Benim kizim bu babayla evde kalacak canim hic umitlenmetoka takiyorum bant takiyorum ne bu ya kiza benzetmissin diyor. Pipisi vardida benim mi haberim yok diyorum boyle guzel oluyor kiskaniyormus beni kiskanmadi hic bu kadar
Once sebze veya yogurt. Dedigin gibi meyve gibi tatliyla baslaninca sebze yemiyor bebekler.Canım anne sütümü mamada verıyomusun?
Ek gıdaya erken gecmek ıstemesının sebebı boyunun az uzaması mı?
Ben gecen gıttıgımde Dr la bu konuyu konuştum mama takvıyesı yaptıgım için
Keskinlikle 6. Ayın sonu dedı
Ayrıca ek gıdaya ılk başta sadece mamayla gecmek gerektıgını
Ilk başta meyvanın tatlı tadına alışınca sebzelerı begenmıyıp alışamadıklarını soyledı olmazsa baska bı Dr a da danış
48 cm 2600 kg hamileliğimde Dr minyon olacak demiştiO detayi yazmadigin icin bilemedim canim haklisin ama yinede baska bir dr a gorunmesinde fayda var. Kac cm dogmustu ve dogum kilosu kacti kizinin.
Sadece mama veriyorum ne yapacağım kafam çok karışık başka Dr götüreyimCanım anne sütümü mamada verıyomusun?
Ek gıdaya erken gecmek ıstemesının sebebı boyunun az uzaması mı?
Ben gecen gıttıgımde Dr la bu konuyu konuştum mama takvıyesı yaptıgım için
Keskinlikle 6. Ayın sonu dedı
Ayrıca ek gıdaya ılk başta sadece mamayla gecmek gerektıgını
Ilk başta meyvanın tatlı tadına alışınca sebzelerı begenmıyıp alışamadıklarını soyledı olmazsa baska bı Dr a da danış
Kıskanç kaynana :)))Ayyy bu gıdışle yabanı bı Çocuğum olucak
Hep bana Gülsün bı bana sarılsın
Iyıce delırdım bugun evlenıcegı kız acaba dogdumu dıye düşündüm
O dereceydi de testi yaptım kurtuldum :))Aaa ciddi misin o derece yani :)
CanımSadece mama veriyorum ne yapacağım kafam çok karışık başka Dr götüreyim
Kız bebek 38 haftalık doğdu bizde minyonuzCanım
Benim bebiş de 48 cm 3200 dogdu
38 haftalık dogdu ama 5 gün sonraki kontrolde 49cm di
3. Ay kontrolümüzde 6kilo 57 cm di
Minyon bi Bebek diye düşünüyorum ben Zaten eşim de ben de çok uzun insanlar değiliz
Ek gıdaya geçtiğinde bol bol yoğurt yedirirsin demişti bana
Seninki erkek bebek mi ? Ben sınırlara bakmıştım alt sınıra yakın gözüküyor ama bu hep böyle gidecek diye bi şey Yok her bebegin gelişimi farklıdır kendine özeldir. Ama açıkcası ben de boyu daha uzun olsun isterdim :))
Sadece mama verseydim ben kesinlikle 4buçuk aylıkken ek gıdaya başlardım çok araştırdım çok doktor dinledim ben böyle düşünüyorum
Bence Canını sıkıcagın bışey yok 2600 ken bı anda 7 kılo olamazki olmasında zaten48 cm 2600 kg hamileliğimde Dr minyon olacak demişti
Bence Canını sıkıcagın bışey yok 2600 ken bı anda 7 kılo olamazki olmasında zaten48 cm 2600 kg hamileliğimde Dr minyon olacak demişti
Kızlar bıde ılk ek gıdalarda balkabagını cok onerıyolar liflı ve besleyıcı olması acısındanOnce sebze veya yogurt. Dedigin gibi meyve gibi tatliyla baslaninca sebze yemiyor bebekler.
heray 1 kılo almış ortalama yanı neredeyse maxımumlardaSadece mama veriyorum ne yapacağım kafam çok karışık başka Dr götüreyim
heray 1 kılo almış ortalama yanı neredeyse maxımumlardaSadece mama veriyorum ne yapacağım kafam çok karışık başka Dr götüreyim
Tşk ederim başka Dr gidecemBence Canını sıkıcagın bışey yok 2600 ken bı anda 7 kılo olamazki olmasında zaten
Dogum kılo ve boyuna göre gelışımı gerıde degıl bence
Ayrıca benım arkadasımın bebegı 54 cm Doğdu ve sadece anne sutu aldı
Suan 3 yasında ve yaşıtlarından kısa yanı demek ıstedıgım uzun doğduysa uzun olucak kısa dogduysa
heray 1 kılo almış ortalama yanı neredeyse maxımumlarda
Boyuda 9 cm uzamış yanlış anlamadıysam
Zaten kız bebek mınyon olması normal
O Dr un dedıklerını unut baska Dr a danış
Hiçte stres olma
Aynı durum bizde de var. Kizim 3800 gr. 50 cm doğdu 2. Ayın sonunda 5 kg. 58 cm di. Hemşire besleyemiyorsun sen galiba bu bebeği dedi sütüm çok ve sadece anne sütüyle besleniyor, nasil beslenemiyor anlamıyorum her altını degistirmemde bezini dolu alıyorum . ama benim kızım çok kaka yapıyor 2 ay 20 gunluk ve hala civik kaka si var , geçen annem de bu çocuk çok kaka yapıyor senin sütün yaramıyor heralde dedi.3 aylık oldu kızım kilosu 5.buçuk kilo boy 57 cm Dr boyuna az uzamış dedi sizlerde durumlar nasıl 4.5 aylık olduğunda elma püresi sonra yoğurt ve sebze çorbası na başla dedi
Bencede problem yok ne güzel anne sütü alıyorAynı durum bizde de var. Kizim 3800 gr. 50 cm doğdu 2. Ayın sonunda 5 kg. 58 cm di. Hemşire besleyemiyorsun sen galiba bu bebeği dedi sütüm çok ve sadece anne sütüyle besleniyor, nasil beslenemiyor anlamıyorum her altını degistirmemde bezini dolu alıyorum . ama benim kızım çok kaka yapıyor 2 ay 20 gunluk ve hala civik kaka si var , geçen annem de bu çocuk çok kaka yapıyor senin sütün yaramıyor heralde dedi.artık bu lafları duyunca moralim bozuluyor, anne sütü nasıl yaramaz yaa olabilir mi öyle bişey. Kaldı ki bu ay inat ettim Çocuğu öyle bir emziriyorum ki artık ağzından burnundan süt geliyor birde geceleri belki sütü cekemiyordur diye her gece 2 öğün 100 ml biberonla süt veriyorum. Ama kilosunda çokta değişen birsey olmadı. Ay bilemiyorum valla her kafadan bi ses çıkıyor ama şükür kızımın uykusu huzuru yerinde demek ki çok da problem yok
Ya bıde bırı cok kucağında tutarsa trıplere fılan gırıyorum
Ayyy bu gıdışle yabanı bı Çocuğum olucak
Hep bana Gülsün bı bana sarılsın
Iyıce delırdım bugun evlenıcegı kız acaba dogdumu dıye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?