- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YokToplu igne ucu kadar beyaz bir nokta oluyor. Bak başı kadar bile degil yani. Sertlesmis minicik bir nokta. Tipa gibi sut kanalini tikiyor uctan. Sut ordan akamayinca memede birikip sisiriyor memeyi. Benimkiler hep o sekilde oldu.
yok canım bende hıç o sekılde olmadıToplu igne ucu kadar beyaz bir nokta oluyor. Bak başı kadar bile degil yani. Sertlesmis minicik bir nokta. Tipa gibi sut kanalini tikiyor uctan. Sut ordan akamayinca memede birikip sisiriyor memeyi. Benimkiler hep o sekilde oldu.
YokToplu igne ucu kadar beyaz bir nokta oluyor. Bak başı kadar bile degil yani. Sertlesmis minicik bir nokta. Tipa gibi sut kanalini tikiyor uctan. Sut ordan akamayinca memede birikip sisiriyor memeyi. Benimkiler hep o sekilde oldu.
yok canım bende hıç o sekılde olmadıToplu igne ucu kadar beyaz bir nokta oluyor. Bak başı kadar bile degil yani. Sertlesmis minicik bir nokta. Tipa gibi sut kanalini tikiyor uctan. Sut ordan akamayinca memede birikip sisiriyor memeyi. Benimkiler hep o sekilde oldu.
Farklı bi şehirdesiniz yani o zaman bebeğe baktırırsanız uzunca bi süre sizde yatılı kalmış olacak degil mi ?bende çok istiyorum canım bebeğimin en güzel zamanlarında yanında olmak..dün güzelce konuştuk ikna olacak gibi..kesin bir karara varmadık ama tamam düşünelim dedi..benim korkum yakın bir şehirde oturuyor kv torunu özledim bahanesiyle yine sürekli bizde olacak aynı hesaba gelcek..doğum yaptım yapalı 3 kez geldi..of offff..benim derdim büyük nasıl kurtulcam bu kadından bilmiyorumm![]()
Bünye meselesi demekki ben hala olmadim bekliyorum bakalim nasil olacakBen oldum 2 aylıktı Deniz. Sonra üzerinden bir 20 gün geçti tekrar oldum. Göbeğimde inme olmadı hala şiş![]()
Canim biz de ķizi yikarken elleri morariyor birimiz yikiyor digeri hemen su dokuyor ona ragmen oluyor odayi yarim saat onceden isitiyorum en az 27 derece oluyor...bebeklerin dolasim sistemleri yeni gelistigi icin ayrica el ve ayaklarina giden damarlar cok kucuk ince oldugu icin kanlanmalari az oluyor cabuk usuyup cabuk morariyor ve genelde soguk oluyor...dedigin gibi corabi cikmis ayagini da yukari kaldirdiysa hem usumekten hem de kan akimi azligindan morarmistir icini ferah tut Allah korusun genel bir sıkıntı olsa devamli morarma olur...gecmis olsun canim...Deneyimli anneler sorum size Miray dun biraz agladi ve corabi ayaginda degildi o sirada farkettim ki ayagi morarmis bilekten 2 parmak yukariya kadar her ikiside. Aglamasi bitince morarma duzeldi. Yaklasik 1 ay oncede yine cok agladiginda ayagi mordu ama biz aksam saati beyaz isik altinda oyle gozuktugunu dusunduk mormu degilmi diye bakinirken gecti isik yanilmasi dedik. Ama suan o zamanda morarmisti diye dusunuyorum. Aksamdan beri kafamda bir suru abuk sabuk dusunce dolaniyor. Pazartesi dr a gidecegiz ama icim hic rahat degil varmi yasayan.
Bol emmekten biraz sivi oluyor bizde. Yesil renk ve mukuslu bir ara bizde de olmustu o ara 2 3 gun ust uste disarda yemistik ve pastaneden kurabiye falan aninda kaka rengi ve yapisi degismisti ev yemegine dönünce düzeldi belki sizinde böyle bir durum vardir. Yediklerinizi bir takip edin isterseniz.Bebeği çok emip kilosu kendi ayına göre önde olan anneler ,bebeklerinizin kaka durumu nasıl ?
Benim oğlan biraz obur. Emmek için 1.5-2 saati zor bekliyor.
Kakası su gibi yeşil renkli ve bol mukuslu.
Doktor bunun çok beslenmekten kaynaklı olduğunu söylüyor. Acaba beslenme ile alakalı mı yoksa biz 2 aydır antibiyotik kullanıyoruz ,onunla mı alakalı çözemedim..
