2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Cook tesekkür ederim canim cevabin icin. Icimi ferah tutmaya caliscam canim. Hele sen neler neler yasadiktan positiv olmayi basarabilirsen, bende basarabilirim. Cook sagol canim.

Cook tesekkür ederim canim cevabin icin. Icimi ferah tutmaya caliscam canim. Hele sen neler neler yasadiktan positiv olmayi basarabilirsen, bende basarabilirim. Cook sagol canim.
Tabi başarırsin o suan en güvenli yerde büyüyor stres olmasın yeter öyle hemen bişi olmaz düşüncelerle tadını kaçırma daha yolun başındasin .yarın4 aylık oldumu bebek, bugün niye az oynadı diye panik atak olursun bişi mi oldu diye sakin ol xanim

kızlar yeme icmeniz nasil ben sadece hamur isi yiyebiliyorum et balik tavuk yok hayatimda sebzede yok 3 gundur sut ve cevizde yoktu bugun zar zor yedim ictim

kızlar yeme icmeniz nasil ben sadece hamur isi yiyebiliyorum et balik tavuk yok hayatimda sebzede yok 3 gundur sut ve cevizde yoktu bugun zar zor yedim ictim
Ne yiyip içtiğimi bile bilmiyorum midem ne alırsa daha çok karbonhidrat ağırlıklı oluyo yediklerim , zorlamıyorum şu an kendimi son aylar daha önemli

Evet kötüyü cagirma hersey iyi olacak sen kendini cok yipratiyorsun ve sagliginla ilgili bu sefer bebisin dogduktan sonra saglikli bi anneye ihtiyaci var bu endiselerini lutfen psikolog ile paylas yardim al mutlaka

Kızlar ben geldım. Şükürler olsun iğne vurmadı doktor. Şimdilik gerek yokmuş. Nasıl korkuyordum anlatamam. Bayramdan sonraya randevumuz var. Nasıl beklerım okadar dıyorum. Çok şükür bebek haftasıyla uyumluymuş. Kalbının sesınıde duyduk. İnşallah Rabbim hepımıze sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerımızı.

Çok sevindim maaşallah

Gozun aydin

Gözün aydın darısı hepimizin başına inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza

Kizlar Merhaba Nasılsıniz bu sene tatil ve bayram için şehir dışına çıkacağız tatili Mart ayında almıştık Daha hamilelik belli değildi ve biz hepnkendi aracimizla gidiyoruz bayrama memlekete gidicez 900km ordan gelicez 4 gün sonra tatile gideceğim oda yaklasik ayni uzaklikta acaba sorun olurmu doktorum ile görüşegim nasip olursa herhangi bir düşük riski yok Ama midem çok kötü hem kusma hemde kazınma var birde halsizlik ..yol içinde dinlenerek gideriz diyoruz sizde benim gb şehir dışına normal kendi a4acu ile gidecek varmi

Bayram'da bende yaklaşık 900 km lik bir yola gitmeyi planlıyorum ama doktorum ne diyecek bilemiyorum gitme derse gitmeyeceğim. Bende kendi aracımızla yavaş yavaş gideriz diye düşünüyorum ama bu doktor geçen sene benim arkadaşımı 2 saatlik yola göndermedi o yüzden çokta heveslenmeden bekliyorum kuzenimin düğünü var gidemezsem çok ayıp olacak doktor randevumda Ramazan'ın son haftası sen benden önce sorarsan banada haber verir misin ne diyecek merak ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…