Bızımkı içerde duramadı daha fazla 36+5 de 3200 gr 52 cm dogdu cok şükür23 ocakta dogdu Deniz. Sen erkencisin bak bir ay fark var. Mama destekli gittim ben de 2 ay. Bir aydır mama yok hayatımızda. Sen devam ediyo musun mamaya? Istersen yazayim isine yarar. Emzirmedestektimi var instagramda. Hakkaten destek oldular.
Anlattim yardimci oldular ve ise yaradi. Iki ay bosuna mamayla ugrasmisum. Simdi gayet de guzel emiyor. Daha evvel olsa daha bile iyi olurmus. Sen de yaz bence.Bızımkı içerde duramadı daha fazla 36+5 de 3200 gr 52 cm dogdu cok şükür
Azalarakta olsa devam edıyo canım mama
Hatta bazen sut durumuna göre mamanın arttığı gunlerde oluyo yanı tam olarak çıkmadı hayatımızdan :/
Bende emzırmedestektimi ni takıp edıyorum
Sen paylaşımlarınımı takıp edıp bıraktın yoksa durumunu anlattıp mı yardımcı oldular bugzacım?
Bunlar icin emziren anneler adli kapali grup var facede oradanda destek alabilirsiniz. Cok faydali paylasimlari varAnlattim yardimci oldular ve ise yaradi. Iki ay bosuna mamayla ugrasmisum. Simdi gayet de guzel emiyor. Daha evvel olsa daha bile iyi olurmus. Sen de yaz bence.
Bal alerjen bende kucuk bir uyarida bulunayim yiyip bebislerinde yuzde kizariklik yada mukuslu kaka gore olursa yemesin tekrar :)kızlar küçük bir tavsiye bugün sabah eşim kahvaltıda balın içine ceviz kırdı ondan yedim şöyleee 3-4 tatlı kaşığı kadar şu saat oldu daha mama vermedim kereme bilginize
sagol canim kas yaptim valla artik tasimaktan, sirtim belim kopuyor devamli kucak istiyo bi de...hay maşallah 3. ayda 7.5 kilo nazar değmesin kuzuya
sagol canim 3410 gr 52 cm dogdu ama oglumda cok iyi almisti sütüm cok yariyor Allah a şükür 1. ay 5 kilo 2. Ay 6.5 kilo 3. Ay 7.5 oldu masallah...oglan da ayni hizla devam 8 yasinda 38 kilo 138 cm...biraz da genetik herhalde esim ve ailesi iri biraz...kayinpeder İsvicrede bodyguardlik yapmis zamanindaMasallah 7.5 iyi kilo almis. Kac dogmustu?
Bırı erken yürüyecek bırı erken konusucak Öbürü geç emeklıycek vs vs hepsının önce sonra Yapacakları olucak dedıgın gıbıDeniz de nesne tutmuyor. Emerken kucuk parmagimi tutuyor bi tek. Bazen de muslin bezi tutuyor gibi yapiyor. Gelisimleri farkli farkli birbirinden.
Kızlar gecen mastıt ıcın acıle gıttıgımde yan tarafta bı hasta vardı amelıyat olmuş dıkış yerlerı ıçın tekrar gelmış Dr la Konuşurken duydumBende son ana kadar cok istedim ama kucuk hanim donmedi malesef 37.haftada nisanim gelip dogum baslamasina ragmen sezeryana alindim. Ilk zamanlar uzuldum ama hayirlisi böyleymiş onlar iyi olsunlarda sorun degil. Ama diger kizlarda durum ne bilmiyorum sezeryan yerim hic iyilesmedi hala kabarik ve kirmizi duruyor daha erkenmi bilmiyorum ama anlayamadim.
Ben hala ıkı farklı krem kullanmaya devam edıyorumCanim benim dr hic bahsetmedi 3.5aydan fazla oldu gec degilmi artik ne bileyim bakalim kizlar ne der.
Benımkınde de tık yok :)
Hemen yazıyorum canım benım cok sagolAnlattim yardimci oldular ve ise yaradi. Iki ay bosuna mamayla ugrasmisum. Simdi gayet de guzel emiyor. Daha evvel olsa daha bile iyi olurmus. Sen de yaz bence.
Saat ilerledikçe huzursuz oluyor. Emziriyorum, şarkı ninni vs söyleyip kucağımda sallıyorum Müzik açıp evde gezdiriyorum. Uyuyor yerine koyunca kalkıyor. Birkaç haftadır gündüz uykusu sıfır diyebiliriz. Elimden gelen yöntemleri deniyorum. Emzikte almıyor.Gece uyuyor dedim. Dün gecede uyumadı doğru düzgün.Gündüz uyumadıgı için mutsuz huzursuz değilse demek ki yapısı öyle gündüz uykusunu sevmiyor diyebiliriz. ben de gündüz asla uyuyamam mesela
Ama eğer uyuyamadığı için huzursuzluk yaşıyorsa uyumasının bi yolunu bulmak lazım.
