2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
8 kiloya yaklasanlar 2400 mu dogdu saniyorsun. Dogum kilosuyla orantili gidiyorlardir. Bebegin gayet guzel kilo almis. 4.ayda 6 kilo olursa aylik ortalama 900gr demek bu bence ideal takilma buna. Bundan sonrada zaten dusecek kilo alimlari hem hareketleniyorlar hemde dis huysuzluklari baslayacak. Bence kimsenin boyuna kilosuna takilma masallah gayet iyi ilerlemis.

Ben ideal gelin olarak hak verdim sana aynen devam et :))

Bence hicbirsey giymesin hatta giydirmesin oyle daha cok utanir boylelerine mustahak vallahi.

canim öncelikle parabenin tamamen aklandığını biliyorum.
ondansonracııma, bebeğin beyin ve iq gelişimi için demir takviyesi çok önemliymiş, ben de vermek istemiyorum içinde şeker fln var diye ama mecbur veriyorum :)

özetle, demir preparatlari genelde fe+3 şeklinde demir iceriyor, bu vucutta fe+2 iyonuna dönüstürülüp emiliyor. bu donusum esnasinda fireler oluyor, demir sadece ferrosanol şurupta direkt fe+2 (demirII) formunda bulunuyor, dolayisiyla biyoyararlanimi daha yuksek..

gunde 2 kez 1.5 ml.. veriyorum, 8kg dan sonra 2ml cik dedi dr..

Kız bızımkıler bıyerden akraba cıkıcakta dur bakalım
Bende nışanlıyken kp arabayla bıyere bırakıyodum gıden arabadan onu atmışım
Insanlar yoldan toplamış
Ne olaylar yapmıştı
ayyy hala gülüyorum gerçi ozaman ne ağlamıştım
Ya bıde nasıl anlatıyolarsa ınanlarda oluyo
Bende ozaman 40 kusur kıloyum araba kullanırken bıde onu atıcam düşün
Istesem fızıken mümkünatı yok zaten

valla akrabamı çıkarlar bilmem ama biz senle bunları akıl hastanesine yatıralım orası paklar bunları.manyaklar ya la

DahA hıç gormedıler mı yanı
Malesef canım eşim de ben de kalabalık aileden geliyoruz ortanca çocuklarız zaten iki tarafın da 10-15 tane torunu var hevesleri kaçmış heraldebizim için dünyalara değer ama onlar için nerdeyse sıradan bir bebek işte, benim ailedeki torunlar hep ablamlardan, erkeklerde henüz çoçuk yok babam kızım için " o da torun mu torunun hası 'abimin hayalî çocuğu' daha gelmedi" diyomuş bir dokun bin ah işit benden

Ama böyle açık olman güzel bişi, ben de sınırlarıma müdahale edilmesin diye kendimi kapatıyorum sanırım , ne kadar kimseyi kırmamaya çalışsam da "soğuk gelin" imajından kurtulamıyorum malesef

Canım sen hangisini veriyorsun ferrosanol şurubu mu biz de ona göre alalım

Kızlar belki bileniniz vardır ama yazayım dedim. Bebeğimin poposunda hafif pişikler oluyor ara ara gece yatmadan lansinoh göğüs kremi sürüyorum sabaha nerdeyse geçiyor başına gelen varsa bu krem bir mucize. Ben her şeye kullanıyorum dudak çatlağına bile iyi geliyor.

Tutmadım kendimi koptum

Solemesi biraz kırıcı olmus gercekten eltimin yazın kızı oldu. O kısmın ilgilerini topladı bizinkine daha az hevesliler (tabi geldiler falan resim istiolar o ayrı) annemlerin ilk kız torun ay küpesini alim ay elbise mi alsak modundalar, pek kıymetli :) ilk cocuklar daha sanslı

D
Denemekte fayda var :)

Ay senin banyona girip kirli iç çamaşırlarını mı almış :)))
Çok tuhaflar gerçekten ya
Yeni evlendiniz ve 1 ay sizde mi kaldılar bravo :))
Bu yapılanlar unutulmuyor işte
Sonra da bize video yolla fotoğraf yolla

Benimkiler de çok yüzsüz ya bu yüzsüzlükle onlar bi mesele olursa uzatmamış oluyor ama ben hiç kimseyle tartışma yaşamadığım içn onlarla yaşadığım çok büyük geliyor unutamıyorum ve uzatmış oluyorum sonra
Mesafe koyuyorsun da anlamayana boş
Canları ne isterse onu yapıyorlar olan bizim sinirlerimize oluyor :)

Aynen eşim tarafı her çocuğu çok seviyo zaten halaları amcaları her gün arar sorar fotoğraf video isterler ama bizimkiler ilgisiz bu konularda, abimin çocuğu olursa da ilk beni arayacaklar ama yol, hediye masrafı falan diye ay çok dolmuşum :)

ben de öyle okudum da sen söyleyince daha çok inandım :)))
Tşkr ederiz bilgi için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…