O hali çok kötü bi de halsizleşiyo bizimki . Emzirme sıklığı nasıl canım , pelin 2-2.5 saatte anca sindirebiliyo sık sık emzirsem ya kusuyo ya da kusucam diye kıvranıyo kuzum sen de dene istersen sık emziriyosan ondan da olabilirİnşallah canım bizim idrar testimizde normal çıktı. Yavrum kusunca ağlıyor birde o bitiriyor işte
Hayırlı olsun canımYok canım ne sefası hıııç gormedım
Bıraz önce güzel haberı aldım zaten ctesı 4 günlüğüne kv gıdıcez
Offf bıktım yemınle yaaa
Dene canım ben travocort hametan yazmıştı Dr hametan biraz iyi gibiydi ama tam geçmedi zeytinyağı geçirdi artık hep zeytinyağı kullanıyorum, sizinki de geçer inşallahhadi ya bunu duymamıştım canım deneyeyim krem alana kadar..
Ayaklari soguk degildi canim ev sicak zaten ayaklarinda corap olmasa farketmezdim o anlamda soyledim belkide daha oncede agladiginda morardi ama gormedik bizCanim biz de ķizi yikarken elleri morariyor birimiz yikiyor digeri hemen su dokuyor ona ragmen oluyor odayi yarim saat onceden isitiyorum en az 27 derece oluyor...bebeklerin dolasim sistemleri yeni gelistigi icin ayrica el ve ayaklarina giden damarlar cok kucuk ince oldugu icin kanlanmalari az oluyor cabuk usuyup cabuk morariyor ve genelde soguk oluyor...dedigin gibi corabi cikmis ayagini da yukari kaldirdiysa hem usumekten hem de kan akimi azligindan morarmistir icini ferah tut Allah korusun genel bir sıkıntı olsa devamli morarma olur...gecmis olsun canim...
hiç yaşamadım böyle birşey ama mesela benim yiğenimin de ağlayınca kaş çevreleri morarırdı ben önemli birşey olduğunu düşünmüyorumDeneyimli anneler sorum size Miray dun biraz agladi ve corabi ayaginda degildi o sirada farkettim ki ayagi morarmis bilekten 2 parmak yukariya kadar her ikiside. Aglamasi bitince morarma duzeldi. Yaklasik 1 ay oncede yine cok agladiginda ayagi mordu ama biz aksam saati beyaz isik altinda oyle gozuktugunu dusunduk mormu degilmi diye bakinirken gecti isik yanilmasi dedik. Ama suan o zamanda morarmisti diye dusunuyorum. Aksamdan beri kafamda bir suru abuk sabuk dusunce dolaniyor. Pazartesi dr a gidecegiz ama icim hic rahat degil varmi yasayan.
Bazen 2 saati bulmuyor emmemiz canım yaO hali çok kötü bi de halsizleşiyo bizimki . Emzirme sıklığı nasıl canım , pelin 2-2.5 saatte anca sindirebiliyo sık sık emzirsem ya kusuyo ya da kusucam diye kıvranıyo kuzum sen de dene istersen sık emziriyosan ondan da olabilir
bunu bütün bebekler yapar ilka parmak emcek diye birşey yok.ama emeceksede emsin kendini öyle iyi hissediyorsa bebeğin parmak emsin nolucak ki? benim büyük kızım emiyordu 2,5 yaşında aklı ermeye başlayınca her parmağını ağzına attığında eeğğ eğğ diyordum çekiyordu.1hafta 10 gün sonra tamamen bıraktı.birde bence çok tatlı oluyorlar parmak emerkenKızlar oğlum parmaklarını yumruk yapıp ağzına götürmeye başladı Herkes dikkat et bu parmak emcek diyor gördüğüm anda çekiyorum ama görmediğim Zaman'da oluyor sizce Nasıl engelleyebilirim ya engel olabilirmiyim
Niye engelleyeceksin ki. Ellerini kesfetmis gelisimi icin ve devami icin onemli. engellersen nasil oyuncaklarini tutacak sagi solu cekistirmeye baslayacak? Lutfen mudahale etme parmak emmesi sagdan soldan duydugun gibi kotu birsey degil engelleyerek cocuguna cok buyuk kotuluk yapmis olursun.Kızlar oğlum parmaklarını yumruk yapıp ağzına götürmeye başladı Herkes dikkat et bu parmak emcek diyor gördüğüm anda çekiyorum ama görmediğim Zaman'da oluyor sizce Nasıl engelleyebilirim ya engel olabilirmiyim
Valla şu Bursa korkulu Rüyam deplasmana gelıyoruuuumGel gel Bursa candırulu şehir. Mübarek zatların şehri. Kv ye kızınca bol bol Yaradan' a sığınırsın
![]()
Cok gecmiş olsun canımBilgi için teşekkür ederim kızlar.
Benim bebeğimde böbrek genişlemesi vardı.
1 aylıkken ameliyat oldu. Şuan 3 aylık ve 2 gün önce yine ameliyat oldu.
2 aydır da her gün antibiyotik kullandık vr hala devam ediyoruz...
İlk zamanlar kakası mukuslı cıvık ve sarı oluyordu ama şu son 1 haftadır bildiğin yeşil renk ve su gibi.
Süt ürünlerini bir kaç gün kesip bakayım duruma..