ya lütfen kendini boşyere üzme her bebek çok kilo alacak fiye bir kural mı var Allah aşkına.ne kadar şanslısın bebeğini sadexe anne sütüyle besliyorsun.sen sürekli emzirsende bebeğinin alacağı kilo aynı olacaktır.yavrucağıda ağzına kadar emzirip rahatsız etme.sen yemekte birazfazla yediğinde kendini nasıl kötü ağırlaşmış hissediyorsun değil mi?yavrunada yapma bu kötülüğü.bırak isteyen istediği gibi konuşsun.sen üzme kendini bebeğinin maşallahı varAynı durum bizde de var. Kizim 3800 gr. 50 cm doğdu 2. Ayın sonunda 5 kg. 58 cm di. Hemşire besleyemiyorsun sen galiba bu bebeği dedi sütüm çok ve sadece anne sütüyle besleniyor, nasil beslenemiyor anlamıyorum her altını degistirmemde bezini dolu alıyorum . ama benim kızım çok kaka yapıyor 2 ay 20 gunluk ve hala civik kaka si var , geçen annem de bu çocuk çok kaka yapıyor senin sütün yaramıyor heralde dedi.artık bu lafları duyunca moralim bozuluyor, anne sütü nasıl yaramaz yaa olabilir mi öyle bişey. Kaldı ki bu ay inat ettim Çocuğu öyle bir emziriyorum ki artık ağzından burnundan süt geliyor birde geceleri belki sütü cekemiyordur diye her gece 2 öğün 100 ml biberonla süt veriyorum. Ama kilosunda çokta değişen birsey olmadı. Ay bilemiyorum valla her kafadan bi ses çıkıyor ama şükür kızımın uykusu huzuru yerinde demek ki çok da problem yok
Walla en son bi gaita tahlili yaptircam onda da bişey çıkmazsa koy vercem gitsin, bence de bi problem yok ama hemşire öyle diyince bi şüphe ediyor insan.ya lütfen kendini boşyere üzme her bebek çok kilo alacak fiye bir kural mı var Allah aşkına.ne kadar şanslısın bebeğini sadexe anne sütüyle besliyorsun.sen sürekli emzirsende bebeğinin alacağı kilo aynı olacaktır.yavrucağıda ağzına kadar emzirip rahatsız etme.sen yemekte birazfazla yediğinde kendini nasıl kötü ağırlaşmış hissediyorsun değil mi?yavrunada yapma bu kötülüğü.bırak isteyen istediği gibi konuşsun.sen üzme kendini bebeğinin maşallahı var
Canim seni korkutma gibi olmasın sadece bir ihtimal diye söylüyorum, benim yegenim de oyleydi çocuk aylarca bağırıp çağırdı bir sürü doktora gittiler bişey yok deyip yolladilar, en son ankara numune hastanesinde tahlil yaptılar ve bebeğin doğuştan idrar yolu enfeksiyonu olduğu ortaya çıktı. Orada 10 gün yatış yapıldı çok güzel tedavi edildi, bir daha da hiçbir sıkıntısı olmadı, eğer çok sıkıntılı bir durum gibi gorunuyorsa bir tahlil yaptıra bilirsin.Selam kızlar benim kızımın nedenini anlayamadığım enteresan problemi malesef devam ediyor. Kabız değil ama ıkınıyor ve ağlıyor çok fena gazı azaldı diye sevinirken bu çıktı başımıza dün akşam o kadar ağladıki uyuduktan sonra sürekli iç çekiyor ve sıçrıyordu. Kefir içtim 2 gün bu sefer ıshal oldu ama hala yapana kadar ağlıyor ve zorlanıyor ben anlamadım doktorda kabız değilse sorun yok diyor. Ama krize giriyor bizimki o ne olacak? Çaresizlik ne zor şey.
merhaba canım ya burada kızlar bahsetmişlerdi sanırım bebeklerde kasları geliştiği için kaslarını sıkıyorlar ve kakalarını yapamıyorlarSelam kızlar benim kızımın nedenini anlayamadığım enteresan problemi malesef devam ediyor. Kabız değil ama ıkınıyor ve ağlıyor çok fena gazı azaldı diye sevinirken bu çıktı başımıza dün akşam o kadar ağladıki uyuduktan sonra sürekli iç çekiyor ve sıçrıyordu. Kefir içtim 2 gün bu sefer ıshal oldu ama hala yapana kadar ağlıyor ve zorlanıyor ben anlamadım doktorda kabız değilse sorun yok diyor. Ama krize giriyor bizimki o ne olacak? Çaresizlik ne zor şey.
