- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
8 kiloya yaklasanlar 2400 mu dogdu saniyorsun. Dogum kilosuyla orantili gidiyorlardir. Bebegin gayet guzel kilo almis. 4.ayda 6 kilo olursa aylik ortalama 900gr demek bu bence ideal takilma buna. Bundan sonrada zaten dusecek kilo alimlari hem hareketleniyorlar hemde dis huysuzluklari baslayacak. Bence kimsenin boyuna kilosuna takilma masallah gayet iyi ilerlemis.Canım senin bebeğin ne zaman doğdu? Kilo olarak benimki de senin bebeğin kadar. 2 Ocak'ta ,2400 gram doğdu şimdi 5800 civarı. Burda arkadaşların maaşallah 8kiloya yaklaştı benim ki daha 6 olacakama şükür küçük ama sağlıklı
Ben ideal gelin olarak hak verdim sana aynen devam et :))Yenı evlıydım ben evde yokken yatak odama gırmış banyomdakı Kırlı camasırlarımı almış
Bende onlar evdeler büyük banyoyu kullanıyolar dıye çamaşır sepetıne mahsus atmamıştım
Eve bı geldım donlAr kayıp
Eşime nerde dıyorum bılmem dıyo
Sonra bu geldı
Ben onları topladım kırlıye attım dedı
Benım camasırlarımı annem bıle ellıyemez hem sen benım banyomda napıyodunda kılotlarımı buldun dıyo bagrınınca son oldu
Benım sinirım evlendık IST da evlerı yok bahanesıne 1 ay bende kalmalarıydı
Mesafe koymasam ıyıce Kapağı atarlar
Sen en Güzeli gece gündüz kapını kıtle
Bıde ben başkalarından ornekler verıyorum
Esımın Arkadaşının annesını soruyo mesela napıyo dıye
Bende başlıyorum eee zamanında gelıne söyle yaptı böyle yaptı evını huzursuz ettı
Şimdı Kapıdan gıremıyo dıyorum
Zamanında benı gerçekten cok üzdüler yoksa bu yazdıklarımı. Okuyunca vahşı gelın sanmayın benı
Bence hicbirsey giymesin hatta giydirmesin oyle daha cok utanir boylelerine mustahak vallahi.Peki eşin bışey demıyomu anne ne dalıyorsun içerı dıye
Ya şöyle dantelli tüllü fılan bışeyler gıy gece geldımı odanıza senı öyle Görsün
Normalde tarzın degılse eşin şaşırırsa da hormonlardan ter basıyo ince gıyınıyorum dersın
Kızlar biz 4 aylık olduğumuz için bize dün sağlık ocağı vegaferon kan damlası verdi günde 4 damla vereceksin çok önemli dedi ama ben vermeyi düşünmüyorum kansızlık olup olmadığını bilmiyoruz sonuçta test yapılmadı ayrıca içinde metil paraben ve propil paraben varmış. Bizim eczacı dostumuza danışıyorum böyle şeyleri genelde ama o içindeki paraben miktarının oldukça az olduğunu oyuncaklarını agzına aldıgında da aynı şey olduğunu söylüyor yine de içim rahat etmiyor. I ikizcan2016 sen ne diyorsun bu işe :))
Ek gıdaya geçildiğinde yiyeceklerle Demir ihtiyacını gidermeye çalışan anneler de var.
sizler kan damlası hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Utanmaz baksana gıyın dıye akıl verıyomuş kadınBence hicbirsey giymesin hatta giydirmesin oyle daha cok utanir boylelerine mustahak vallahi.
