2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benım beeen resımlerı cekıp sevınç gozyası döken
Ayy hakkaten şimdiden içimden bı kaynanalık çıktı

Bı de en sevmedıgım anne tıpıydı şu pimpirikliler
Beter oldum

Bizim gaz sancilarimiz dogdugumuzdan beri var hatta 3. Ayi doldurunca biraz rahatladik diyebilirim ama hic boyle keskin aglamaya sahit olmadim. Ama dogru belki artik gaz agrilari anidende giriyor olabilir teşekkür ederim.
4. Ayla bırlıkte anneyı kaybetme korkusu gelışım böyle anı ağlamalar yasarlarmış
Bıkac kez bızde de oldu
Belkı sebep budur

Hele çalışan anneler gerçekten işiniz zor :/keske ucretsız ızın alabılse herkes şöyle yasına fılan gelene kadar

Kızlar gerçekten cok cok zor işiniz ben hep çalışsam napardım dıyorum ama sıze moral olsun hanı şu ınsan hakları vs unlu amerıka da 6. Hafta bıttımı işe baslıyosun
Dogum oncesı dahada beter bişeyın yoksa bıkac haftaya kadR calışıyosun

Arkadaslar benim oğlum 3 ay 17 günlük dun pazara gttm bugün markete gittim babası bakti ben yokken çığlık cigliga ağlıyo ben gelince susuyo benim evde olmadigimi anliyomu daha küçük değil mi bunun icin

Selam kızlar çalışanlar için işe dönüş korkusu başlamış benimde pazartesi iş başı ama izinleri biriktirmiştim onları kullanıcam oğlum mamayla besleniyo ama yinede ondan ayrı kalmak zoruma gidiyo eskiden işe aşıktım şimdi oğluma bugünde 3 ay kontrolü vardı çok şükür herşey yolunda pazartesi rota aşısını yaptırcaz yaptıran var mı sonrasında sorun oluyo mu

Hayir canim biz yaptirdik hicbir sorun olmadi sadece birkac gun kaka cok yapti ishal gibi degil ama. onun disinda birsey gozlemlemedim.

beşiğine koyuyorum emziğini veriyorum uyuyor bazen de emziksiz uyuyor kendi kendine
maşallah canım bebeğine..benimki kendi kendine uyumayı bırak yarım saat uğraşıyorum uyutmak için 5 dkya kalkıyor..gündüz hiç uykumuz yok diyebilirim..babası da öyleymiş küçükken ona çekti heralde..

Kendi kendine uyuyor uykusu gelince emzigini (parmagini) aliyor agzina

beşiğine koyuyorum emziğini veriyorum uyuyor bazen de emziksiz uyuyor kendi kendine

Maşallah gerçekten, nasıl öğrettiniz peki? Benimki kendi kendine beşiğine bıraktığımda katılarak ağlıyor. Gece uykusuna memede uyuyakalarak geçiyor ama gündğz uyutmak için bi amuda kalkmadığım kalıyor çok zorlanıyorum. Gündüz uyutmayı başardıysam bile yarım saate kalkıyor yeniden. Çok üzülüyorum

Her bebegin gelisimide huylarida farkli farkli hicbir cabam olmadi ana kucaginda duruyor onceden titresimi aktifti ama 2 haftadir pili bitik ona ragmen yine ayni.

canım bu birazda çocuğun huyuyla alakalı.kerem benim üçüncü çocuğum öyle bir bebek olsaydı ben cidden bunalıma girerdin sanırım ki ikinci çocuğum ilk aylar öyleydi hakikaten de depresyona girmiştim.yardıöcı olan hiç kimse yoktu başka bir çocuğum daha vardı onun sorumlulukları da vardı eşim hiç yardımcı olan biri değildir.nitekim Allah dağına bakıp kışını veriyor.ama ben ikinci çocuğumuda 5 aydan sonra yine alıştırmıştım kendi kendine uyumaya.şuan için bebeğin nasıl istiyorsa öyle yap ama zaman zaman kazandığı bu alışkanlığı değiştirmeye çalış böyle alıştı böyle gider diye düşünme

kızlar bizim pazartesi günü 4.ay aşılarımız var.aşılardan sonra banyo yasağı var mı bileniniz varsa beni bilgilendirirse sevinirim

3 aylık oldu kızım kilosu 5.buçuk kilo boy 57 cm Dr boyuna az uzamış dedi sizlerde durumlar nasıl 4.5 aylık olduğunda elma püresi sonra yoğurt ve sebze çorbası na başla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…