Karından USG yse erkek olabilir yüzde 70 olasılığa giriyorsak. tabiSolda canım. Sence ne olabılır
Karından canımKarından USG yse erkek olabilir yüzde 70 olasılığa giriyorsak. tabi
Bencede erkensordum yüzde kaç diye yüzdelik veremem erken dedi sence mümkün mü çok erken değil mi
YorAma bebegın kalp atış hızı sureklı değişirmiş bence bu saçma gibi gercektende
İnşallah canım. Sağlıklı olsunlarda. Rabbim hepimizin gönlüne göre verdin.@kararsiz_2013 kızz noldu hesabin pasif görünüyor :)))
C candy1907 bende merak ettim seni herşey yolundadır inşallah D dorti çook sevindim eğer soldaysa erkek diyorlar hayırlısı olsun
Benimki de ortada gibi sola daha yakın ovulasyon testleri gebe kaldın canimKarından canım
Senın kacıncı olacak kısmetse canımBuyudukce degisiyor .7 8 haftada 120 olsa en çok 140 a değişir 2 hafta içinde balım .sağlıklı olsunlarda bakalım
Yor
Yok bız bır senedır korunmuyorduk. Olmadı nedense. Eşiminde rızası yoktu aslında. Ikı çocugumuz var dıye. Ama ben çok istedım çok dua ettım. Nasıp bu zamanmış. Yaşımda az değil 39 yaşındayım :)Benimki de ortada gibi sola daha yakın ovulasyon testleri gebe kaldın canim
Kizlar nerden baksaniz bir haftadir giremiyorum.benim oglan tutunarak kalkiyor artik iyi hos guzelde kalktiktan sonra ellerini birakiyor dusecek diye hep yanindayim bi yurumeye baskasa rahatlarmiyim sizce
allah bağışlasın canım.Yok bız bır senedır korunmuyorduk. Olmadı nedense. Eşiminde rızası yoktu aslında. Ikı çocugumuz var dıye. Ama ben çok istedım çok dua ettım. Nasıp bu zamanmış. Yaşımda az değil 39 yaşındayım :)
Yaşında bişi yok ki elti 44 yaşında yeni doğum yaptı iyiki 3. Olmuş çocuklar kardes ister canım esin neden istemiyorkiYok bız bır senedır korunmuyorduk. Olmadı nedense. Eşiminde rızası yoktu aslında. Ikı çocugumuz var dıye. Ama ben çok istedım çok dua ettım. Nasıp bu zamanmış. Yaşımda az değil 39 yaşındayım :)
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sende muradına erersın. Yavrunu sağ salim kucagına alırsın canım. Çocukların kızmı erkekmiallah bağışlasın canım.
Benimde 2 evladım var Rabbim bağışlasin bana .28 yaşındayım çift rahimliyim imkansız dedi Dr lar 1. Çok şükür 4 ay sonra oldu Dr çok şanslısin kolay kolay gebe kalamaz lar kasada düşer genelde dedi kanamalar la atlattık 9 ayı sonra sonra çok sağlam korunurken hamile olduğumu ogrendik ,sevindik aratmadı Rabbim,, şimdi 6 4 yaşlarındalar kalp kapağında kan kaçağı ve kireçlenme var ilaç tedaviye ihtiyaç olmadan 3. De olsun istedik eşim çok istedi 8 ay kalamadım hamile, artık dedim galiba olmayacak çünkü olabiliyor ciftrahimde dedi Dr ou test aldım çok şükür 9. Ayda kaldım fakat diğerleri sol rahim, de olmuştu Dr sağda kalırsam 13. Haftada sonra erken doğum düşük olabilir demişti cok kucuk rahim dedi fakat bunda sağ Rahime gebe kalmışım sıkıntılı geçecek dedi Dr bakalım inşallah bu benimde sağlıkla kucaklariz.ilk gibi heyecanlıydi testi pozitif görmek 1. de 4. De Bence aynı heyecan
Oğulların soldamıydı sagdamıydı canım. Hsmıleyken neler yerdın en çok hatırlıyomusun2 oğlum var canım sipalar yaramaz ama bebeğe bişi olmasın diye akıllandilar büyük oğlum illa erkek kardeşim olsun diyor kızlarla niyeyse anlaşamiyor bende kız olursa diyorum biz nasıl oynucaz diyo kızlar bebekle oynar diyo ben top seviyorum diyo çok fena çok Kuzenler i kız hep kavga ediyor anlaşamiyor Rabbim hayırlısı ni sagliklisini versin inşallah senin ki kız mi erkekmi D dorti
Canim kasimda erken dogum yaptım yani bebegimj kaybettim 8 ay oldu .Toplam 16 derken, bebegin 8 aylik mi?