Canım anne sütü yarar tabiki. Son kısımlarını verip yağlı ve proteinli kısımları verebilirsin bence. Ki ayda 600gr almıs. Aylık 600- 1000 arası normal karşılanıyor. Boy içinde genetik bence ek gıdaya gecince bol yogurt verirsinAynı durum bizde de var. Kizim 3800 gr. 50 cm doğdu 2. Ayın sonunda 5 kg. 58 cm di. Hemşire besleyemiyorsun sen galiba bu bebeği dedi sütüm çok ve sadece anne sütüyle besleniyor, nasil beslenemiyor anlamıyorum her altını degistirmemde bezini dolu alıyorum . ama benim kızım çok kaka yapıyor 2 ay 20 gunluk ve hala civik kaka si var , geçen annem de bu çocuk çok kaka yapıyor senin sütün yaramıyor heralde dedi.artık bu lafları duyunca moralim bozuluyor, anne sütü nasıl yaramaz yaa olabilir mi öyle bişey. Kaldı ki bu ay inat ettim Çocuğu öyle bir emziriyorum ki artık ağzından burnundan süt geliyor birde geceleri belki sütü cekemiyordur diye her gece 2 öğün 100 ml biberonla süt veriyorum. Ama kilosunda çokta değişen birsey olmadı. Ay bilemiyorum valla her kafadan bi ses çıkıyor ama şükür kızımın uykusu huzuru yerinde demek ki çok da problem yok
Anne sütü alan bebekler ıkınarak ve sesli kaka yapıyorlar cıvık yapsalarda. Kasları kontrolü öğreniyorlarmıs. Ama neden ağladığını bilemedimSelam kızlar benim kızımın nedenini anlayamadığım enteresan problemi malesef devam ediyor. Kabız değil ama ıkınıyor ve ağlıyor çok fena gazı azaldı diye sevinirken bu çıktı başımıza dün akşam o kadar ağladıki uyuduktan sonra sürekli iç çekiyor ve sıçrıyordu. Kefir içtim 2 gün bu sefer ıshal oldu ama hala yapana kadar ağlıyor ve zorlanıyor ben anlamadım doktorda kabız değilse sorun yok diyor. Ama krize giriyor bizimki o ne olacak? Çaresizlik ne zor şey.
Bende oyleyım yaEşim severken sınır krizi geçiriyorum sert seviyor çocuğu farkında değil ellerinin ağır oldugundan sonrada diyor bu çocuk bana neden bakmıyor beni sallamıyor diye. İkisini tek bırakmaya korkuyorum çocuğumun en iyi yeri benimsanırım yazın izne gittiğimizde akrabalar benimle konuşmayacak elletmeyeceğim diye coook fazla korumacıyım okula gittiği zaman aklıma gelince çıldırıyorum eyvah eyvah benim oğlumu alan kıza
Benımkı de hala aynı :/Selam kızlar benim kızımın nedenini anlayamadığım enteresan problemi malesef devam ediyor. Kabız değil ama ıkınıyor ve ağlıyor çok fena gazı azaldı diye sevinirken bu çıktı başımıza dün akşam o kadar ağladıki uyuduktan sonra sürekli iç çekiyor ve sıçrıyordu. Kefir içtim 2 gün bu sefer ıshal oldu ama hala yapana kadar ağlıyor ve zorlanıyor ben anlamadım doktorda kabız değilse sorun yok diyor. Ama krize giriyor bizimki o ne olacak? Çaresizlik ne zor şey.
