2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben gecen hafta gectim 4 numaraya oh dedim sirtina cikiyordu kakalar bi de 4-5 kere yapiyo gunde...bacaklarina da iz yapiyodu artik cok iyi oldu valla

Kv görümce adını duymak yetiyor bi de gelmeseler olmaz :/ aile saadetim bozuluyor resmen onlar varken

Teşekkürler canım şimdilik sorun olmadı inş gece de olmaz
Ben de bu ay çok tedirgindim hiç tartmadım hatta ama çok şükür 900gram almış 4 cm uzamış
farklı bi tartı oldugu için farklı ölçmüştür sizin de az kalmış 2 Mayıs'ta inş daha çok almış görürsün
Biz ilk topuk kanı için gittiigimizde sağlık ocağında tartıldık oo süper dedim hiç kilo kaybı olmamış bi de almış falan diye sevindim sonra ertesi gün hastanedekinde bi baktım Doğum kilosunda :)) yani tartıdan tartıya fark oluyor

Evet kızlar benim prensesimde uzattığım oyuncağı eliyle tutup incelemeye hatta ağzına götürmeye başladı. Yeni birşeyler yapmaya başladıkça çok mutlu oluyorum ben
Maşallah canım benimki de bugün ilk kez bu kadar bilinçli şekilde kumaş hikaye kitabı vardı onu tutup agzına götürdü suratımdaki aptal gülümsemeyi görmeniz lazım :)))

Kız olduğundan degil canım benimki de tam bi erkekçi ya babası dayısı dedesi hatta sokaktaki erkekler hepsi favorisi ama teyzelere surat asıyor
Geçen yemek yiyorduk dışarda o kadar arkadasım var ilgileniyorlar gezdiriyorlar şebeklik yapıyorlar ağlıyor onlara bağırıyor sonra erkek garson geldi uzaktan iki ha hu dedi diye bi kahkaha atıyor ona çok fenalar ya

Bızımkı bı kere uyuyamamış yada öyle oldugunu ıddıa edıyo
Ozaman usenmemış bızım vıdeomuzu cekmış ben hortluyorum oğlanda uykusunda ayaklarını kaldırıp yatağa vuruyo
Sabahta anlatıyo bu sesler arasında uyuyamıyomuş dıye
Asıl nezaman kalksam kendı horulduyo

Dogru diyorsun ya geçen benimkiler geldiğinde gece baş ağrısından uyuyamıyordum noldu niye ağrıdı ilaç mı içsem diye düşünürken onlar gidince pat diye geçti ağrı
Benım de cıddı cıddı vücudumda yan etkı yapıyorlar

Kızlar mıgros moneycard kullanıyosanız Internet'ten bebelerın dogum tarıhını bılgılerınıze eklersenız dogumgunlerınde bebekurunlerınde %20 ındırım yapıyorlarmış
Bende henüz gırmedım ama farklı bı tarıh gırıcem
Doğumgününü mıgrosta gecırıcek degılız ya

Evet yiyor hatun ve cidden iki dk koltuga yatirsam kaldiriyorum kafasinin oldugu yer sac evde hayvan istememe sebebim buydu dustugum duruma bak :))
BİZDe aynı durumdayız canım ya eve gelen abla ana oğul saçınız kaldı mı diye soruyor.

Bugun alelacele wc ye gırıyım dıye kılodumla tuvalete oturmuşum
Neyseki erken farkettim
Bi de vıdeo cekıcem

Kollarimda derman kalmadi ne zaman bitecekse bu olay.
Oturdugum anda iiiihhhh diye bir ses cikariyor bizimki. Eger uyuyacaksa sakinlesiyor ama uykusu da cok az eskiye göre zaten.
Benimkide memede uykusunu almaya çalışıyor.
Artık hem kilo hem Emre bel fıtığım iyice azdı

Bu sakal merakları nerden geliyor acaba

Canım nasılsın nasıl gidiyor kızçeyle

14 haftalık danacık:) normalde doğum 22 ocakti yok iri yok kilolu diye diye dengesiz doktor mecburi sezaryen ile 16 ocakta doğdu :)) kendi capimda erken ,ocak grubundakilere göre daha gec sonlara dogru

14 haftalık danacık:) normalde doğum 22 ocakti yok iri yok kilolu diye diye dengesiz doktor mecburi sezaryen ile 16 ocakta doğdu :)) kendi capimda erken ,ocak grubundakilere göre daha gec sonlara dogru
Gerçekten iri mi dogdu ya genelde öyle diyorlar sonra gayet normal doğuyor bebekler ?

Allah yardım etsın çabucak gıtsın inşallah
hiç çabucak gidecek gibi durmuyor.kızı kıbrısta üni okuyor buradaki evi boşaltıp kıbrısa gitmişti 10 gündür kız kardeşindeydi şimdi bize geçiyor kafadan rahat iki hafta bende yeminle kabus yaaaa.bide ikidebir pis elleriyle keremi kucaklayıp ağzını burnunu sıkacak oğlumun

Gerçekten iri mi dogdu ya genelde öyle diyorlar sonra gayet normal doğuyor bebekler ?
Beklenen dogum tarihine gore hesap yapip bebek iri diyorlar sonra erken alininca gayet normal hatta ufak olculerde bebekler doguyor.
Benim de en cok sinir oldugum sey bu. Iri sen bunu doguramazsin deyip deyip 3300 kg bebek veriliyor annelerin kucagina sezeryanla. ( 3300 u kucumsemiyorum tabiki ama iri değil sonucta normal :)

Iyi almis masallah. Boyu da guzel uzamis. Serpilmis kuzu :)
Su bebeklerin kilo aliminin aclikla olculdugu donemi bir atlatsaydik ben de rahatlayacaktim:)
Barisin kilosu gayet iyi zaten masallah. Fazlasinda degilim de iste makul rakami duymayinca ac mi birakmisim endisesi olusuyor ya insanda o cok rahatsiz edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…