Oy cok minikmis, isteyerek mi oldu yenu hamilelik?
Sol rahimdelerdi ama ikiside kesenin soluna yapısıkti resmen canım .aserme hiç olmadı ama 1ilk 4 ay et urunu canim cekerdi tantuni falan sosis salam sucuk 3. Ayda salatalik domates aserdim deli gibi yedim acili salgam ictim deli gibi hemde hiç mide bulantı tiksinti nedir bilmedim 2 aydan sonra çok hareketliydim memelerimin başı kararmisti ilk aydan karnımda boydan boya ikiye bölünmüş gibi çizgi oluştu kıllardan hiç kilo almadım Alyans göbeğinde ileri geri gitti çocukların kas ortasi olan burnunun üstü varya gözden diğer göz dibine kadar mavi damar varsa sonraki bebeğin cinsiyeti farklı olurmuş ama mavi damar burnun üstünde yarıda kesilmisse bebeğin cinsiyeti aynı olurmuş kısa kız erkekse erkek olurmuş .benim oglumun burnu yarıda kesiliyor du mor damar arkasında aynı oldu .rüyamda bıçak silah gorurdum böyle canım .karnından hiç kilo almamistim sanki bunda hızlı alıyor gibiyim ama diğer çocuklarımla aynı belirtiler hiç fark yok sadece ağirim. TembeliM sanki ama 2. Ayda belki hareketlenirim. Rabbim sana gonlundekini nasip etsin inşallah kızı istiyorsun erkekmi canimOğulların soldamıydı sagdamıydı canım. Hsmıleyken neler yerdın en çok hatırlıyomusun
Ne denirki cok üzüldüm. Rabbim karnındaki bebeğini sağlıklı hayırlı uzun ömürlü gönlünde ki evlat eylesin canım benimCanim kasimda erken dogum yaptım yani bebegimj kaybettim 8 ay oldu .
Maşallah Allah bağışlasın yavrularını. Bende hep peynır et sosis ekşi tuzl yemekler yıyorum. Tatlı hiç yemıyorum çunku pasta ve çıkolatadan çok fena tıksındım. Hayırlısı olsun bızde erkek istıyoruz ama Rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı olsunlardaSol rahimdelerdi ama ikiside kesenin soluna yapısıkti resmen canım .aserme hiç olmadı ama 1ilk 4 ay et urunu canim cekerdi tantuni falan sosis salam sucuk 3. Ayda salatalik domates aserdim deli gibi yedim acili salgam ictim deli gibi hemde hiç mide bulantı tiksinti nedir bilmedim 2 aydan sonra çok hareketliydim memelerimin başı kararmisti ilk aydan karnımda boydan boya ikiye bölünmüş gibi çizgi oluştu kıllardan hiç kilo almadım Alyans göbeğinde ileri geri gitti çocukların kas ortasi olan burnunun üstü varya gözden diğer göz dibine kadar mavi damar varsa sonraki bebeğin cinsiyeti farklı olurmuş ama mavi damar burnun üstünde yarıda kesilmisse bebeğin cinsiyeti aynı olurmuş kısa kız erkekse erkek olurmuş .benim oglumun burnu yarıda kesiliyor du mor damar arkasında aynı oldu .rüyamda bıçak silah gorurdum böyle canım .karnından hiç kilo almamistim sanki bunda hızlı alıyor gibiyim ama diğer çocuklarımla aynı belirtiler hiç fark yok sadece ağirim. TembeliM sanki ama 2. Ayda belki hareketlenirim. Rabbim sana gonlundekini nasip etsin inşallah kızı istiyorsun erkekmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?