2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aynen bende öyleyim
Kızım dün akşam üstü sitenin bahçesine inmişti oyuncağını kaybetmiş akşamdan beri onu aratıyor bize üstüne birde ağlaması
Kücukler yetmiyo bi de buyükler cikiyo hic sorma...gecen kucugu yuz ustu yatirdim baya durdu kafasini kaldirdi saga sola dondurdu gogsunu kaldirdi ben de aferin kizima odul olarak evi gezdireyim sana hadi dedim aldim kucagima baktim oglan da yerde yuzustu yatmis kollarinin uzerinde annişko bak ben de yapabiliyorum bana da ödül ver demez mi ve bunu yapan 8 yaşindaki cocuk...stres carki aldik metal halkalari var ve agir geliyo gidiyo yatan cocugun kafasinin ustunde donduruyo oglum duser agir o yapma dedikce iyi küstüm diyo odasina kapaniyor...yorgunluk aclik uykusuzluk yetmiyor bi de bu var basimda ne yapacagimi sasirdim herif desen ayri telden caliyo cildirmazsam iyi su surecte

Allah kolaylık versin biz 1 taneye anca yetiyoz valla

İyi bari seninki gerçekten iri çıkmış :))))

O nasıl bi şey ya
benimki de geçen geldiğinde sabah 6 gibi falandı beni banyoya girerken gördü uyanık mı Bebek diye sordu altını degiştircem dedim sonra odamıza girdi ne saçmalık yani sabret altını değiştireyim emzireyim verrim ben sana madem çok istiyorsan. odaya girmek nedir resmen kadın yatak odasından çıt sesinin gelmesi için tetikte bekliyor sanki aglayınca sen ne yapacaksın ki ben ilgileneceğim sen yokken ne yapıyorsam gene aynısını yapacağım yani.

Canım e bebekten almıştım indirim vardı ben aldığımda. Bi sürü bi şey almıştım o gün.o yüzden tam hatırlamıyorum fiyatlarını.

Kıskanmış sanırım sizin abicik :)
Çocuklarda kardeş olunca gerileme görülebiliyor Bebek gibi davranışlar hatta altına kaçırmalar bez istemeler meme istemeler falan
Onu da kucakla gezdir dicem de dayak yemek istemiyorum :))))
Yavrum ödül ver demiş ama ya abi olmak da zor iş :) 8 yıllık saltanatı sona erdi bi anda napsın :)

Kızlar bizimki sabaha karşı ateşlendi
Ama hafif oldugu içn ilaç vermek istemedim
Üstünü soydum azaldı sonra
Ama bugün bi halsizlik var üzerinde bi sessiz sakin anlamadım aşı bizi farklı çarptı bu kez
Gündüz uykusundan uyanınca da baktım çok terlemişti mikroplarla savaşıyor şu an vücudu ama onu öyle görünce tuhaf oldum çok hareketli olmasına alışık olunca böyle bi mahzun bakışı üzüyor beni. Normalde yattığı yerden kendini ittirir kalkmak isterdi beni görünce atılırdı yataktan ama şimdi hiç beni al bile demiyor

Benim kızda geçen gün parmak emiyordu. Benimkide 8 yaşında bizim kaybolanda stres çarkı

Aynen bende öyleyim
Kızım dün akşam üstü sitenin bahçesine inmişti oyuncağını kaybetmiş akşamdan beri onu aratıyor bize üstüne birde ağlaması

Allah yardımcın olsun canım bebek üzerine. Birde oyuncak araması eyvah eyvah. Ben birtaneyle aklımı yitireceğim 2 taneyi düşünemiyorum . ne kadar pozitif ve morel verici. Konustum degilmi kendimden tiksindim şuan

çok normal canım bizde yaptırdığımızda aşılarını keremi tanıyamaz olmuştum.ateşide çıkmıştı.37.9 olmuştu panik yapma iki gün sürdü sonra geçti

seviyor da aslinda ama arasira boyle yapiyor iste...gecen de anne kardesim buyuyunce ikimizle esit ilgileneceksin degil mi dedi kahroldum

Benim kızda geçen gün parmak emiyordu. Benimkide 8 yaşında bizim kaybolanda stres çarkı
ne stres carkiymis almayan yok heralde...bulabilmissinizdir geri insallah canim...

Oyyy MaşaAllah ayaklarını isiririm ben onun küçücük:)
sagol canim benim hepimizinkine masallah...

Oyy küçücük kalbinde kocaman sorular. Abi abla olmak da zor gercekten su aşamada. Büyüyünce en iyi arkadaşı olucak inşallah bu günler unutulucak

Oyy küçücük kalbinde kocaman sorular. Abi abla olmak da zor gercekten su aşamada. Büyüyünce en iyi arkadaşı olucak inşallah bu günler unutulucak
Evet en zor kismi su anda canim birkac seneye rahatlariz heralde tejrar soyluyirum ilk cocugu olanlara kesinlikle cok ara vermeyin hemen yapin cok pisman olursunuz valla...

Ayy kıyamam miniğime
Bizde drdayız kusmamız arttı. Artık emerken kusuyor yavrum

Arada yaş farkı olunca çok zorlamıyor ama yinede 8 yıl sadece onunla ilgileniyorduk dışarı çıkalım dyordu hemen çıkıyorduk. Şimdi annem bebeğimiz üşüt veya bebekle oraya gidemeyiz dyoruz doğal olarak kardeşi zaman zaman ona rngel görünüyor. Ama bizim hayallerimizde çok yürümeye başlayınca hep elinden tutup gezdirecek bence sadece hayal ama olsun

Ayy kıyamam onlarda ilgi bekliyor
Valla 10 gündür başımızın etini yedi aldık 2 saat içinde kaybetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…