Benim oğlum da çok zor uykuya dalıyor bu aralar..her zaman aynı yöntemle dalamıyor malesef belli bi şey diyemiyorum ama neler olduğunu yazayım belki biri işine yarar
Çok uykusu gelip de uyuyamadıgı zamanlar
Yatakta emziriyorum sonra hiç kaldırmadan başını alnını yanaklarını okşayıp pişşş şşş sesi çıkarıyorum
Emip doyduğu ama emme isteğinin bitmediği zamanlarda emme pozisyonunu hiç değiştirmeden yani kucağımda tutarak emzik veriyorum agzına
Bazen emzirirken hafif Bebek uyutan müziklerden açıyorum gene emerken başını okşuyorm
Bazen aşırı huzursuz oluyor. kucağımda dik tutup yanaklarımızı birbirine yaslayıp ee ee ee piş şşş sesleri ile yavaşça evde geziniyoruz
Bu kadar emek verince sanma ki 2 saat uyuyor :))) yarım saat en fazla sürse 45 dakika :))
Ben istiyorum ki emzireyim koyayım kendi kendine uyusun ama yok öyle bi dünya bizim için :))
Ne güzel canım maşallah kuzuya. Beşikte sallayınca uyumuyor, ısrarcı olunca ağlıyor alıyorum bende.Ben gündüz uykusunu oluşturmak için ilk zamanlar 45 dk ya yakin besiginde hafif hafif salliyodum ona ramen bazen uyumadan kalkiyordu. Ama sabirla her gun ayni saatte bekledim. Sonra süre 20 dk ya düştü şimdi 5 dk sonra uyuyor. Bu şekilde gunduz uykusu olustu tavsiye ederim.
Ben de çok düşünüyordum neden kızarık kaldı diye olumsuz bi şey sanıyordum gözüm korkmuştu hep öyle kalcak diye şimdi azaldı ama kırmızı degil o kadarKızlar gecen mastıt ıcın acıle gıttıgımde yan tarafta bı hasta vardı amelıyat olmuş dıkış yerlerı ıçın tekrar gelmış Dr la Konuşurken duydum
Amelıyat yerlerının kırmızı olması ıyı bıseydır
Bızım ıstedıgımız bışey dedı Dr
Çünkü oraların hala kanlanabıldıgını ve dokuların canlı oldugunu gosterıyomuş
Sutun de yaramis masallah. Baslarda sut sorunum oldu benim mamayi da cok cok vermedim alismasin memeyi unutmasin diye. 4.5 kilo dogan bi bebek 8.5 olurdu senin sistemle. 7 kilo su an 3 aylik. Sut isinde daha iyiyim eskisine göre mama vermiyorum 22 gundur. Icerdeyken daha iyi bakmisim yavruma disarda o kadar deli gibi gelismedi.sagol canim kas yaptim valla artik tasimaktan, sirtim belim kopuyor devamli kucak istiyo bi de...
sagol canim 3410 gr 52 cm dogdu ama oglumda cok iyi almisti sütüm cok yariyor Allah a şükür 1. ay 5 kilo 2. Ay 6.5 kilo 3. Ay 7.5 oldu masallah...oglan da ayni hizla devam 8 yasinda 38 kilo 138 cm...biraz da genetik herhalde esim ve ailesi iri biraz...kayinpeder İsvicrede bodyguardlik yapmis zamaninda
Yanlış hatırlamıyorsam biz 3 kişi aynı güm Doğum yapmıştık biri ben biri I ikizcan2016 bi arkadaş daha vardı ama tam hatırlayamadım isminiBenımkınde de tık yok :)
Umut ta 3. Abi sanırım grupta
Benimki memede ya da ayakta sallanarak uyuyo sadece. Memede uyursa uyanip da agzinda meme yoksa ayiliyo hemen. Yetisemezsem agliyo. Ayakta sallamayi da anneme borçluyum sagolsun (!) Ne guzel hic sallama bilmezdi cocugum simdi sallanmadan uyumuo.Ne güzel canım maşallah kuzuya. Beşikte sallayınca uyumuyor, ısrarcı olunca ağlıyor alıyorum bende.
Olsun canlari sagolsun benim de oldu sut sorunu ilk hafta kanallar delikler tikaliydi sonra acildi yavas yavas o hafta mama verdim ben mecbur hic kilo kaybi yasamadi dogumdan sonra...sütüm cok degil hatta sol meme baya kücüldü yine oglumu da 4 ay emzirebildim sol memeden sonra tek memeye dustu bunda da aynisi olacak heralde sag coşuyor sol kötü cocuk da emmek istemiyor hic olmazsa 6 ay emzirebilirsem iyi olur diye düşünüyorum...bakalim hayirlisi artik...seninki de iyi almis canim benim...hem nasil besledin hamileyken masallah...ben demistim sana en az 3600 dogar seninki diyeSutun de yaramis masallah. Baslarda sut sorunum oldu benim mamayi da cok cok vermedim alismasin memeyi unutmasin diye. 4.5 kilo dogan bi bebek 8.5 olurdu senin sistemle. 7 kilo su an 3 aylik. Sut isinde daha iyiyim eskisine göre mama vermiyorum 22 gundur. Icerdeyken daha iyi bakmisim yavruma disarda o kadar deli gibi gelismedi.
Yok bizimkisi baya yanlış ölçüyor. 36,5 dereceyi genelde 37,2gösteriyor. Ama bazen 38lere geliyor. Değişik ölçüyor sapma değil yani sapıtmaBendede weewell im temassizi var. Dedigin gibi temassizlar yanlis olcuyor ama aldiginda normal ile olcup ne kadar saptigini tespit ediyorsun ve ayarlayabiliyorsun derecesini. Hassaslik ayari var onu yapman gerekiyor kullanma klavuzundada yaziyor zaten.
Bizimki de öyle işte gündüz uyumazsa huzursuzlanıyor tekrar tekrar emmek istiyor bu kez midesi rahatsız oluyor kusuyorSaat ilerledikçe huzursuz oluyor. Emziriyorum, şarkı ninni vs söyleyip kucağımda sallıyorum Müzik açıp evde gezdiriyorum. Uyuyor yerine koyunca kalkıyor. Birkaç haftadır gündüz uykusu sıfır diyebiliriz. Elimden gelen yöntemleri deniyorum. Emzikte almıyor.Gece uyuyor dedim. Dün gecede uyumadı doğru düzgün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?