- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
biz de atak haftasindayiz hem de simsek cakan kara bulutlu haftaCanım bizde de var bu bahsettiğin huzursuzluk.
Hastalık ile ilgili bi belirti yok ama 2 gündür huzursuz . Uyanıkken bir müddet neşeli ve keyifli oluyor sonra mızmızlanıp kucakta olmak istiyor. Atak yaklaşıyor bizim,ondanmı acaba bilemedim..
104 günlüğüz..
Prima ile ilgili şikayetlerim artınca dün molfix aldık. Dokusu primaya göre daha yumuşak ama biraz daha kalın. 2 gün oldu daha ama memnunum şimdilik.
Canım I ikizcan2016 ferro sanol şurup verdiğini söylemişti ben henüz soruşturmadım ama belki şurup vardırKizlar demir damlası olarak Ferro Sanol piyasada yokmus su an. Hicbir depoda görünmüyor demis bizim eczaci.
Bulup alaniniz var mi?
Ya da alternatif dusundunuz mu?
Beyninizi yemeye karar verdim ilac konusunda :))
Blw ben dusunuyorum, facede siteye uyeyim ve kitaplarini aldim okumak icin. Yurt disinda yeğenlerim bu sistemle basladi ek gidaya ve yengem cok rahat etti ardindan. 2 yas ara ile iki erkek cocuk :)Bebekler 4 ayi gordu, ek gida baskisi basladi çevreden.
BLW yi arastiraniniz var mi? Ne düşünüyorsunuz bebek liderliginde beslenme konusunda?
Cok arastirmadim ama mantigini biliyorum, yalniz uygulayabilir miyim onu bilmiyorum.
Bir de eylülde ise baslayip baslamama durumuna gore yonlendirecegim sureci sanirim. BLW ile anneden baskasi ugrasmaz cunku. Bir de ben evde olmayinca illaki bir seyler yedirecekler yöntemin mantigina ters olur bu da
Bugun aşıdan sonra dr umuzla konustuk bu konuyu ve bizi bir eczaciya yonlendirdi ikizleri var ve o da cok araştırdı diye.Kizlar bana kizmayin bunlar burda defalarca konuşuldu biliyorum ama eski mesajlari bulamadim, okuduklarim da aklimda kalmadi.
Bana dogal, katkisiz demir ilaci ve d vitamini adi verin, siparişini vereyim bugun.
Kafam cok dolu bir sey kalmiyor aklimda.
Asm den vegaferon gibi bir sey verdiler ama icerigi temiz degildi onlarin.
D vitaminini de ne zamandir vermiyorum ben gunese cikariyorum diye. Ama son zamanlarda dengemiz bozuldu tekrar ilaca başlayacağım
Wellcare denmişti onu hatirliyorum da birkac cesitnvar sanirim ondan.
Bir el atin mevzuya hadi.
Sabirsiz61
Dogum parasi icin aile sosyal politikalara gidip form dolduruyorsunuz, kimlik fotokopileri ekliyorsunuz. Parayi alabilirsiniz calisma ile ilgisi yok onunKızlar doğum parasına nasıl başvuru yaptınız ben şuan çalışmıyorum işyerinden istifa ettim alabilir miyim acaba
cok kalitesiz bitirene kadar öldüm ben...prima nin yesil olan aktif bebegini kullaniyorum memnunum ben canimmerhabalar :))
komili bez kullanan var mi?
primayi degistirmek istiyorum da..
prima disinda bez kullanan, memnun olan?
