- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Maşallah yaaa bizimki önünde sarkan oyuncakları elleyip tutma asamasında daha :)Şekil A da görüldüğü gibiEki Görüntüle 1986696
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah yaaa bizimki önünde sarkan oyuncakları elleyip tutma asamasında daha :)Şekil A da görüldüğü gibiEki Görüntüle 1986696
Bende bugun ayrılıyorum ayın 15inde 9günlük maaş yatmıstı. Seninki de öyledir canımKızlar öğretmen yada memur olup ücretsiz izin kullanan arkadaşlara soruyorum benim iznim 18 Nisanda bitti iki ay ücretsiz izin aldım az önce hesabıma baktım kıst maaş diye 261 tl gibi bir para yatmış nedir bu biliyor musunuz 15i ile 18i arasındaki farkı mı yatırmışlar
Çocuklara yardm eder belki :) iyi düşün iyi olsun :)kızlar yarın kv geliyo bana ve ne kadar kalacağıda belli değilben napıcam yaaaa..ooofff ooffffff bide gıcık ki kendini övmeyi pek sever hayır övündüğü şeyler gerçek olsa anlıycam ama içi boş söylediği şeylerin
Hee sen es anlaminda soyledin esim geceleri oluyor ama varligi yoklugu bir canim horul horul uyuyor bide emip direkt uyuduğu icin ihtiyacimiz olmuyor ona :)) asil gunduz lazim evde :)Akıl veren olmuyo o konuda rahat oluyo teklık
Ama benım eşimde iş yuzunden pek olmuyo
Bıde pat dıye gelebılecegı yerlere de gıtmıyo ki
Dun gıttı Çarşamba gelıcek
Senınde gecelerı olmuyomu eşin :/
Ayni benm ciglik atiyorum degisik birsey yaptiginda cocugun odu kopuyor :))Evet kızlar benim prensesimde uzattığım oyuncağı eliyle tutup incelemeye hatta ağzına götürmeye başladı. Yeni birşeyler yapmaya başladıkça çok mutlu oluyorum ben![]()
Prima 2numaradaim henüz. 1numaranın beli artık göbek seviyesinde değildi daha aşagıda kalıyordu canım. Taşırma yaptı iki gece hatta o yüzden. Büyüğe gecince sorun kalmadı. Bezin üstündeki kiloyla orantılı gidiyor bu arada onuda baz alabilirsinKızlar tuhaf bir soru olacak ama bebek bezinin küçüldüğüne neye göre karar veriyosunuz. Popo kısmımı,belimi,uzunluğumu. Ben kiloya göre değiştiriyorum. 5 kilo oluna 3 e geçtim mesela,7 kilo oluncada 4e geçmeyi düşünüyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz.
Nesi tuhaf sorunun :) biz kiloya gore degilde hatunun bacaklarinin bogumuna gore ilerliyoruz. Bacaklarını sikinca degisiyorum bezini. Mesela suan 3 numara 4 tane kaldi yarin 4 numaraya baslayacagim sukur 1 haftadir sikiyordu bezi. Kiloya gore baksam gecmeme gerek yok ama bezde önemli olan kalca genisligi ve bacak kalinligi. Bacaktan etliyse belli ediyor zaten bogum yerleri baya kizariyor bezden dolayi anlarsin onu.Kızlar tuhaf bir soru olacak ama bebek bezinin küçüldüğüne neye göre karar veriyosunuz. Popo kısmımı,belimi,uzunluğumu. Ben kiloya göre değiştiriyorum. 5 kilo oluna 3 e geçtim mesela,7 kilo oluncada 4e geçmeyi düşünüyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz.
Iyi bari kizi erkegi farketmiyorsa inan aksam oldumu kendimi dislanmis hissediyorum resmen :)Merak etme sabırsız erkek bebelerınde farkı yok bızımkı 4-5 gun sonra eve bı gelıyo
Umut kahkaha atmaktan ağızı ayrılıyor resmen
Tekken de hemen atak haftası baslıyo anneye özel
Bıara ınandıramıyodum bu cocuk mu durmuyo dedıgı oluyodu baba gelınce öyle Neşeli yanı
Benim telefon kadınlar kulübünü kaldıramadı.Cok gecmis olsun canim size de.
Benim mastit gecti gibi gorunuyor ama meme ucumda tikali yerler var. Acilmiyor onlar bir turlu. Cok canim aciyor emzirirken
Nur sen Ankarada miydin sanki? Hangi hastaneye goturuyorsun Emreyi? Ben hala dudak bagini gosteremedim,yaralar ondan oluyor diye taktik kafayi baska mantikli bir aciklama bulamıyorum. Cocuk cerrahina denk getiremedik burda, ne zaman gitsek ya ameliyatta ya izinde.
Ankara da da hacettepeden gaziden randevu alamıyorum. Ozele mi gotursek diyoruz ama hangi hastaneye bilemedik iste.
Bende başladım şükür ama tatlı krizlerimi kontrol etmeye çalışıyorum. Onuda bir başarırsam tamamdır.nur_84 diyete devam ediyorum ama bu hafta kizim da hastaydi ben de oyle..hastanelerdeydik hep pek dikkat edemedim.
Sutum dalgali bir deniz adeta. Diyete baslamadan da böyleydi. Ama artik eskisi gibi cok degil zaten yetiyor yine de.
Diyet dedigim saglikli beslenme zaten daha düzgün seyler yiyorum. Hamur isi seker tuketmiyorum.
Bir de sut yapici dedigimiz ne varsa cikardim hayatimdan. Bozadir, malt ixecegidir vs vs..hicbirini icmiyorum tamamen dogal haline biraktim.
