlıyor bağırıyor gaz da cabası haliyle. Eller ağızda, kulakta ..vücut büklüm büklüm. Herhalde ataktır dedim. Dişi düşünmemiştim. Bir karşıyayım bakalım tepkisi ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?