Kız bızımkıler bıyerden akraba cıkıcakta dur bakalımkız benimkilerde beni çok üzdü benim kv resmen şizofren 2 2,5 sene önce bana sen beni zehirleyip öldürmeye çalışıyon diye iftira attı ben şoküzerime dişlerimi fırçalarken diş macunu dökülmüş vay efendim o zehirmiş bende onları zehirliyormuşum tövbe estağfirullah daha neler neler.sonra özür diledi affettim.ben kereme hamile kalmadan önceki kış analı kızlı nerdeyse bi kışı bende geçirdiler en son ben çok saygısızmışım herşeylerine karışıyormuşum (mesela kadın dolaptan yoğurt alacak dedim ki alt raftaki yoğurt eski üst raftakinden al demişim) vaaayy aldığı yoğurda karışıyor muşum sanki ev benim değil onun evi.ben çok yüz verdim bunlarada şimdi mesafe koydum.doğru düzgün konuşmuyorum bile ama çok yüzsüzler en son sorun çıkardıklarında bir dahada evine barkına gelmeyiz dediler yine geldiler hemde ben hoşgeldinizden başka birşey konuşmazken.yüzsüzlükte çığır açtılar anlayacağın
valla akrabamı çıkarlar bilmem ama biz senle bunları akıl hastanesine yatıralım orası paklar bunları.manyaklar ya laKız bızımkıler bıyerden akraba cıkıcakta dur bakalım
Bende nışanlıyken kp arabayla bıyere bırakıyodum gıden arabadan onu atmışım
Insanlar yoldan toplamış
Ne olaylar yapmıştı
ayyy hala gülüyorum gerçi ozaman ne ağlamıştım
Ya bıde nasıl anlatıyolarsa ınanlarda oluyo
Bende ozaman 40 kusur kıloyum araba kullanırken bıde onu atıcam düşün
Istesem fızıken mümkünatı yok zaten
Malesef canım eşim de ben de kalabalık aileden geliyoruz ortanca çocuklarız zaten iki tarafın da 10-15 tane torunu var hevesleri kaçmış heraldeDahA hıç gormedıler mı yanı
Ama böyle açık olman güzel bişi, ben de sınırlarıma müdahale edilmesin diye kendimi kapatıyorum sanırım , ne kadar kimseyi kırmamaya çalışsam da "soğuk gelin" imajından kurtulamıyorum malesefBenım bazı huylarım cınstır
Yanı sınırlarıma gırılsın ıstemem ve özel alanlarımda cok mesafelıyımdır
Eşimin bıle bardağından ıcemem
Onlarda tam aksıne özel alan dıye bışey yok
Öyle olunca benım mesafemı anlayanakadar sıkıntı oldu
Canım sen hangisini veriyorsun ferrosanol şurubu mu biz de ona göre alalımcanim öncelikle parabenin tamamen aklandığını biliyorum.
ondansonracııma, bebeğin beyin ve iq gelişimi için demir takviyesi çok önemliymiş, ben de vermek istemiyorum içinde şeker fln var diye ama mecbur veriyorum :)
özetle, demir preparatlari genelde fe+3 şeklinde demir iceriyor, bu vucutta fe+2 iyonuna dönüstürülüp emiliyor. bu donusum esnasinda fireler oluyor, demir sadece ferrosanol şurupta direkt fe+2 (demirII) formunda bulunuyor, dolayisiyla biyoyararlanimi daha yuksek..
gunde 2 kez 1.5 ml.. veriyorum, 8kg dan sonra 2ml cik dedi dr..
Tutmadım kendimi koptumKız bızımkıler bıyerden akraba cıkıcakta dur bakalım
Bende nışanlıyken kp arabayla bıyere bırakıyodum gıden arabadan onu atmışım
Insanlar yoldan toplamış
Ne olaylar yapmıştı
ayyy hala gülüyorum gerçi ozaman ne ağlamıştım
Ya bıde nasıl anlatıyolarsa ınanlarda oluyo
Bende ozaman 40 kusur kıloyum araba kullanırken bıde onu atıcam düşün
Istesem fızıken mümkünatı yok zaten
Solemesi biraz kırıcı olmus gercektenMalesef canım eşim de ben de kalabalık aileden geliyoruz ortanca çocuklarız zaten iki tarafın da 10-15 tane torunu var hevesleri kaçmış heraldebizim için dünyalara değer ama onlar için nerdeyse sıradan bir bebek işte, benim ailedeki torunlar hep ablamlardan, erkeklerde henüz çoçuk yok babam kızım için " o da torun mu torunun hası 'abimin hayalî çocuğu' daha gelmedi" diyomuş bir dokun bin ah işit benden
Denemekte fayda var :)Kızlar belki bileniniz vardır ama yazayım dedim. Bebeğimin poposunda hafif pişikler oluyor ara ara gece yatmadan lansinoh göğüs kremi sürüyorum sabaha nerdeyse geçiyor başına gelen varsa bu krem bir mucize. Ben her şeye kullanıyorum dudak çatlağına bile iyi geliyor.