Bwn esime sadece ferro sanol dedim surup ya da damla diye belirtmek aklima gelmemisti. Ikisi ayri miymis:/ yarin bir de surup olarak sordurayim en iyisi.Canım I ikizcan2016 ferro sanol şurup verdiğini söylemişti ben henüz soruşturmadım ama belki şurup vardır
ikizcim sleepy numune kullandim iyiydimerhabalar :))
komili bez kullanan var mi?
primayi degistirmek istiyorum da..
prima disinda bez kullanan, memnun olan?
kizlar yorgunluktan (sozde tatil dahada yorgunum ) surekli kabus goruyorum dun geceasli2434 ve Esra bana sabirsizin fake oldugunu soyluyo bende tam o sirada baskasina sabirsiz fakemis ilhan mansizla dukkan aciyolarmis derken sabirsiza yakalaniyorum
gozlerini acip bana bakmaya basliyo kafami ceviriyorum
en sonundaSabirsiz61 kafama caydanlik indirdi oyle uyandim
Sakın. Sleepy e bulaşma canım bu son zamanlarda b*k içinde yüzüyoruz. Bacak aralarından resmen taşıyor nasıl işse artik
kizlar 4 gunluk kv ziyaretinden eve donunce 12 saat icinde bavul bosalt doldur gozumu karartip ilk tatilimize ciktik
pazardan beri anca yaziyorum
otele oyun halisini filan getirdim yatagin ustunde oynuyo
otelden park yatak verdiler
iyi mi oldu derseniz hakkaten zorlandim otel odasinda
cunku disarsi ruzgarli otelin ici klimalar acik
tek iyi yonu yemegim onumde
ama Umut un ne uyku duzeni kaldi ne de bisey
tamda simsekli atak haftasina denk geldik
Iki tane aldım ama daha inceleme firsatim olmadi.
canim baya geriden okuyorum nasil oldu kaka durumu?
dr lar 10 gune normal diyo ama o 10 gunu gelde bizlere sor :/
fitili butunmu veriyosun
dr bize yanlardan inceltin demisti
bizimki 3-4 gunde bir yapiyo bu aralar
ben bi ara duphalac surup kullandim bize cok fayda etmedi ama fayda gorenler olmus
bi de sen kefir iciyomusun sanki o iyi geldi bize
Kızlar dün bebeğim gece 1 gibi korkarak bi uyandı bağıra bağıra ağladı çok zor sakinleştirdim
Ne olmuş olabilir ki ya çok korkmuş görünüyordu
Rüya gördüklerini biliyorum ama rüyadan bu kadar korkmuş olabilir mi ?
Yada bi şey oldu ben duymadım ama sonrasında korktu mu acaba
Ağladıklarında çok çaresiz kalınıyor ben de az daha ağlayacaktım valla
sorma 4 gun fazla geldi demek :)Canım sen evine git bence tatiline evinde dwvam et kayıncalidenin evinden sonra bayagı sarsılmışsın :))
ooo iki gun kactin mi super olmusyaaaa
burnunuzdan geldi desene
kv sini goren yasadigi sehri terkedio, ben de kactim gecen hafta 2 gun :)
bu ara otel bakiyorum canim, yaz tatili icin ama, bi taraftan da cesaret edemiyorum, evde bi ton ivir zivirlari var anakucagi, hoplangac, oyun halisi vs..
otel odasinda nasil oyalarim kizlari bilemiyorum walla.. ayrica atak haftasi olmamali arti dis de cikarmamalilar :))))
yani imkansiz gibi..
benim de burnumdan gelecek :)
Bizim Dr hamilelikte düzenli demir ilacı kullandıysan 6. Aydan önce Demire gerek yok tavsiye etmiyorum paraben var çünkü dedi 6. Ayda parabensiz başlatırız dedi ama adını söylemedi ben de sormadım nedenseKizlar demir damlası olarak Ferro Sanol piyasada yokmus su an. Hicbir depoda görünmüyor demis bizim eczaci.
Bulup alaniniz var mi?
Ya da alternatif dusundunuz mu?
Beyninizi yemeye karar verdim ilac konusunda :))
Hangi hastanede yapturdiniz canım maşallah size darısı bizebiz yaptırdık canım memnunuz..4-5 günde iyileşti..pek bir sıkıntısı da olmadı şükür..ankarada 500 tlye yaptırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?