2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ust kademede kullaniyorum park yatagi daha alta indirmeye coook var :) seninki tek kademeli mi niye zor oldu ki alip koymasi?

Kızlar premium care kullanıyorum. Memnun kalınca internetten farklı boylarını sipariş verdim. Şimdi farkettim aldığım paketlerin ikisi prima premium care ikisi pampers premium care ne fark var aralarında acaba?
Canım prıma yurt dışında pampers adıyla satılıyor
Ben sureklı pampers kullanıyorum cok memnunum
Yorumlarda prıma adıyla satılanlarda daha sıkayet okumuştum

Şimdiden Allah yardımcın olsun diyorm
ben sıramı savdım :) yaza kadar görüşmeyeceğiz onlarla ama şimdiden yazın stresini yaşıyorum
Off ya daha ıkı hafta önce bızdeydıler
Kabus gıbı
Sözde bunlar yurt dışında yasıyo anlamadım gıttı

Benım sacımı bıyattıgımda ınanılmaz basagrım oluyodu
Gozlerımı acamıyodum
5-6 Yıldır inoa kullandıgımdan berı o derdım bıle bıttı

Canım benım ben hala getırdıgım bezlerı kullanıyorum nasıl bı bez stoğuyla geldıysem
Yurt dışında prıma hiç yazmıyo marka amblemı aynı sadece pampers yazıyo
Sorun yok yanı
Markalar aynı ürünü farklı ülkelerde farklı isimlerle satıyolar ya öyle bişi sanırım

ya şu atak tablosunu nerden bulucam biri bana yardımcı olabilir mi? please

Canım prıma yurt dışında pampers adıyla satılıyor
Ben sureklı pampers kullanıyorum cok memnunum
Yorumlarda prıma adıyla satılanlarda daha sıkayet okumuştum

Saolun kızlar bende ole tahmin etmiştim :) içim rahatladı

Ust kademede kullaniyorum park yatagi daha alta indirmeye coook var :) seninki tek kademeli mi niye zor oldu ki alip koymasi?
Bi üst bir de en alt var ama üst kademe cok da ust degil=) foto cekebilirsem atayim

Atak haftasını geçmiş miydiniz? Onun eseri mi acaba? Biz 98 günlük olduk senin daha büyük diye hatırlıyorum. Gerçi beklenen doğum tarihine göre hesaplaniyormus. Oğlusum da iki gündür iyice sapıttı diyebilirim . Gece ufak çaplı bir buhran yaşadım resmen. Dk başı emiyor ağlıyor bağırıyor gaz da cabası haliyle. Eller ağızda, kulakta ..vücut büklüm büklüm. Herhalde ataktır dedim. Dişi düşünmemiştim. Bir karşıyayım bakalım tepkisi ne olacak.

Gecen hafta annemlerdeyken mışıl mışıl uyuyan, herkese aman ne akilli bebek annesini hic uzmuyor uykusuz birakmiyor dedirten oglum geldik geleli 2 saati bile beklemiyor uyanmak icin.
Dedigin gibi elleriyle suratını ovusturup duruyor. Huzursuz huzursuz sesler cikariyor.

İnşallahh uzun sürmez diyelim bari. Benimki zaten kucakciydi şimdi gece bile defalarca kucakta sakinleştirdim ve en fazla
1 buçuk saat o şekilde kucakta uyuyabildi. Bu oğlanlar pek bi hırçın

Ellerini kulagina gotuuryorsa kulagida agriyor olabilirmis canim kulagina sende dokun bakalim sana tepki verecekmi

Evet canım hiç anlamadan ateşi bile çıkmadan diş çıkarıyor diyen anneler var %95 diyorlar faydasına.göreceğiz ben aldım bakalım kullanıp size yorum yazarım
Gaz için ayak bileklerinde diş için boynunda kullanıyorlarmış

Ya sen kullanıp memnun kalmışsın
ben de aldım kullanacağım bakalım salya akıtmıyor bunu takınca demişler hep benimki çok salyalı bakalım kesecek mi salyasını

Ellerini kulagina gotuuryorsa kulagida agriyor olabilirmis canim kulagina sende dokun bakalim sana tepki verecekmi

Ben dokununca tepki vermiyor öyle. Uyanık ve oyun modundaykende bir sıkıntısı olmuyor. Uyku esnasında ve özellikle gece yapıyor. Kulak ağrısı olunca yatay pozisyonda durmak istemezler diye bir cümle okumuştum. Yatmaya karşı öyle bir tepki de yok bariz sekilde. Yine de ihtimal olarak dursun neyi nicin yaptı çözmek çok zor.

Evet dün aklıma geldi bakayım ddim de atak haftasına girmişiz ve 4 hafta sürüyormuş bu kez
10 gün sonra falan çok şiddetli gösteriyor hatta gidişatımızdan korkuyorum :)
Atak haftasında memeye düşkün oluyor diyor ya bizimki geceleri kısa kısa emerdi artık bırakmıyor benim gözlerim kapanıyor tam uyudu diyorum yatağına bırakıyorum 15 dakika sonra uyanıyor tekrar baştan yarım saat meme ağzında duruyor gündüz de öyle oldu uykuya bi türlü geçemiyor çok zorlanıyor o da huzursuzluk yapıyor
Gazı da oluyor çok fena bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…