Ay senin banyona girip kirli iç çamaşırlarını mı almış :)))Yenı evlıydım ben evde yokken yatak odama gırmış banyomdakı Kırlı camasırlarımı almış
Bende onlar evdeler büyük banyoyu kullanıyolar dıye çamaşır sepetıne mahsus atmamıştım
Eve bı geldım donlAr kayıp
Eşime nerde dıyorum bılmem dıyo
Sonra bu geldı
Ben onları topladım kırlıye attım dedı
Benım camasırlarımı annem bıle ellıyemez hem sen benım banyomda napıyodunda kılotlarımı buldun dıyo bagrınınca son oldu
Benım sinirım evlendık IST da evlerı yok bahanesıne 1 ay bende kalmalarıydı
Mesafe koymasam ıyıce Kapağı atarlar
Sen en Güzeli gece gündüz kapını kıtle
Bıde ben başkalarından ornekler verıyorum
Esımın Arkadaşının annesını soruyo mesela napıyo dıye
Bende başlıyorum eee zamanında gelıne söyle yaptı böyle yaptı evını huzursuz ettı
Şimdı Kapıdan gıremıyo dıyorum
Zamanında benı gerçekten cok üzdüler yoksa bu yazdıklarımı. Okuyunca vahşı gelın sanmayın benı
Benimkiler de çok yüzsüz ya bu yüzsüzlükle onlar bi mesele olursa uzatmamış oluyor ama ben hiç kimseyle tartışma yaşamadığım içn onlarla yaşadığım çok büyük geliyor unutamıyorum ve uzatmış oluyorum sonrakız benimkilerde beni çok üzdü benim kv resmen şizofren 2 2,5 sene önce bana sen beni zehirleyip öldürmeye çalışıyon diye iftira attı ben şoküzerime dişlerimi fırçalarken diş macunu dökülmüş vay efendim o zehirmiş bende onları zehirliyormuşum tövbe estağfirullah daha neler neler.sonra özür diledi affettim.ben kereme hamile kalmadan önceki kış analı kızlı nerdeyse bi kışı bende geçirdiler en son ben çok saygısızmışım herşeylerine karışıyormuşum (mesela kadın dolaptan yoğurt alacak dedim ki alt raftaki yoğurt eski üst raftakinden al demişim) vaaayy aldığı yoğurda karışıyor muşum sanki ev benim değil onun evi.ben çok yüz verdim bunlarada şimdi mesafe koydum.doğru düzgün konuşmuyorum bile ama çok yüzsüzler en son sorun çıkardıklarında bir dahada evine barkına gelmeyiz dediler yine geldiler hemde ben hoşgeldinizden başka birşey konuşmazken.yüzsüzlükte çığır açtılar anlayacağın
Aynen eşim tarafı her çocuğu çok seviyo zaten halaları amcaları her gün arar sorar fotoğraf video isterler ama bizimkiler ilgisiz bu konularda, abimin çocuğu olursa da ilk beni arayacaklar ama yol, hediye masrafı falan diye ay çok dolmuşum :)Solemesi biraz kırıcı olmus gercekteneltimin yazın kızı oldu. O kısmın ilgilerini topladı bizinkine daha az hevesliler (tabi geldiler falan resim istiolar o ayrı) annemlerin ilk kız torun ay küpesini alim ay elbise mi alsak modundalar, pek kıymetli :) ilk cocuklar daha sanslı
ben de öyle okudum da sen söyleyince daha çok inandım :)))canim öncelikle parabenin tamamen aklandığını biliyorum.
ondansonracııma, bebeğin beyin ve iq gelişimi için demir takviyesi çok önemliymiş, ben de vermek istemiyorum içinde şeker fln var diye ama mecbur veriyorum :)
özetle, demir preparatlari genelde fe+3 şeklinde demir iceriyor, bu vucutta fe+2 iyonuna dönüstürülüp emiliyor. bu donusum esnasinda fireler oluyor, demir sadece ferrosanol şurupta direkt fe+2 (demirII) formunda bulunuyor, dolayisiyla biyoyararlanimi daha yuksek..
gunde 2 kez 1.5 ml.. veriyorum, 8kg dan sonra 2ml cik dedi dr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?