2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Emzirme sütyenleri ben de hiç kullanamadım. Daha zor geldi kullanımı normal sutyenlerle devam ettim hep

Yok ya ben sigaraya ya da zararli baska biseye devam edemem. Sigara alkol cikolata ca kahve ne varsa bitti.
Bir de beynim cok yardimci bana sagolsun. Bi yerde bisey zararli diye okuyunca o seye istegim kayboluyor. Cikolata delisiydim ama iyi olmadigini ogrendigimden beri nerdeyse hic koymadim agzima. Tuz şeker un hicbiri yok hayatimda.
Sdn de insallah kusmalardan kurtuk da bir an ince ac kalma.

Ben de bu hafta bajacagim. Koltukaltima doğru olan kisimlar cok aciyor bende. Ne almisrin narkasi resmi varsa koysana en azindan onu almayalim :)

Sut olsun diye yediklerin aldirdi demek sana. En cok su icmek cogaltirmis sutu diye konusuyor etrafimdakiler. Bebegin suyu icin ve gobek catlamalarina karsi da su iyi. 2 litreyi geciyorum ben gunde

Verirsin inşallaj canım zaten sen su an kendin için ilk sırada olan şeyi sigarayı bırakmayı başarmışsın. İlk hamilelikte 25+ almıştım kilo hepsini de verdim

İnşallah canim sağol geçer umarım.

Bunlardan almistim :))) asla boyle durmuyor yikadigim anda dagildi

Günaydın ben yarım kilo aldım oda göbekte toplandı 52.5tum 53 oldum
Günaydın bende 67 kiloyla hamile kaldım ilk haftalar bulantılardan dolayı iki kilo verip 65 oldum artik bulantılar iyice azaldı normal yiyip iciyom simdi tartıldım 62 çıktım nasıl oluyo 3 kilo vermisim allah allah

günaydınlar benim belirtiler yine kayboldu istikrar yok nedense randevum 24 haziranda ama dayanamayacağım heralde yarın başka dr a gideceğim inşallah herşey yolundadır...

Merhaba kizlar ooo hamile pantolonlari alinmis bende aldim ama normal pantolonlarin biraz buyugunu aldim henuz kilomda artis azalis yok ama diyetisyrne gittim guzel bir liste verdi kilo alisimi kontrol altinda tutmak icin

Bende hamile kiyafeti aldim iki tane birazda turkiyeden sipariş verdim ama gelisimi icin bebegi SIKMAMAK lazim :) sutyen olarak spor yapilirken olan arkadan destekli sutyenleri kullaniyorum cok rahat

Hakikaten mucize.Rabbim evlatlarima saglik sihhat uzun omurler versin

Eeee ikinci oglanda damar nasil.benimde bir oglum var simdi uyuyor uyandiginda bende bakayim o damara tam yerini anlamadim bi bakayim damar girebilecekmiyim.bende cinsiyet konusunda kararsizim oglum icin oglan istiyom yine arkadas olur diyorum kendim icin kiz olsun bide onun tadina bakayim diyorum.aslinda hic farketmez saglikli sihhatli olsunlarda

Kizlar mrb.benimde beklenen doğum tstihi ocak 2017 suan 11 haftalik hamileyim düşük riskim var bide bu 2-3 gun icinde o deli eden bulanti lar bitti daha perşembe dr a gittim hersey normaldi sizde durumlar nasil ayrıca adet agrisi şeklinde ağrı lariniz oluyor mu

Bir göz dibinden diğer göz dinine kadar mor mavi ince bir damar burun kemiği üstünden gidiyorsa arkası farklı cinsiyet derler, ama sadece bir gözün dibinde azcık çizgi mavi mor damar varsa arkası yine aynı cinsiyet demek yani oğlun var oğlun olur .birde göbeği üsten dışarı firlamissa yine erkek olur alttan dışarı firlamissa göbek deliğindeki et bu defa cinsiyet değişecek demek kız olur yani kesenin 8 haftalik halinde soldaysa yüzde 80 erkek oluyor tuymayanlar yüzde 30 a giriyor .birde 8 haftada bebek şeklindeyse USG erkektir çünki erkek bebek çabuk şekillenir kız bebek USG de 9 haftaya kadar kafa şekli falan belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…