- 25 Ekim 2011
- 609
- 817
- 103
Yok canım ne sefası hıııç gormedım
Bıraz önce güzel haberı aldım zaten ctesı 4 günlüğüne kv gıdıcez
Offf bıktım yemınle yaaa
Gel gel Bursa candır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ne sefası hıııç gormedım
Bıraz önce güzel haberı aldım zaten ctesı 4 günlüğüne kv gıdıcez
Offf bıktım yemınle yaaa
Aynen canım bende takıntılıyım hep aç kaldı gibi hissediyorum.Memede kusma bizde de oluyor arada.
Emerken dinlenecek gibi bırakıyor fork diye kusup emmeye devam ediyor. Sute kafasi takik bir insan olarak cok canim sıkılıyor benim de bosa gidiyor sutler diye.
Kilo alimini hic bilemiyorum insallah makul olcude aliyordur.
Bebeği çok emip kilosu kendi ayına göre önde olan anneler ,bebeklerinizin kaka durumu nasıl ?
Benim oğlan biraz obur. Emmek için 1.5-2 saati zor bekliyor.
Kakası su gibi yeşil renkli ve bol mukuslu.
Doktor bunun çok beslenmekten kaynaklı olduğunu söylüyor. Acaba beslenme ile alakalı mı yoksa biz 2 aydır antibiyotik kullanıyoruz ,onunla mı alakalı çözemedim..
Canim benim de peyniri cok yedigimde oluyor hele yogurt yedigimde kan gordum daha yemedim peyniri de kasar peyniri olarak tuketiyorum beyaz peynir de dokunuyor süt hic icmiyorum zaten gaz yaptigi icin...yani alerjik olabilir bi dene istersen süt ürünlerini...benimki de cok emiyor dedigin gibi gündüz en fazla 2 saatte 1 gece 3-4 saatte bir ortalama 4-5 kez kaka yapiyor ama gelisimi iyi masallah...Bebeği çok emip kilosu kendi ayına göre önde olan anneler ,bebeklerinizin kaka durumu nasıl ?
Doktor bunun çok beslenmekten kaynaklı olduğunu söylüyor. Acaba beslenme ile alakalı mı yoksa biz 2 aydır antibiyotik kullanıyoruz ,onunla mı alakalı çözemedim..
Benimki de 1,5 saati zor bekliyor kakası mukuslu evet ama rengi sarı gibi. Cıvık ama su gibi degil.Bebeği çok emip kilosu kendi ayına göre önde olan anneler ,bebeklerinizin kaka durumu nasıl ?
Kakası arada su gibide değil ama cıvık :) çok güzel anlattımyeşil arada oluyor çoğunlukla sarı. İçinde sünen birşeyler oluyor ara ara. Ama antibiyotik vs nasıl değiştirir bilemedim
Canim benim de peyniri cok yedigimde oluyor hele yogurt yedigimde kan gordum daha yemedim peyniri de kasar peyniri olarak tuketiyorum beyaz peynir de dokunuyor süt hic icmiyorum zaten gaz yaptigi icin...yani alerjik olabilir bi dene istersen süt ürünlerini...benimki de cok emiyor dedigin gibi gündüz en fazla 2 saatte 1 gece 3-4 saatte bir ortalama 4-5 kez kaka yapiyor ama gelisimi iyi masallah...
Benimki de 1,5 saati zor bekliyor kakası mukuslu evet ama rengi sarı gibi. Cıvık ama su gibi degil.
Bence yeşil olması antibiyotikten gibi geldi
Sezeryan sonrası antibiyotik kullanırken farklıydı kakası çok kokuluydu mesela o bitince sarı oldu hala da aynı devam ediyor.
Bilgi için teşekkür ederim kızlar.
Benim bebeğimde böbrek genişlemesi vardı.
1 aylıkken ameliyat oldu. Şuan 3 aylık ve 2 gün önce yine ameliyat oldu.
2 aydır da her gün antibiyotik kullandık vr hala devam ediyoruz...
İlk zamanlar kakası mukuslı cıvık ve sarı oluyordu ama şu son 1 haftadır bildiğin yeşil renk ve su gibi.
Süt ürünlerini bir kaç gün kesip bakayım duruma..
Gel gel Bursa candırulu şehir. Mübarek zatların şehri. Kv ye kızınca bol bol Yaradan' a sığınırsın
![]()
Benimde bi ara yeşil oldu. Doktora sordum yediklerinden olur dedi. İnternette ön süt cok alımı yapar yazıyor diye hep son emdiği memeden başladım emzirmeye. Bi süre devam etti su ara tekrar sarıya dondu. Belki oda işe yarayabilirBilgi için teşekkür ederim kızlar.
