2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bugun kımse yok buralarda nerelerdesınız kızlar
İki gündür mevlüt hazırlıklarım vardı çok şükür bugun yaptım rahatladım hiç giremedim canım çıktı iki gündür. gecen yılda yapmıştım ama bebek olunca çok zorladı canım ben o yüzden yoktum :)

Benim kızımda da çok ufak var doktor hiçbişey yapmana gerek yok kendi kendine geçecek dedi bana bide o kaka ile de ilgiliymiş zorlanan bebeklerde olurmuş

Bizim ki çok ıkınıyor ondan mi acaba. Bizim doktorda dogustandir dedi. 1 yaşına kadar geçmezse ameliyat dedi bilmiyorum aklıma geldikçe canım sıkılıyor Rabbim hepimizin evladına acil şifalar versin inşaAllah

merhaba canım ya burada kızlar bahsetmişlerdi sanırım bebeklerde kasları geliştiği için kaslarını sıkıyorlar ve kakalarını yapamıyorlar
Ama çok ağlıyor.

An

Anne sütü alan bebekler ıkınarak ve sesli kaka yapıyorlar cıvık yapsalarda. Kasları kontrolü öğreniyorlarmıs. Ama neden ağladığını bilemedim

Ben aile hekimine sordum kabız değilse sorun yok onlara göre. Kabız değilde deli gibi ıkınıyor ve yapamıyor lavoboya tutuyorum bazen yapıyor bazen yapamiyor yine ağlıyor.

Bizimkide çok gazlıydi çok ağlıyordu bacaklarını sallar ve kasardı tam o geçti bu başladı. Valla bende anlamadım ki ağlamasa neysede canı acıyor sancı mı oluyor neyse ağlıyor çırpınıyor. Çözemedim gitti Allah beterinden korusun ne diyelim. Geçmezse çocuk doktorumuza bi götürürüm. Zaten bu ayın sonunda 3. Ay kontrolü var.

Bu arada bizimde elektriklerimiz yoktu bu akşam eşimde çalışıyordu bende kardeşime gittim Kızımda uyumadı doğru düzgün şimdi uyudu daha. Bakamadım buraya. Hamileyken çok sıkı takip ediyordum kimse birşey yazmayınca sıkılıyordum şimdi bebekten fırsatta olmuyor.

İyi geceler arkadaşlar.3. Ay kontrolüne gittik ve oğlum sadece 200gr almış oncekinde 4800saymistik 5kg saydik bu seferde.3ayda toplam 1200kg aldı.böyle az alıp mama takviyesi başlayan oldu mu aranızda.

Kızlar normalde bebeğim hiç kusmaz ama bugün 3. Kez ağız dolusu kustu oglum öyle böyle degil koca insan gibi bir sürü. 1 saat sonra falan yine emzirdim tekrar kustu şimdi yine tekrar . kesik kesik değil su gibi kıvamı ayran yaparken yoğurda çok su koyarsın da açık beyaz olur ya o şekilde sizce üşütmüş olabilir mı. Acil doktora götürmeli miyim ?
Zaten pimpirigin teki oldum iyice telaslandim

Allah kabul etsin canım benim

Basi yukarda egimli ne.guzelmis ben de alayim yarın kaldiysa ,file kullanıyor muydunuz öncesinde bi de sırtını yıkarken nasil yaptınız
Filede suya değmiyor, korkuyor çocuk. Suyun içinde yüzüyor anne karnındaki gibi çok eğleniyor. Eşimle birimiz Kafasının altından tutuyorduk diğer yıkıyordu. Hareket ettikçe tutmak zor oluyodu. Bu aparatla kafa yukarda kulağada su girmedi. Sırtana kafasına sıra gelince birimiz elimizle kaldırdık ole yıkadık.

Benimkide kusuyor fena. Hele yeni emdiyse tehlike. Artık ballanarak emiyorsa alıyorum memeden. İnternetten baktım başka bulgu yoksa genel olarak normal yazıyordu. İnşallah oledir. Haftaya kontrolde sorucam bole devam ederse

İyi geceler arkadaşlar.3. Ay kontrolüne gittik ve oğlum sadece 200gr almış oncekinde 4800saymistik 5kg saydik bu seferde.3ayda toplam 1200kg aldı.böyle az alıp mama takviyesi başlayan oldu mu aranızda.
Az almis canim doktor mamaya basla demis olmali. Bencede baslamalisin 3.ay icin dusuk bir kilo. Hastalik falan atlattiniz mi o etkilemis olabilir. Huysuz aglayan bir bebek mi ac kaldigindan olabilir mi. Sut yaramiyor diye bir olay yok ona inanmiyorum ben sutun yetiyorsa muhakkak kilosuna yansir. Ne sıklıkta emiyor. Uykuları duzenli mi.

Son düzenleme:
Canim kusmasi fiskirir tarzda degilse onemli degil. Cok emmistir fazlasini kusmustur benim kizin gun icinde kustugu sut seklinde olanla bir bebek daha doyar oyle soyleyeyim sana. Kusmugu kokmuyorsa eksi eksi usutme degildirm sen yinede ayağını sicak tut bebisin. Endise etme. Beslenme araligi ne kadar yani cok siksa biraz acmaya bak ben Mirayi 2 2.5 saatten once emzirmemeye calisiyorum ona ragmen her emme ardindan hemen cikartiyor su gibi.

Bende hic filede yikamadim suya degince mest oluyor. Legeninde sappidi sappidi yikaniyor yakinda dusa terfi edecegiz boudan zorlanmaya basladik sigmiyoruz bakalim onuda severmi :)

Evet canim on sütüm fazla sağarken ben de fatkediyorum, emzirme seklimi değiştirdim eskiden iki göğsümü de verirdim şimdi sadece birini veriyorum umarım yağlı süte ulasiyordur ama hala göğsümü bosaltamiyor

Sağol canım zaten bundan sonra sütün yaramıyor diyenin ağzını ayırıp bir Bidon süt icirecegim birde hemsireye sütüm çok diyince önemli olan miktarı değil kalitesi demez mi benim sütüm kalitesiz miş, gel kendin emzir ozaman

Bende hic filede yikamadim suya degince mest oluyor. Legeninde sappidi sappidi yikaniyor yakinda dusa terfi edecegiz boudan zorlanmaya basladik sigmiyoruz bakalim onuda severmi :)
Hadi bakalım inşallah sever :)) yiğenimde boyle yıkanıyordu şimdi sudan vıkmıcam denizde yüzcem diye aglıyor. Darısı biizmkilere :)

Koptumm oh süper kendine güvenin gelmişşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…