Selam kızlar benim kızımın nedenini anlayamadığım enteresan problemi malesef devam ediyor. Kabız değil ama ıkınıyor ve ağlıyor çok fena gazı azaldı diye sevinirken bu çıktı başımıza dün akşam o kadar ağladıki uyuduktan sonra sürekli iç çekiyor ve sıçrıyordu. Kefir içtim 2 gün bu sefer ıshal oldu ama hala yapana kadar ağlıyor ve zorlanıyor ben anlamadım doktorda kabız değilse sorun yok diyor. Ama krize giriyor bizimki o ne olacak? Çaresizlik ne zor şey.
Resmini gördüm bakayım yarın :)Kizlar bugun bimden oyun havuzu topu aldim 50 tane rengarenk pilsanin 11tl ye cok begendim emekleme tesviki icin cok is gorecek ilgilenenlere duyrulur.
Benim kızımda da çok ufak var doktor hiçbişey yapmana gerek yok kendi kendine geçecek dedi bana bide o kaka ile de ilgiliymiş zorlanan bebeklerde olurmuşKızlar benim oğlanda göbek fıtığı başlangıcı var, karnına dokunduğumda hissediyorum. 1 yaşına kadar geçmesi lazım dedi. Sizlerde varmı böyle bir durum . yada yapmam gereken birşey çok ağlatma dedi eee bazen kendini hunharca yırtıyor ortada birşey yokken imkanı yok ne duruyor ne susuyor çözemedim gitti varmı bir tavsiyeniz?
Daha öncede sanırım yazdım bu soruyu kim ne dedi hiç hatırlamıyorum geçmişe döndüm bulamadım da vs vs vs
yok, sut olsun diye deil de, ben emziriyorum herşeyi yemeye hakkım var kafasıyla tatlı yedim evet..Hani herkes diyor ya hiç bi şey yapmadım nasıl gitti anlamadım diye benim ilk 12 kilo öyle gitti noldu bilmiyorm gerçekten halbuki Doğumdan çıktığımda sadece 3 kilo gitmişti
2 haftadır biraz dikkat edeyim diyorm ama emzirince pek dikkat olmuyor açıkcası ayda 2 kilo versek yeterli uzmanlar da öyle diyor
Sen süt olsun diye çok aşırı tatlı falan mı tüketttin ? Genelde öyle olunca kilo gitmiyor diyorlar
Biraz da bünyeyle alakalı olabilir metabolizman mı yavaş bilemedim ki canım kaç aylık oldu bebegin artık yavaştan sen de başlayabilirsin belki dikkat etmeye yürüyüşe vs
Evet bugün kimse yokBugun kımse yok buralarda nerelerdesınız kızlar
Hafta sonu :)Bugun kımse yok buralarda nerelerdesınız kızlar
Nasi ya nesi varmis gelisiminin ayda 600 gr almis 4cm boyu uzamis , kötü degil ki sadece hastanelerde sayisal verilere bakıldığı icin.oyle söylüyorlar, emzirdiginiz gogsunuzu tekrar verebilirsnz belki,kaka yapması da cok iyi birsey yapmayınca insan huzursz oluyor asil,zaten elinizden geleni yapiyor besliyormussunuz kendinizi strese sokarsanz sutunuz de etkilenir gonlunuzu ferah tutunAynı durum bizde de var. Kizim 3800 gr. 50 cm doğdu 2. Ayın sonunda 5 kg. 58 cm di. Hemşire besleyemiyorsun sen galiba bu bebeği dedi sütüm çok ve sadece anne sütüyle besleniyor, nasil beslenemiyor anlamıyorum her altını degistirmemde bezini dolu alıyorum . ama benim kızım çok kaka yapıyor 2 ay 20 gunluk ve hala civik kaka si var , geçen annem de bu çocuk çok kaka yapıyor senin sütün yaramıyor heralde dedi.artık bu lafları duyunca moralim bozuluyor, anne sütü nasıl yaramaz yaa olabilir mi öyle bişey. Kaldı ki bu ay inat ettim Çocuğu öyle bir emziriyorum ki artık ağzından burnundan süt geliyor birde geceleri belki sütü cekemiyordur diye her gece 2 öğün 100 ml biberonla süt veriyorum. Ama kilosunda çokta değişen birsey olmadı. Ay bilemiyorum valla her kafadan bi ses çıkıyor ama şükür kızımın uykusu huzuru yerinde demek ki çok da problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?