canim gunlerdir ilk defa girdimKizlar Barış in ayak tirnagi batmis.
Daha ilk kez gecen hafta kesmistim ayak tirnaklarini, yanlis bir sey yapmışım belli ki.
Fotografini eklemeye calisacagim sizce yapilmasi gereken bir sey var mi?
gunlerdir ilk defa girebildim. nasil kaka durumunuz canim?
Dvit icin wellcare 400 iu olani alabilirsin. Ben kullaniyorum. Demiride ferromixin yada ferro sanol surup alabilirsin. Ama ferromixin sase seklinde ve ek gida ile verilebildigi icin ben ferro sanol alacagim.
Bize vegaferon verdiFerro san olu asm de veriyor yazmışlar nette ,asm nin verdiği kan ilacı neydi normalde
canim baya geriden okuyorum nasil oldu kaka durumu?4 AYLIK olup bebeği kakayı uzun sürelerde yapan var mı hala? Oglum 7 ya da 8 günde bir yapıyor. Fakat bu hafta yapmadı 9. Gün oldu bugün. Dün fitil verdik ama beceremedik girmedi. Bi süre sonra annem verdi ama o da yerlesmemis. Daha önce de yapmıştık halbuki. Kızardı poposu tahriş oldu gibi. O yüzden bugün vermedim fitil. Haftasonuna geldi doktora da gidemedik. Çok tedirginim bir yapsa da rahat etsem. Fitille ya da kendi ıkınıp zorlamasıyla anal fissür ölmesinden korkuyorum. Var mı bir öneriniz?
Allah yardımcın olsunAltin vs cok az var belki 1 ayimizi kurtarir. Ama idare etmeyi deneyecegim. Ev kredisi zorluyor iste biraz.
Kayinvalidem bakmayacak bir de o tarafi var işin. Bakici bulmam gerekiyor
Kayinvalidem kızıma bakti ama o 2 yasindaydi. Simdi bu kadar kucuk bebekle ilgilenemez. Ilgilenmez daha dogrusu. Biliyorum ki tv karsina oturtup kendi ev işini yapacak. Ben kizimi her gun 6.30da evden cikartmaktan cok yoruldum Barisa evde bakilsin istiyorum, kvde de evinden ayrılmak istemiyor.
Ek gida heyecan verici gercekten, ama cok da zor bilesin. Surekli günlük olarak minik minik seyler hazirliyorsun basta eglenceli olsa da bir sure sonra yoruyor :))
Aşı mı olmuştunuz ben çok giremedim kaçırmış olabilirimkizlar merhaba kizim hala inliyor uyurken ve cok huzursuz kipirdanip duruyor...ates oksuruk hapsuruk yok... dr a gotursrm mi ya baska hastalik belirtisi de yok uyanikken neseli hareketli...ne yapacagimi sasirdim valla..dun annem vardi ust disler sertlesmis 1 ay a cikar dedi...disten midir acaba...?
Vegaferon verdi bize deFerro san olu asm de veriyor yazmışlar nette ,asm nin verdiği kan ilacı neydi normalde
yok canim 22 mayista aşi olacagiz daha...Aşı mı olmuştunuz ben çok giremedim kaçırmış olabilirim
Aşı olduysanız huzursuzluk çok normal benim bebiş de öyle yapıyor
Bizimki de bi kaç gündür inleyerek uykuya dalıyor uykuda da kıpırdanıyor geceleri saat başı uyanıyor ben de diş diye düşünüyorum çok sertleşmiş damakları ama henüz beyazlık yok
bence karşı komşun olursa çok iyi olur hem güveniyorsun hemde evlerinizin yakın olması büyük avantajAllah yardımcın olsun
İnşallah ayarlarsınız ya ne kaldı şurda bi kaç ay sonra okul vakti geliyor tam bi stres Aslında ama inşallah en güzel şekilde ayarlarız çocuklarımız için en iyisi olur umarım
Ben çalışmayı düşüyorum şimdilik ya bi akrabam var çok güzel bakabileceğini düşünüyorum ama 2 yaşında bi kızı var kabul etmeyebilir emin değilim :))
Bi de karşı komşum var çok tatlı çok ilgili tecrübeli bi kadın ona güvenirim evinde de kimse yok rahat bakar ama işte o da kabul etmeyebilir :))
Bi de bi kaç arkadaşım var 2-3 senedir sürekli görüştüğüm bildiğim insanlar.çalışmıyorlar da onları düşüneceğim en zor ihtimalle.
Zaten profesyonel bi bakıcı bulmam imkansız küçük bi ilçede çalışıyorum
Normalde bakıcılık yapanlar var ama herkese güvenemiyor insan. tanıdığım biri olursa süper olcak.
Ben Komili kullanıyorum primaya göre biraz kalın ama memnunummerhabalar :))
komili bez kullanan var mi?
primayi degistirmek istiyorum da..
prima disinda bez kullanan, memnun olan?
canım tırnağıyla yüzünü çizmiş olabilir mi?bazen keremde öyle ağlıyor sonra bakıyorum çizik var yüzündeKızlar dün bebeğim gece 1 gibi korkarak bi uyandı bağıra bağıra ağladı çok zor sakinleştirdim
Ne olmuş olabilir ki ya çok korkmuş görünüyordu
Rüya gördüklerini biliyorum ama rüyadan bu kadar korkmuş olabilir mi ?
Yada bi şey oldu ben duymadım ama sonrasında korktu mu acaba
Ağladıklarında çok çaresiz kalınıyor ben de az daha ağlayacaktım valla
Yok canım ya çizik yok gündüz uykusunda yapıyor da geceleri çok oynamaz yüzüyle benimkicanım tırnağıyla yüzünü çizmiş olabilir mi?bazen keremde öyle ağlıyor sonra bakıyorum çizik var yüzünde
Ben primadan sonra canbebe huggies ve molfix denedimmerhabalar :))
komili bez kullanan var mi?
primayi degistirmek istiyorum da..
prima disinda bez kullanan, memnun olan?
kerem şuan uyuyor uyansın gidip alıcaz inşallahYok canım ya çizik yok gündüz uykusunda yapıyor da geceleri çok oynamaz yüzüyle benimki
Sen ne yaptın paranı aldın mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?