2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kafadı sag taraftamı oluyor. Ben hala anlayamıyorum bu ultrasonlardan.:)

bende Müge Anlıdan kopamiyorum annem ve eşim kızıyor moralini bozarsin izleme diye

Nazar degmesin annesi. Cok sevindim canim uc hafta sonra baya buyumus olur

merhaba canlarım nasılsınız merakıma yenik düştüm 24 ünü bekleyemedim bugün başka bir dr a gittim 8+3 olmuşuz boyumuz da 18,8 mm çıktı... bulantılarım çok az dedim gebelik büyüdükçe azalır zaten dedi dr... bebiş de kesenin içinde sağa doğru uzanıyor boylu boyunca... bugün tefriciyeye de başladım inşallah hepimizinki sağlıklı sıhhatlı hayırlı olsun..

hadi gözün aydın canım iyi yaptin erken gitmekte rahatlamissindir

Tuz hic kullanmiyoruz evde. Odem ve sislik olmasin diye. Yag da zeytinyagi yemeklere. Salatayi da sadece limonlu yiyorum diyetisyen oyle buyurdu.
Tuzun zaten faydasi yok iyi oldu bitti :)

Tuz hic kullanmiyoruz evde. Odem ve sislik olmasin diye. Yag da zeytinyagi yemeklere. Salatayi da sadece limonlu yiyorum diyetisyen oyle buyurdu.
Tuzun zaten faydasi yok iyi oldu bitti :)

diyetisyene neden gidiyosun kilo problemi mi gebelik şekeri mi var

buğza benim ailemde manisada doğumu özgür atlıda mı yapsam diyorum sen kime gidiyorsun
Ben CBUye gidiyorum Docent Aslı Goker doktorum. Dogallik yanlisi biri. Dogaya uyarsak sorun yasatmaz fikrinde hep. Hayati tehlike olmadikca sezaryen yapmiyor. Ben cok memnunum simdi.

Ozgur Atli biraz sovmen gibi geliyor bana ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…