İlk zamanlar kakası mukuslı cıvık ve sarı oluyordu ama şu son 1 haftadır bildiğin yeşil renk ve su gibi.
evet canım bana da bezden oldu gibi geldi..Huggies kullanıyorum 2-3 gündür..sudocreme denicem bakalım inşallah fayda eder..Ben de o beze geçince pisik oldu ne yazık ki. Bepanthol kullanıyordum ara ara. Ama bu pisikte pek etkili olmadi. Bulgaristan göçmenlerinin getirdiği bir krem var. Zdrave diye biliniyor. Her derde deva görüyorlar neredeyse. Pisik için çok kullanılıyor. onu sürünce pisik gecti. Ama domuz yağı içerme durumu var mı merak ettim onu öğrenmem lazım. Içeriği hakkında net bilgi bulamadım. Ama sanırım sudocreme benzer bir yapıda.
hadi ya bunu duymamıştım canım deneyeyim krem alana kadar..Bizim pişige kremler fayda etmedi zeytinyağıyla kurtulduk şükür, tavsiye ederim
evet canım dün araştırdım biraz..4 ayın bitmesini beklicez..canım 4 ayı bekle destekli oturtmak için
Yağı ısıtıp soğutta asitliği gecsin canım. ben ole biliyorum uygulayanlar daha iyi yönlendirirler tabihadi ya bunu duymamıştım canım deneyeyim krem alana kadar..
bende çok istiyorum canım bebeğimin en güzel zamanlarında yanında olmak..dün güzelce konuştuk ikna olacak gibi..kesin bir karara varmadık ama tamam düşünelim dedi..benim korkum yakın bir şehirde oturuyor kv torunu özledim bahanesiyle yine sürekli bizde olacak aynı hesaba gelcek..doğum yaptım yapalı 3 kez geldi..of offff..benim derdim büyük nasıl kurtulcam bu kadından bilmiyorummCanım ben de hiç sevmiyorum anlaşamıyorum kavga etmiyorum ama her halimle belli ediyorm anlaşamadığını. yine de seneye çalışmaya başlarsan ben gelir bakarım diyor bir ay kayınvalidem bir ay görümcem gelirmiş miş miş
Bakıcıya veririm ama yine de evdeki huzurumu bozmamak için onları istemem kesinlikle Allah da muhtaç etmesin diyorm hep
Eşime de söyledim evde huzur istiyorsan ben onları istemiyorum diye
Zaten o da istemiyor anlaşamıyor ama anne abla sonuçta
Sen de ev işini ertele 5 sene olmasın da 6 sene olsun nolur yani yeter ki huzurlu büyütün yavrunuzu
Eşine de anlatırken bence böyle söyle eğer yavrumuzun mutluluğunu istiyorsan böyle olmalı de.
Ben her seferinde mutlu anne = mutlu Bebek diyorm :)) beni mutlu etmezsen oğlun da mutlu olmaz diyorum :))
Ve bi de diyorum ki ben evlenirken aman eşimin ailesiyle kötü olayım diye evlenmedim sonuçta çok isterdim abla kardeş gibi olalım çok adım attım ama olmadı napalım diyorm hak veriyor bana
Erkekler sinirden degil de üzüntünden anlıyorlar genelde üzüldüğünü görünce hak veriyorlar bence.sinirli konuşunca iletişim bozuluyor malesef. Güzellikle halledersin bence sen bu meseleyi üzme kendini bebeğinle doyasıya vakit geçirmiş olursun hem çok güzel olur ilk 2 sene kritik dönemde seninle olur :)
sağolasın canım Allah razı olsun..Canım valla Allah yardımcın olsun laftan anlamayan insanla çok zor...
Arkadaşların dedği gibi ev işini ertelemeye çalış huzur her şeyden daha önemli
sağol canım..çok öneren oldu onu denicem bende..Sudokremi onerırım
tamam canım öyle yapayım..tam kızdırmaya gerek var mı ılısa yeter mi?Yağı ısıtıp soğutta asitliği gecsin canım. ben ole biliyorum uygulayanlar daha iyi yönlendirirler tabi
Yagi cezvede cazirdayacak kadar isitip kullanabilirsiniz. Asit ozelligi kayboluyor ben fisfis kolonya sisesini bosaltip yikadim ve ona koydum yagi boyle kullanimi cok pratik oluyor her bez degisiminde poposuna ve banyosundan sonra tum vucuduna kullaniyorum. Hic pisik derdi yasamadik.Yağı ısıtıp soğutta asitliği gecsin canım. ben ole biliyorum uygulayanlar daha iyi yönlendirirler tabi
geçmiş oldun canım benim bitmiş gitmiş olsun inş sıkıntılarBilgi için teşekkür ederim kızlar.