Kuculunce bez gobek kısmına dogru cok çıkmamaya bacak kısmını sıkmaya baslıyo bıde kucuk bezde çiş sızıntısı cok oluyo bunlar benım gozlemledıklerımKızlar tuhaf bir soru olacak ama bebek bezinin küçüldüğüne neye göre karar veriyosunuz. Popo kısmımı,belimi,uzunluğumu. Ben kiloya göre değiştiriyorum. 5 kilo oluna 3 e geçtim mesela,7 kilo oluncada 4e geçmeyi düşünüyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz.
Aynı bizzzzz9 ay karninda tasirsin, dogurucam diye bicilir kesilirsin, uykusuz gecelerin, sut pompasiyla kankaligin baslar, kusmugu parfumun, poklu bezleri hayatinin rengi olur resmen. Eziyetini ceker odadan odaya gezdirir durursun. O ne yapar aksam baba gelince bildigin bulbul gibi ona şakir. Bir kere tesaduf dedim. Iki oldu acaba dedim. Ama her aksam ayni sey bildiginiz baba eve gelince muhabbet ediyor yatana kadar cenesi durmuyor babayla sidik yaristiriyorlar resmen. Keza sabah uyandiginda da oyle. Kızlar babaya duskun olur derlerdide bu kadarini ve bu kadarda erkenini beklemiyordum. Babamiz mi? onun da totosu goklerde geziyor resmen hatunun sayesinde :)))
Seninkide tutar yakın zamanda canım,bizimkide bugün uzattığımda tutmaya başladıMaşallah yaaa bizimki önünde sarkan oyuncakları elleyip tutma asamasında daha :)
Bızımde gecelerı durum aynı ama yınede evde olması bı güç oluyo bazen insanaHee sen es anlaminda soyledin esim geceleri oluyor ama varligi yoklugu bir canim horul horul uyuyor bide emip direkt uyuduğu icin ihtiyacimiz olmuyor ona :)) asil gunduz lazim evde :)
Ayni benm ciglik atiyorum degisik birsey yaptiginda cocugun odu kopuyor :))
aman yok eksik olsun pis elleriyle istemez yardım filan.benim sinirleri oynatmasın başka bişey istememBende bugun ayrılıyorum ayın 15inde 9günlük maaş yatmıstı. Seninki de öyledir canım
Çocuklara yardm eder belki :) iyi düşün iyi olsun :)
Hahah alemler yeminle benimki tetikte uyuyor cocugu emzirmek icin kalkacagim zaman atletime yapisip beni yataga geri cekiyor sanki miray dusuyorda onu tutuyor. Tamamen dunyadan kopuk uyurken. Birde biri sorunca gece uyaniyor durmuyor falan demezmi sorsan kac kere uyandigindan bi haber :)Bızımde gecelerı durum aynı ama yınede evde olması bı güç oluyo bazen insana
Yoksa sabah Uyandığında bu gece uyandımı umut dıye soruyo o ayrı
3 umuz aynı odadayız düşün![]()
Corap sokugu gibi geliyor zaten basladigi zaman bir anda cok yol katediyorlar.Seninkide tutar yakın zamanda canım,bizimkide bugün uzattığımda tutmaya başladı![]()
Prima 2numaradaim henüz. 1numaranın beli artık göbek seviyesinde değildi daha aşagıda kalıyordu canım. Taşırma yaptı iki gece hatta o yüzden. Büyüğe gecince sorun kalmadı. Bezin üstündeki kiloyla orantılı gidiyor bu arada onuda baz alabilirsin
Nesi tuhaf sorunun :) biz kiloya gore degilde hatunun bacaklarinin bogumuna gore ilerliyoruz. Bacaklarını sikinca degisiyorum bezini. Mesela suan 3 numara 4 tane kaldi yarin 4 numaraya baslayacagim sukur 1 haftadir sikiyordu bezi. Kiloya gore baksam gecmeme gerek yok ama bezde önemli olan kalca genisligi ve bacak kalinligi. Bacaktan etliyse belli ediyor zaten bogum yerleri baya kizariyor bezden dolayi anlarsin onu.
Ben kiloya göre geçtim. Bacaklarının popoya yakın kısmı kızarıyordu ama ben fazla sıktım diye olduğunu düşündüm. Çünkü şuan 3 numaradayım şuanda kızarıyor. Gevşeltincede bez kayıyor oyusden çok gevşeltmiyorum.Kuculunce bez gobek kısmına dogru cok çıkmamaya bacak kısmını sıkmaya baslıyo bıde kucuk bezde çiş sızıntısı cok oluyo bunlar benım gozlemledıklerım
Bıde ben uzerındekı kıloya takılmıyorum mesela benım oğlana uzerındekı yazılı kıloya 1 kılo kala bez kucuk gelmeye baslıyo vücut yapısıda etkılı sanırım
Bağlarken göbeğinin altında kalmıyor ama bacakları kızarıyor biraz. Biz en son 5550ydik şuan 5800 filanızdır. Bende kiloya göre geçiyorum 7 kiloda da 4e geçicem ama 3 numara 9a kadar, 4te 7den başlıyor ya neye göre karar versem diye bir sorayım dedimmadoniss34 canım ilk bezin üzerindeki kilo önemli birde göbek ve bacaklara dikkat et.bacakları sıkıyorsa veya göbeğin altında kalıyorsa bez artık büyüğüne geçmen gerekir.kerem şuan 7.700-7.800 filan elimde 7-8 tane 3 numara bez kaldı yarın veya öbürsü gün 4 numaraya geçicem.