2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hayırlı olsun canım. Korkma hiçbir sorun olmuyor. Herkesin bünyesi farklı canım

inşallah canım bende bir düzene koymak istiyorum, lazımlıktan benimki de korktu hazne kısmını çıkarıp legolarını doldurup oynuyorbazen lazımlığını salona taşıyor oynuyor ama asla oturmuyor
Hahaha kafaları farklı işliyo bu bebislerin benimki de haznesini alıp çamaşır makinesine atıyo :) İnşallah hallederiz canım

Yanı kızın sag taraftamıydı canım
Yok canim oğlum oldu ne taraftaydı hatırlamıyorum
Iyi cok uzak diilmis Manisa'dayim ben. Usg kagidi ters basiliyor galiba. Karnimin uzerine koydugumde sag oluyor ama Deniz sol tarafimda. Ayna teorisi gibi çalışıyordur belki de sistem bilemiyorum
Atla gel canım göremezlerse cinsiyeti :) Benim de karnıma koyunca sağda ama ben solda hissediyorum, bunda bakmıyorum zaten tahminlere filan kendini odaklayinca hayal kırıklığı oluyo Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin

Kızlar günaydın. Müge anlıya takıldım bu ara çocuk Müge anlıya benzemezse iyi :))) benim de pantolonlarım sıkmaya başladı beni halbuki 2.5 kilo verdim ama psikolojik olarak hamile pantolonu daha şimdiden kullanmak da istemiyorum ya :) kızlar tuz kullanımını şimdiden yavaş azaltmaya başlayın ilerde tansiyon için çok önemli ben azaltmamıştım ilk hamilelikte. Artık vücudum öyle bi şişiyordu ki ayaklarım somon ekmek gibi duruyordu :)))) biraz eğlenceli konulardan konuşalım ya böyle sürekli bulantı kanama tedirginlik üstümüzden atalım bi

günaydın herkese.kasıklarım ağrımıyor.acaba bişeymi oldu sorusu geliyor aklıma.21inde randevum çok var daha.şöyle bir hareketlerini hissetmeye başlasak dr a gitmesem bile olur

buğza benim ailemde manisada doğumu özgür atlıda mı yapsam diyorum sen kime gidiyorsun

D
Cok tesekkur ederim canim. Bir tek sen yorum yaptin.
Diger aylara gore en az iletisimde bulunan topik olmamiz biraz uzuyor beni. Insallah gunler gectikce tum anne adaylari biraz daha kaynasiriz.
Daha çok yeniyiz canım zamanla herkes yorum yapar birbirine Güle güle kullan inş bide burda 2. Bebis olayı fazla mesela o sebepten katılım benim için az oluyo

Bende tualete eğitimine başlıcam inş kızlar benim de kızım 21 aylık kaka yapınca eh eh diyo sanırım basliyabilirim cunki bir dahaki sene zor olucak iki cocukla

Bende tualete eğitimine başlıcam inş kızlar benim de kızım 21 aylık kaka yapınca eh eh diyo sanırım basliyabilirim cunki bir dahaki sene zor olucak iki cocukla
Canım ben 23 aylıkken başlamıştım 1 haftada bitmişti iş. Dirayetli ol sakin ol yeter. İlk Zaman 10-15 dk da bir çiş yapıyor :)

B bugza canım gule gule giy bu topikte sorular arada kaynıyo bende 2015 tup bebek topigindeydim abla kardes olmustuk bu topik hem cok kalabalik hemde hersey havada kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…